redlemon
Member
От: Търся човек за споделен офис.
Имам интерес за споделен офис, но някъде в района на Южен парк - кв.Ив.Вазов, Стрелбище, Гоце Делчев, Лозенец.
това далече ли ти е? http://coworking.puzl.com/
От: Търся човек за споделен офис.
Имам интерес за споделен офис, но някъде в района на Южен парк - кв.Ив.Вазов, Стрелбище, Гоце Делчев, Лозенец.
Здравейте, аз си търся споделено място дали все още важи предложението? Къде сте и какви са условията? Благодаря! ПетяБлагодаря за предложението! Нещата се промениха. Сега имаме помещение и ние предлагаме споделено работно място.
Здравей, аз също търся споделен офис, дали можем да търсим заедноПривет - идея си нямам доколко е актуална темата, но търсейки стая в по-голям офис попаднах на нея,
Ние сме малко студио, IRchitect 2-3 души, занимаваме се с интериорен дизайн на офиси и жилища.
В случай, че някой предлага нещо такова, бих се радвал да се чуем - 0883 373437
В случай, че някой търси, бих се радвал да търсим заедно
Здравейте , търся споделен офис в източните квартали на София по възможност , също така интусиаст с който да наемем офис за съвместно ползване , не знам до каква степен е проблем , но все пак да спомена че дейноста ми е свързана с постояни провеждания на телефони разговори.
Предлагам 3-4 работни места на Бъкстон и околовръстнотоПиша тук, за да не отварям нова тема...Търся оферта за споделен офис. За предпочитане в региона Младост, Студентски, Дървеница, но може и към центъра стига да има къде да се паркира. Като цяло нямам кой знае какви изисквания. С лаптопа съм. Трябва ми само едно бюро, интернет и приятна обстановка за работа .
Бъкстон и околовръстното, под Историческия музей устройва ли те? Аз се занимавам с мениджмънт консултиране, офисът е много добре.Здравейте , търся споделен офис в източните квартали на София по възможност , също така интусиаст с който да наемем офис за съвместно ползване , не знам до каква степен е проблем , но все пак да спомена че дейноста ми е свързана с постояни провеждания на телефони разговори.