От: Търся партньори
Здравейте скъпи съфорумници!
@Noke
Въобще имаш ли ясна представа какво е да завършиш от-до и да пуснеш на пазара един софтуерен продукт? Имаш ли съответния комерсиален опит? Щото имам чувството че нямаш.
@ Видов
НЕ! Нямам уменията за това.
Бихте ли ми дали конкретни насоки? В началото на темата съм написал от какво разбирам и до колко го разбирам. Вие ако сте толкова вещ в нещата относно това което пишете, че пропускам или се включете или ме насочете или замълчете. Инак малко ... !!! Защо сте го написал? Аз ако нямам знания и умения има варианти това да се преодолее ... ... не съм сам на този свят все пак! Ето, че дори и вие разбирарате и вероятно ще можете да го направите. А едва ли сте единствен на света.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@Ivo94
Ако си видиш сайта с Opera mobile, предполагам, че ще се самоубиеш по особено жесток начин
@ Видов
Сигурен съм Това ще го поправя.
В момента работя и тествам от
Линукс с
Хром. Имам
виртуална машина на компютъра си но е твърде тежка и не я включвам ( по-скоро компа ми е слаб ). Съвместимостта на системата ( Самоделка ) с
браузърите и устройствата опира до единия
CSS и
HTML все пак. Това е работа на един специалист за ден. Дори и аз когато ми остане време ще се заровя в справочника за
CSS3 и ще го подредя правилно. Е! Няма да е за ден ама все пак и това ще стане малко по малко. А ако се наемнем даже ще подкараме и
респонсив дизайн.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@DANGERZONE
в категория Документация и подкатегория Плъгин и слИчайни страници, направете корекция ....
@ Видов
Знам за това. В момента се работи по въпросът. Благодаря Ви!
Цялата
информационна структура на сайта я направих за да могат хората които се интересуват и евентуално биха написали статии за системата да имат някаква представа за самата нея. Съжалявам ако съм ви подвел и сте се разходили напразно! Дори не е сигурно, че ще се запази в този си вид, но информацията със сигурност ще се попълни рано или късно. Сам виждате за какви обеми говорим. На всичкото отгоре сега с новия
енжин на системата ще се поддържа и мултиезичност, но този "проблем" го реших като ще се даде възможност на потребителите да превеждат текстовете. Има достатъчно учители които биха се възползвали от програмата за взаймопомощ на "
Самоделка" особено сега след като вече се работи по виртуалните класни стаи които ще се предоставят на потребителите.
@helf_php
"Неограничен трафик" при 10 000 посетители на ден ще се ограничи на бързо
@ Видов
Това е ясно и системата е проектирана по начин да издържи големи натоварвания.
??? ???
Това какво е? Мислите, че не знам ли? Или какво точно значи този отговор?
http://en.wikipedia.org/wiki/Load_balancing_(computing)
http://en.wikipedia.org/wiki/Geolocation
... ... ...
Излишно е да продължавам
@road_runner
Казваш, че не търсиш инвеститори. Горещо ти препоръчвам да гледаш поне един сезон на Shark Tank. Ще разбереш какво може да направи един инвеститор, освен да ти даде някакви пари, срещу дял от компанията. Има контакти, познанства, опит.
@ Видов
След обсъждането на въпросът за инвеститори с член на екипа решихме на този етап да стартираме БЕЗ ИНВЕСТИТОР
Не само заради юридическите усложнения. Самите ние си преценихме, че ще се справим и без сериозната финансова помощ на "Чичко паричко"
Трябват ни знания и умения а не на готово
( Шегичка
)
И така!
Както и да е ... ...
Честит празник на всички малки човечета по света. Всичко което правим така или иначе е за тях и/или в техен интерес. Поздрав и за всички родители.
ПП
Поздрав с този клип за всички които не ги е страх от високо :
[video=youtube;_Mo6uHzmk_I]https://www.youtube.com/watch?v=_Mo6uHzmk_I[/video]
Вземете пример от
Джонатан Милър
[video=youtube;_DjkzcPIacY]https://www.youtube.com/watch?v=_DjkzcPIacY[/video]