От: От: Уебмастери с малки деца - как работите?
Да, ще е интересно да чуя Изида.
Ето и моето мнение.
Да, нещата наистина не са розови, но не са и невъзможни. Само хора с деца, могат да те разберат. Останалото са празни приказки и чесане на езици...
Най-добрият вариант е да изкарваш достатъчно от сайтовете си и да не ти се налага да ходи на друга работа... Периодът, когато децата са на градина или училище може да се използва чудесно...
Ако сайтовете са ти допълнителен доход, най-добрият вариант е да си намериш "скатана работа" - примерно държавна или друго с по-малко изисквания, по-малко задължения и по-малко заплащане, като компенсираш с работата по твоите сайтове и симулираш че работиш
Това не е лесно изпълнимо, но не е толкова трудно...
Наемането на офис е допълнителен разход, който не виждам смисъл да правиш. Можеш да пробваш да намериш хора да работят за теб, както правя аз - имам хора за контент, за превод, за събмит, за дизайн и за почти всичко. Остава ми само да намеря човек, на който да му поверя целия си бизнес и да не се занимавам вече толкова много...
До тогава - работиш в малките часове. Всичко е за сметка на съня и здравето, но дано си струва...
Успех