Май бад, НАТОвски, да., соре, че те въвлякох в триисом.
Натовските генерали ги вметнах по повод, че има една статия, която се изпраща след почти всяка ракетна атака как натовски генерали са били убити след атаката. Източник: вервайте ми. И хората тука с радост ги споделят.
Когато нямаш информация (трудно ти е да намираш и боравиш с нея, което дори и за прост човек като мен е елементарно, сам прецени къде си ти тогава), а говориш на фантазия е фейк. Ето, снощи ти дадох пример, кога започна атаката.
Явно те досрамя, че не можеш да представиш факти зад думите си, за това ще ти помогна малко:
Т.е. когато съм задал моят въпрос са били максимум 8, може и по-малко ако броим само последните 14 дни.
Снощи имаше едни видеа на едни попадения, споделени от местни, днес вече ги няма, дано авторите им да не станат поредните "косвени" жертви или ше ги видим овързани с тиксо по дърветата.
А в самата статия можеш да намериш и този откъс:
Заради падащите отломки има пожари на няколко места
Което тук някои висши мозъци ще определят, като несвалени ракети.
Отделно, че видеата ги премахват, за да не издават локацията на ПВО-то.
Е, бачкат, нали се съгласихме? С 200% успеваемост. 10 от 5.
Унищожен ли е в край на сметка патриота? От кинжал ли е или отломки?
Какво казват в Риа Новости по темата?
В началото като докараха Хаймарсите, руснаците унищожаваха по 1-2 на ден и за един месец ги унищожиха всички, чак снимков материал имаше. След това се оказа, че нито един не е унищожен, а снимките са на линейки.
Така че аз лично ще изчакам с твърденията за патриота, да видим какво ще излезе.
пс: И май е нямало кинжали при последната атака. Уж вече няма какво да ги спре, а пък не ги ползват?