$INeed$
Well-Known Member
Re: От: Трябва ли сайтовете да забраняват ползването на AdBlock-ери
Аз пак да попитам, вие по какви сайтове влизате, че рекламите са повече от съдържанието? Сещам се за едни, но там няма много за четене.
Тази картинка долу е взета от някой funny gifs сайт. Ако вляза в такъв сайт, лично ще си сложа адблокъри на очите.
Дарения?! В БГ?! Някой е прекалил с алкохола.... Даже не знам за и @Биволъ имат такъв бутон. Дано не съм прав, но нека не се заблужаваме.
Абе не знам, като спра блокерите не мога да си позная сайтовете. Рекламите са повече от съдържанието, което искам да прочета.
Ако някоя неграмотна тиква е решила, че с ганювщини ще си продаде боклуците - не е познал просто.
Тая долу от картинката може да минава само пред олигофрени, и да не се дразнят.
Всичко това мига долу, гледай филма, натам се мъчат да ни бутат като стадо. Гавра с нещо, което ни е природно заложено, межу ушите.
Аз пак да попитам, вие по какви сайтове влизате, че рекламите са повече от съдържанието? Сещам се за едни, но там няма много за четене.
Тази картинка долу е взета от някой funny gifs сайт. Ако вляза в такъв сайт, лично ще си сложа адблокъри на очите.
Дарения?! В БГ?! Някой е прекалил с алкохола.... Даже не знам за и @Биволъ имат такъв бутон. Дано не съм прав, но нека не се заблужаваме.