От: Търся партньор
Ти бъзикаш ли се с мен? Аз 30 статии пиша за час... Ай, ся да сЪ състезаваме... хахаха 8) Знаеш ли как ги щракам? Като седна, та чак пара се вдига. Абе на ден мога и до 500 статии да стигна. :d Айде сега колегите с диагноза хроничен работохолик или малоумник да се активизират и да предлагат безплатните си услуги на баш шефа! Казах!
Сега да оставим шегата на страна. Тук не сме индианци, че да ти се вържем на офертата. Я малко се хвани в ръце и седни сам да си ги пишеш, та може би поне така да оцениш труда на хората!
П.С. Охх, така не се бях смяла скоро. :lol:
Добре бе разбиращите, явно сте малоумни! Гледате по телевизия Х срещата Х. Мачът завършва, след което повече от 15 минути не трябват. Вие сте олигофрени и гледате да вземете на хората парите с един куп излишни думи и изречения, гоните максималният брой думи. Нормално да отнема над един час! Олигофрени!!!!
Айде писна ми кура от скапаняци като 99.9% от потребителите в сайта! Да хванат администраторите да ми изтрият акаунта, че си вдигам нервите от вас....
Ти бъзикаш ли се с мен? Аз 30 статии пиша за час... Ай, ся да сЪ състезаваме... хахаха 8) Знаеш ли как ги щракам? Като седна, та чак пара се вдига. Абе на ден мога и до 500 статии да стигна. :d Айде сега колегите с диагноза хроничен работохолик или малоумник да се активизират и да предлагат безплатните си услуги на баш шефа! Казах!
Сега да оставим шегата на страна. Тук не сме индианци, че да ти се вържем на офертата. Я малко се хвани в ръце и седни сам да си ги пишеш, та може би поне така да оцениш труда на хората!
П.С. Охх, така не се бях смяла скоро. :lol: