hahovec
Active Member
От: От: Търся партньори
Прав си трябва да му се каже, ама не слуша! Както ти правиш, казах ти над 10 пъти какво трябва да направиш в другата ти тема за сайт, не ме послуша, тук ситуацията е същата. Подозирам, че @webnice и Александър Видов са един и същи човек.
Ох, тия хора с голямо самочувствие без покритие и дрънкащи тотални глупости вече взимат да ме дразнят.
Ами поне си признай, че го правиш само за да си изкарваш джобни пари, но като гледам този човек просто си мисли, че мулти про става за нещо, което просто не е така и се надявам да се осъзнае, защото ние хубаво се подиграваме, но с хубаво СЕО ще стигне по - напред в класациите и ще се излъжат хора, които ще платят за да си направят първия сайт и ще се окаже какво е това.
Сложил 1 картинка за всичките си сайтове, нещо на база alle.bg + продуктов каталог и това е работата....нямаме и бутон за купуване дори, но се водиме онлайн магазин.
Айде стига с тези глупости, наистина вече тая тема взе да ми лази по нервите, защото най - много мразя пуяци, които разбират от програмиране точно колкото мен (тоест колкото да направят мулти про и дотам). Мислите ли си, че ей сега като хвана някой от улицата и направим укип няма да стане нещо подобно на мулти про? Еми ще стане, ама няма да се хвалим с тази глупост!!!!
Сайтовете щели да се правят само от екипа - дай сега и опън карт ще почнат да си правят сайтовете от екипа, защото ще следват тенденциите, които налага г - н Видов.
Сори че ви развалям майтапа тука, но на този човек трябва да му се каже ясно и обективно какво предлага и как лъже хората и проваля целия бизнес на начинаещите!
Прав си трябва да му се каже, ама не слуша! Както ти правиш, казах ти над 10 пъти какво трябва да направиш в другата ти тема за сайт, не ме послуша, тук ситуацията е същата. Подозирам, че @webnice и Александър Видов са един и същи човек.