Търся човек за пренаписване на БГ

От: Търся човек за пренаписване на БГ

Аз също смятах да му пратя оферта за 100лв.Но видях, че му се струва много и се отказах :(
Ти по принцип имаш навика да сменяш цените по средата на работата така че като си по средата може да му кажеш и 150 лв.......

Ти по принцип имаш навика да сменяш цените по средата на работата така че като си по средата може да му кажеш и 150 лв.......

Ами явно е гъвкав в ценообразуването. :mrgreen:

BurnX Това стана само веднъж и така се наложи.Просто не бях преценил някой неща тогава.След това, ако си гледал няма недоволен клиент нито пък смяна на цените.Така че не смятам, че на базата само на 1 път може да съдиш, че това е винаги.

Може, аз просто споделям опита си с теб.Може да си хипер точен с 100 човека ама пред един да се изложиш и става кофти за цялостния ти имидж.Просто преди да предлагаш каквото и да е в форума първо си помисли с какво се залавяш и каква цена искаш.Не после като разбереш че си пуснал услугата прекалено евтино да кажеш - е да ама цената се вдигна леко.....както и да е.

Да прав си, но получи малък бонус за това.Но както и да е това и минало:)

:) И сега, аз доколкото разбрах няма да очакваме отговор дали офертите ни са одобрени. Не знам, колеги, на мен ми се струва, че е добра идея да се дава в началото на офертата лимит като цена, която е склонен да даде предприемача.

Хора, стига сте спамили... Темата не е актуална! Не разбрахте ли? Четете по-надолу, човека сам ще пише текстовете :wink:

Хора, стига сте спамили... Темата не е актуална! Не разбрахте ли? Четете по-надолу, човека сам ще пише текстовете :wink:
Какво има да се разбира? Подаде ви крайщника на хляба и си го дръпна отново.

След последният ми постинг че се отказвам имам още две оферти които са под 100лв и ще избера една от двете така че може да си коментирате колкото си искате той форума е за тая работа безделниците да си чешем езиците.
Тя тая тема и без това започна да прилича на предишната ми със сайта за обявите дето половината форум се изреди да ми обяснява как сайта не струва повече от хиляда лева а накрая се оказа че има хора и на друго мнение и го купиха без много пазарлъци.

След последният ми постинг че се отказвам имам още две оферти които са под 100лв и ще избера една от двете така че може да си коментирате колкото си искате той форума е за тая работа безделниците да си чешем езиците.
Тя тая тема и без това започна да прилича на предишната ми със сайта за обявите дето половината форум се изреди да ми обяснява как сайта не струва повече от хиляда лева а накрая се оказа че има хора и на друго мнение и го купиха без много пазарлъци.
да, пазарна икономика, търсенето определя предлагането и качеството на услугата, лека и ползотворна работа на всички ............

Аз също търся човек за пренаписване на статии, но искам първо да си изразя възмущението от автора на темата:

Да търсиш гладни хора, за да ти свършат работата на обидно ниски цени е признак на нисък морал.
Да намериш някой, който да ти свърши работата за без пари и да искаш качество е признак на лош бизнес.
Да караш накой да върши тежка работа по 12 часа на ден, в която се изисква талант като на писател и журналист, който не всеки има и да казваш, че 50 лева са много показва, че не уважаващ въобще чуждия труд.
Да искаш от труда на другите да спечелиш стократно си е направо българска работа. Предполага се, че от тези статии за 1 година ще спечелиш доста повече от 100 лева, да не говорим, че може да ти носят пари и 10 години.

Лично мое мнение: ако някой ми предложи да свърши такава работа за 50 лева например ще откажа категорично. Това, което бих направил е да вдигна цената в полза на работника - просто морала не ми позволява да хвърлям жълти стотинки на някой за 2 дена тежък физически труд. И в моя защита да кажа, че съм имал подобни случаи да предложа по-висока цена за покупка на сайт, когато видя, че е прекалено ниска цената, която е обявена - такива обяви не рядко се срещат.

Търся някой за пренаписване на статии, които да се четат добре от публиката и естествено смислени. Ако имате опит сте с предимство. На лично съобщение ще дам примерния сайт, от който искам да се пренапишат статиите. След като си избера човек и се разбереме за цената, която да е добра и за двете страни може да се започне работа. Плащам веднага!

Може да ме търсите и на скайп: nakti_90

За сега намерих човек за работата, който ще може довечера да пренапише първата статия. Благодаря на всички!

Горе