NovaPS
Well-Known Member
Кво има да ми проясни, като си споделил продния фейк?
А, после се сърдите... като ви покажем оста медия-дебил.
Кво има да ми проясни, като си споделил продния фейк?
Исках да ти покажа какво значи западна играмна драма. Но няма смисъл.Говоря за изказването на жендъра, че нали треаше да ми се проясни нещо от статията. Проясни ми са, че Захарова и тя е клъвнала фейка.
По-скоро си показал оста дебил-социални мрежи. Никъде в двата клипа не се споменава, че въпросното нещо ще убива журналисти или па некой друг. Говори се за преследване и изправяне пред съда.А, после се сърдите... като ви покажем оста медия-дебил.
Тва ли измисли да замажеш положението? Как па от тая статия не са сетих за Ченгето от Бевърли хилс и Рамбо, ама съм и аз залюханИсках да ти покажа какво значи западна играмна драма. Но няма смисъл.
Това се случва наяве, нищо не замазвам. Въпросната "дама" от американски произход наистина е говорител на ВСУ!Тва ли измисли да замажеш положението? Как па от тая статия не са сетих за Ченгето от Бевърли хилс и Рамбо, ама съм и аз залюхан
Въпросното видео е оригинал и е споделено от самия педерас в профила му, а според статията е фейк и било генерирано с АИ. Ти въобще чете ли какво пише в лайнярника дето споделяш?По-скоро си показал оста дебил-социални мрежи. Никъде в двата клипа не се споменава, че въпросното нещо ще убива журналисти или па некой друг. Говори се за преследване и изправяне пред съда.
Не знам, първоизточника на клиповете първо е качил клипа с дезинфекцията, а после пипането.А забърсването дали е преди или след опипването от всички, сякяш не е ясно.
Никъде не виждам да говори за убийства, както пише във въпросната статия.Въпросното видео е оригинал и е споделено от самия педерас в профила му, а според статията е фейк и било генерирано с АИ. Ти въобще чете ли какво пише в лайнярника дето споделяш?
Автора на статията е с по-големи фантазии и от твоите.
Явен пример за медия-дебил.
Брях, намерихте един, сега го споделете 100 пъти, за да изглеждат като 100.Ако си мислите, че на руснаците им се мре за Путин:
Руски съд осъди на 13 години затвор войник, обвинен в дезертьорство
Руски съд осъди на 13 години години затвор в наказателна колония при строг режим войник, обвинен в това, че е напуснал военната си част, за да не участва в бойните действия в Украйна, в разгара на войната с Киев, предаде Франс прес.www.bta.bg
Като гледа и на теб не ти се бачка за герб про боноАко си мислите, че на руснаците им се мре за Путин:
В същото време европейският туризъм е на загуба заради липсващите бедни руснаци."Руснакът живее в колосална нищета. Как да обясниш на такъв човек какво се случва? Този човек живее с по-малко от 150 евро на месец, без течаща вода в тоалетната, като през 18 век." Руският журналист Роман Анин пред ДВ:
"Руският човек живее в колосална нищета, като през 18 век" – DW – 15.09.2023
"Руснакът живее в колосална нищета. Как да обясниш на такъв човек какво се случва? Този човек живее с по-малко от 150 евро на месец, без течаща вода в тоалетната, като през 18 век." Руският журналист Роман Анин пред ДВ:www.dw.com
Не знам, първоизточника на клиповете първо е качил клипа с дезинфекцията, а после пипането.
Най-голямото притеснение за севернокорейската страна се оказа столът. По някаква причина това притесни служителите по сигурността. И те го докосваха и разтърсваха от едната страна на другата и разтревожено поклащаха глави. В един момент разбрах, какво се случва: дизайнът на стола беше такъв, че нямаше опора отзад. Изнервени, севернокорейците, сядаха, ставаха, пак сядаха на стола... В крайна сметка и за тях беше въпрос на живот и смърт, и то не на техния лидер, а, разбира се, на собствения им.
В резултат на това столът беше сменен с точно същия от редицата, на която бяха подредени членовете на делегацията.
След това столът, предназначен за Ким Чен-ун, беше избърсан от севернокорейски служител, носейки бели ръкавици. Съдейки по миризмата, той го дезинфекцира.
Никъде не виждам да говори за убийства, както пише във въпросната статия.
"Следващата седмица зъбите на руските дяволи ще скърцат още по-силно, а бесните им усти ще се разпенват в неконтролируем бяс, когато светът види как любимите пропагандисти на Кремъл плащат за престъпленията си. Не е само Путин, всички руски пропагандни военнопрестъпници ще бъдат заловени и правосъдието ще възтържествува. Докато ние в Украйна вървим към тази мисия с вяра в Бога, свободата и пълното освобождение", уж заявява във фалшивото видео родената като Майкъл Джон Ащън-Чирило.
Като доказателство те публикуват видеозапис, който обаче е генерирана от изкуствен интелект реч на американеца трансджендър.
in American English
1. to pursue until successful in catching or killing
2. to search for until successful in finding
Кой руснак? Този в Аляска, който е американец, или този в Юта, който... ам хъм пак е АМЕРИКАНЕЦ!"Руснакът живее в колосална нищета"
Кой руснак? Този в Аляска, който е американец, или този в Юта, който... ам хъм пак е АМЕРИКАНЕЦ!