Украйна - Русия какво ви е мнението

Виж файлът 29027

Как бе, това е най-успешните месец на руската армия от 1 година насам - изхабиха 7 "хиперзвукови" ракети, за да унищожат 5 празни пускови постановки на 1 Патриот и превзеха един град, който се опитват да го вземат от повече от 9 месеца.

Като помня какъв вой се надигна с 5те празни пускови остановки, представям си какво става сега в кухите русоробски тикви..
абе ти си неспасяем случай на олигофрения...

за да унищожат 5 празни пускови постановки на 1 Патриот
Само за уточнение. Ясно е че укрите мачкат.

Аааа. Все пак са ги ударили. Нали нищо им нямаше?
Празни казваш, я виж колко ракети събира една пускова установка, умножи по 5 и после по 4-4М$ :D

• Love
Реакции: Vbb

Хахахаха, отде ги вадиш тия соурсове?!
Некви нови звезди...

За снимката:
Situation in #Bakhmut as of 15:00 East European Time. #Russia claims to have taken the whole city, yet Ukrainian sources still claim control over the Noviy district.

Ей ти един шот от 100% укр. соурс

hahaha.png

Празни казваш, я виж колко ракети събира една пускова установка, умножи по 5 и после по 4-4М$ :D
Аз ли съм твърдял, че нищо им няма? Прати ми цитат, че съм забравила това мое твърдение.

Твърдя че са празни, защото са изтрелвали ракети по "хиперзвуковите" Кинжали. Дори пращаха видеа тука и брояха колко са били изстреляни.

To тоя патриот дето не беше ударен, вече е поправен. Тва официално го съобщи една говорителка. Мене по ме вълнува какви ракети са почнали да метат тия гумени ботушковци, с всяка осколка пада по некой склад, даже и патриота, дет уж се води лонг-рейндж го ситгнаха тия осколки, че да му напукат гумите. Мистерия.

• Haha
  • Haha
Твърдя че са празни, защото са изтрелвали ракети по "хиперзвуковите" Кинжали. Дори пращаха видеа тука и брояха колко са били изстреляни.
Мдаааааа. Ще трябва да спра сарказма, явно не го възприемаш.

Да не кажеш, че не си го твърдял (цитатът е няколко реда по-горе).
Димек са изплющяли пълен боекомплект (което си е така според видео материалите) и прас кинжалът се забива в празните установки непокътнат :D ultimate power !!!!

И? Въпреки разликата удара по джоба на крайния калпак е 15% по-скъпо за едните и 17% за другите, като при последните 3 държави инфлацията се отразява с още по-голямо поскъпване

Т.е. ти си гледай пунктовете разлика, аз ще си гледам разликата в Жоба на крайния калпак.

За пореден път си "прав", нищо кой знае кво не се е случило ама фантазирай си, нема проблем. Все едно слушам Ваня Григорова.

броят на търговските единици е намалял с 4500 миналата година.

цените на храните се увеличи с повече от 40-45%

процент на затваряне от над 4%, откакто данните се съхраняват през 2005 г. Близо 1500 магазина за храни и напитки бяха затворени, повече от 1000 промишлени стоки бяха затворени, докато почти 800 магазина за дрехи бяха унищожени.

Потреблението на храни намалява с над 10% на годишна база, докато дори в най-лошите периоди на световната икономическа криза от 2008-2009 г. наблюдаваме спад от „само“ 8-9%

На фона на намаляващата конкуренция само едно нещо може да се знае със сигурност в средносрочен план: че можем да очакваме по-високи ценови нива.
+ високи цени на горивата, след като ги освободиха.

Последно редактирано:
Да не кажеш, че не си го твърдял (цитатът е няколко реда по-горе).
Прати ми цитата де, така само приказки, приказки. Много по-лесно ще стане.

Димек са изплющяли пълен боекомплект (което си е така според видео материалите) и прас кинжалът се забива в празните установки непокътнат :D ultimate power !!!!

Значи се е забил кинжала, така ли?
Това анонимен източник от ЦНН ли го каза? Там сте първи читатели, само когато пишат нещо във ваш интерес, а?

Забива се кинжала в патриота, и въпреки че носи няколко стотин килограма експлозив, патриота работи след това? И въпреки че са го унищожили, повече кинжали не са използвали от тогава?

• Haha

Това анонимен източник от ЦНН ли го каза? Там сте първи читатели, само когато пишат нещо във ваш интерес, а?

Забива се кинжала в патриота, и въпреки че носи няколко стотин килограма експлозив, патриота работи след това? И въпреки че са го унищожили, повече кинжали не са използвали от тогава?
мале какъв тъпунгер си не е истина

Не го твърдя. Просто споделям. Който има повече информация, да каже. @NovaPS, как е радиационния фон у немско?

1684744950278.png

мале какъв тъпунгер си не е истина
Питай го кога ще започне ''пролетната офанзива'', че дойде лятото. :rolleyes:

• Haha
Питай го кога ще започне ''пролетната офанзива'', че дойде лятото. :rolleyes:
аз като го гледам лятото ще е на лечение в Държавната психиатрична болница Св. Иван Рилски

Е ето ти го щом не виждаш, че си цитиран 3 реда по-нагоре
Между другото за тези клипове бая украински блогъри отнесоха дървото. Ама мани ги, тия са рубладжии и СБУ само са ги чакали да се разкрият.

Отново и отново за тези, на които им изнася да схващат по-бавно.

Излитат маса патриоти и във въздуха бум на 500кг експлозив няма. Къде ли е кинжалът? Ааааа, може би са издумкали стотина милиона в зелено по призрака на киев и изобщо не е имало никаква ракета?

Информацията че патриота работи в пряка конекция с извънземните ли я получи?

• Haha
Белгородска Народна Република? :rolleyes:

FwuVKiaWYAQr8IU

Белгородска Народна Република? :rolleyes:

FwuVKiaWYAQr8IU
Я, обясни, че коментарът ти и текстът, който постваш нещо не ми се връзват. Нищо не разбрах/

Горе