Здравейте, доста дълъг разговор се получи, извинявам се, че се включвам със закъснение.
Мога да потвърдя казаното по-горе, грешката е моя и поемам вината си. Ставаше въпрос за един проект, който бях взел през Upwork, оказа се, че крайния клиент свъщност е scammer, който в крайна сметка целта му бе да се добере до банкови сметки и ИД карти, от моя страна репортнах сайта на човека, който си рекламира уж услигите, но за момента виждам, че все още сайта му е онлайн - phoenixmediahub.com.
Писах на @Аленсандра Христова за да й обясня какво се случи, но госпожата изобщо не обърна внимание на написано и отговора й беше измамник, искам си парите и т.н.
Тя има право да се сърди, но все пак не съм се крил като мишка, просто бях длъжен да се свържа с нея за да й обясня, ако бях измамник, дали щях да й. пиша обратно, и се опитям да обясна какво всъщност се случи, или щях да офейкам?
В този случей аз бях подведен, подведох и друг човек без да искам, поднасям извинения, но това е всичко което мога да направя. Успех