Александър Видов
New Member
От: Търся партньори
Какво пропускам?
Какво пропускам?
Всички те хокат. И с право. Аз ще вкарам и малко градивна критика. Дано ти е полезна и те свали малко на земята.
Александър, трябваше досега да си направил дизайна невероятен. Нали първо той грабва.
И след това, ако продукта ти ще струва 15,00лв годишно, кажи на инвеститорите как още ще се печели. Никой няма да инвестира пари в продукт, струващ 15,00лв годишно. Като обявяваш сега тия цени, после трудно ще ги вдигнеш.
Понеже показа постоянство, затова си дам зор да ти пиша. Преди няколко месеца ти говорихме, че ти трябват пари и екип от кадърни хора. Тогава ни отсвири, защото мислеше, че всичко, което хвърчи... Сега пишеш с молба за пари и инвеститори - т.е. тогава сме били прави. А сме прави и за други неща. Седни и помисли. И не искай 500,00лв. За никъде са.
Намери пари и плати за страхотен дизайн на сайта и прекрасни темплейти за първите ти клиенти. Кода и функционалността са важни, но шибания дизайн е най-отпред. Отвори някой сайт с премиум теми за какъвто и да е софтуер и гледай какво правят хората.
Пиши пак след няколко месеца и мисли от какво ще печели твоята система. С 15,00-те лв няма да е.
Идиоти болЕ хубаво де, от къде, ще ги намериш тези клиенти? Това е въпрос, на който много хора от форума искат да видят отговора?
Вчера ме попита каква е разликата между посещения и интерес. Ето каква е: от над 40 потребители дневно ( посещения ) имам вече едно запитване за софтуер различен от "Самоделка", два проекта които ще изчакат интеграцията си със "Самоделка" и един нов сайт. Съща така един магазин иска да влезе в системата. Това е интерес. А даже и в момента ми пращат проекти да ги разработя Системата постигна пърава част от своя замисъл и аз съм :-o
Настанете се удобно за да гледате как това което дъвча вече 6 месеца продължава да се случва.
Между другото май ще търся програмисти скоро. Натам отиват нещата
Има ли тук php, javascript, html, css хакерчета?
Ето да виждате ясно дали си измислям: Multy.PRO статистика
Ако имате идея как да подредя и да изглежда админ часттс на системата с удоволствие ще ви обърна внимание. Админ
Стига бе 1000/672 пиксела смалено на 30/30?http://multy.pro/Продукти/Красив+уеб+сайт
мизерията е пълнаааааа