И да се върнем още в началото. Трябва ти малко повече работа в ресторант и по-скоро в менижмънта на такъв. Няма ресторант, който да оцелее с надценка от 100%. Силно се съмнявам, след това, което прочетох от теб, че си изчислил или знаеш как да изчислиш дори и прогнозна приблизителна печалба.Парите, които търсим са само за техниката. Всичко останало си поемаме ние. И да си поделим разходите за вписването на ООд-то. Нямаме достатъчно уреди за да сме ин тайм и да разрастнем бизнеса. За централна България става въпрос. При това положение, което е в момента предпочитаме да го караме по-леко. С по-малка инвестиция.
Чистата печалба за кухня се върти около 100%. Въпроса е в оборота, повече.
Жокер: Ресторантите обикновенно работят с начална надценка на храната от 400%.
Жокер №2: Имаш да четеш, слушаш и мълчиш малко повече.
За домашна работа, може да си изпишеш по една тетрадка и с двете.