Украйна - Русия какво ви е мнението

Не съм влизал там скоро. С какво точно са ви разочаровали?

Вероятността, ако изпишеш Русия с главна буква.. да та натирят :D

Вероятността, ако изпишеш Русия с главна буква.. да та натирят :D
Леле. Сериозно е там. Не, че съм пристрастен, но определено не сме фенове на налагане на наклон на потребителите. И това тук не е само тук, форума тук е само малка извадка от общата. Каквито са коментарите тук, такива реално са и на други места.

Аз туко що си подписах смъртната присъда там 🤣 🤣 🤣 🤣

Пуснах им два линка за Чефо и Магарев и за осъдената Украйна заради Майдана. После ги питах това със същия аватар: Как е палячовци? Кога ще преземате Москва да си взема пуканки да гледам? Да ви водя на ексурзия в Русия могже и да ви дадват да видите града отблизо? Последно и ви оставям тук изобщо има ли хора живеещи в реалния свят или всички сте анимационни герой?

Егати, аватара не се вижда :(

Аз туко що си подписах смъртната присъда там 🤣 🤣 🤣 🤣

Пуснах им два линка за Чефо и Магарев и за осъдената Украйна заради Майдана. После ги питах това със същия аватар: Как е палячовци? Кога ще преземате Москва да си взема пуканки да гледам? Да ви водя на ексурзия в Русия могже и да ви дадват да видите града отблизо? Последно и ви оставям тук изобщо има ли хора живеещи в реалния свят или всички сте анимационни герой?

Егати, аватара не се вижда :(

Искам да видя ответната реакция. Много!

Искам да видя ответната реакция. Много!
Ми виж я.. :D

@Krumov

Как ги жегна... настръхнаха кат бойни петлета. Ако не си баннат, ги питай кой официален източник е казал Киев за 3 дни, че тука не получихме отговор. Те мое да знаят.

Горе