От: От: Търся Бета Тестери - Генериране на уникално съдържание
Сподели накрая кой е взел приза за най-унищожителна критика. :mrgreen:
Ами за момента държиш купата и малко се съмнявам някой да ти я отнеме.
Не знам какво очаквате? Шекспир? Моят текст беше по-добър от индийските буламачи, дето ги купувам. Лично аз съм възхитен. Перфектно е за пълнеж - бързо и уникално.
Ако някой се чуди кво толкоз се е случвало при тестовете - Това са генерирани статии. Това не е Шекспир но мисля, че дори Харкон няма да отрече, че
като за генерирани са доста прилични.
До момента умишлено се въздържах от коментари относно обратната информация, която получавам от бета тестерите за да не влияя на тази обратна информация. В общи линии събрах необходимото за начало.
Да -
много от отзивите са повече от добри главно заради няколко неща:
- уникалност - обикновено над 90% според Copyscape
- Придържане към основната тематика
- Четимост и поносим английски, достатъчно добри за съпъстващо съдъжрание и сателитки
- Съдържат ключовите думи в заглавието и почти винаги в текста
- Разнообразна дължина - 300-450 думи
- Нормален вид - абзаци с опция за HTml<p><br><b>
- Тематично и подходящо заглавие
Да - има и
откровена критика основно във връзка с въпроса "Могат ли статиите да минат за писани от човек?"
До голяма степен оценката за качеството на статиите се влияе от
нуждите на тестващия. Има и още един съществен момент, който забелязах при почти всички тестващи: Почти всички са останали с впечатлението, че се прави опит
тези статии да минат наистина за писани от човек и да се продават на цени близки до стандартните цени за писане на статии. Вероятно причината за това объркване е именно въпроса дали статиите приличат на писани от човек
изобщо. Знам каква плява се получава при писането на кило и в общи линии точно това целях да получа като информация с този въпрос - приличат ли тези статии на писани статии на кило? Явно да, защото получих оценки на потенциална цена за продажба от порядъка на
3 и дори 5 долара за една статия. :shock:
1. вярно е, че дори без шлайфане статиите са по-прилични от не една и две статии, които съм купувал
2. Вярно е, че ако малко се рендосат спокойно могат да се продават за нискокачествени ръчно писани статии
3. По мое мнение статиите са напълно годни за сайтове с "неотговорно" предназначение т.е. всякаква форма на сателитки и съпровождащо съдържание
Но, връщайки се на цените - Честно казано
и през ум не са ми минавали подобни цени. Защо?
Практически бих могъл да "пипвам" статиите и да ги продавам по 0,70-0,80 цента за сто думи, което си е конкуретна цена за статия на английски дори за писаните от индийци. Обаче нито имам време, нито нерви да търся единични клиенти и да продавам стотина двеста статии месечно за по три-четири долара. В момента капацитетът ми е генериране на около
10 000 статии на ден
И е само въпрос на организация и технологично време да увелича този капацитет в пъти. Бета тестовете все още продължават главно с цел да получа колкото е възможно повече впечатления и да направя някои корекции в алгоритъма ако се наложи.