Krumov
Well-Known Member
Къде казах, че е хубаво? Нещата са различни от Путин лош ама незнайно защо се правите на бити лисици отново.И това според местните русофили е най-хубавото нещо на света, защото Путин и Alah Akbar общността са велики!
Къде казах, че е хубаво? Нещата са различни от Путин лош ама незнайно защо се правите на бити лисици отново.И това според местните русофили е най-хубавото нещо на света, защото Путин и Alah Akbar общността са велики!
Не разбра ли, че нашите политици не са критерии нито за евроатлантизъм, нито за любимият ви путинизъм. Винаги се опитват да яхнат някакв вълна на недоволство и протести, но не им се получава. Всичко при тях е поза за да са в крак със събитията.
Русия и Израел се подкрепят и това е неизменим факт.
САЩ се възползват от ситуацията за да има предлог да набутат в средиземно море бойни групи които в в друг случай нямат обяснение защо трябва да са там. И аз ако разполагам с Х брой военни сили бих се възползвал да ги пръсна на всяка възможна гореща точка.
Американците си имат традиции да са на всяка манджа мерудия и странното би било ако не са там.
Къде казах, че е хубаво?
Смях не означва - хубаво. Смея се на теб и другите дето не виджате как се подиграват политиците са вас и света. В момента в койото нещо се превърне в ежедневие веднага ви пускат нова кауза - тероризъм, криза, ковид, украйна, теороризъм и кълвете ли кълвете...Къде ли каза, че е хубаво?
От друга страна четейки постове от теб, Реманйдерса, Теди или радко все едно чета Иво Инджев и Женята Дайнов а това ми казва всичко коеото трябва да знам
Точно па с тия ли ме сравни...Много си далече с това сравнение, опитай пакОт друга страна четейки постове от теб, Реманйдерса, Теди или радко все едно чета Иво Инджев и Женята Дайнов а това ми казва всичко коеото трябва да знам
От коя група те досрамя ?Точно па с тия ли ме сравни...Много си далече с това сравнение, опитай пак
България се присъедини към неформалната "коалиция F-16" за обучение на украински пилоти и наземен състав на американските изтребители. Това обяви министърът на отбраната Тодор Тагарев
Я експертете дайте малко инфо тука. Защо например Хизбула имат по-добро и модерно амерканско въоръжение от нашата натоеска армия? Разполагат и руско разбира се, но нивото на американското им въоръжение е доста над нашето.
Да не са нещо партньори в сянка?
Аз алабалите за Иран и Сирия ги знам. Питам за американското модерно оръжие ама пак имаме трудности с разбирането виждам.How Hamas secretly built a 'mini-army' to fight Israel
Israeli forces poised to invade Gaza on a mission to wipe out Hamas will confront an ever-more capable opponent trained for years by a clandestine support network that stretches far beyond the tiny enclave to Iran and allied Arab groups.www.reuters.com
Хммм, не ти ли е познато от миналата година при градските боеве в Украйна?Israel prepares ground assault on Gaza as Palestinians flee
Israel vowed to annihilate Hamas in retaliation for a rampage by fighters who stormed through Israeli towns a week ago. Israeli forces have put the Gaza Strip under a total siege and bombarded it with unprecedented air strikes.www.reuters.com
Интересно, че Израел от вчера е предупредила, да се изнесат цивилните от там, а Хамас призоваха цивилните да не се изнасят оттам. В техен стил, си се крият с цивилните и ги ползват за щит.
Имат и френски MILAN missile launcherТакива няма. Освен ако М4/ М16 ги броиш за някакви супер оръжия. Тези се ползват в 100-тина държави. Ако има някаква техника друга, ще е от Афганистан останала - талибаните търгуват много с Хамас и иранското разузнаване осигурява транспорт.