Тая злоба към конкуренцията ако я впрегнеш в нещо градивно, ще имаш и работа, и положителна репутация. За съжаление при теб има нещо много сбъркано на ментално ниво и не виждам как ще се оправиш.то не може само л...а като ИнаДимитрова или някой друг да имат работа.
Забравяш, че също така перманентно спами темите на конкуренцията. Влиза в чужда тема и заявява ''копи-пейст - не става''.Знаех си, същата история я чувам от въпросната сигурно за пети път. По спомен нахалства много, пише по 10 съобщения - кога ще работя, кога ще работя, почвам работа, да започвам ли - гони клиента с агресивни глупости, те не и отговарят, и тя пуска оплакване, че са измамници ;д
Мързи те да гледаш. Има уговорка. И измама. Човека каза че е подведен и той. Книгата е пратена на мейл. След като ми поиска такъв. Ти.имаш.300 лв тогава а? Извини ми се човека но това не е достатъчно. Не пазя кореспонденцията вече. Преглътнах каквото трябваше.
Саше, вложи това време в ограмотяване. Хората виждат как са написани постовете ти и палят гумите с 200. Не може да предлагаш писане, без да можеш да пишеш. Нивото ти на писане е 2-ри клас, 1-ви срок. Срамота е.Мързи те да гледаш. Има уговорка. И измама. Човека каза че е подведен и той. Книгата е пратена на мейл. След като ми поиска такъв. Ти.имаш.300 лв тогава а? Извини ми се човека но това не е достатъчно. Не пазя кореспонденцията вече. Преглътнах каквото трябваше.
А в свободното си време превеждам козите от единия баир до другия.Аз от тук само на @nandibandi съм ползвал преводаческите услуги. Преведе ми "Филосовски речник" на Волтер от френски и "Престъпление и наказание" на Достоевски от руски. Много съм доволен.
Много моля, квалификациите спрямо мен, ако случайно имаш някакви претенции - на лично. Както @nandibandi не случайно е споменала, имаш нужда от спешно ограмотяване. Тъй като освен като преводач, работя като учител по английски език на пълен работен ден, смея да твърдя, че учениците ми от малцинствата владеят писмено българския език на далеч по-високо ниво от това, което виждам написано от теб.Част от кореспонденцията да видим кой лъже. Съжалявам мен ме изаммихавие немивярвате ,какво да кажа тогава! Какво рейтинга ми, то не може само л...а като ИнаДимитрова или някой друг да имат работа. И ккаво рейтинга ми. Какво пък все тва засягате, има и с още повече негативи но хората си работят.
Към Ина Сашето има специални ''симпатии'' от самото начало.Може, може, тя и нандибанди нещо такова казваше - че е рецидивистко поведение. Аз като не съм присъствал и нямам тия спомени.