Нищо ново копирано от други още сутринта беще почти същия текст в дир-а и на още няколко места в нета и фейса. Ялова работаЕвроком щели да го излъчват, моля ти се. Може и вече да го е гледал. То всъщност и в ютюб има изцяло руска версиия, но аудиото е малко по-кофти.
Относно отзвука, глей ги тия дебили:
Пропагандна война: Как интервюто на Путин тества законите на ЕС за регулация на социалните мрежи
Ще бъде ли свален разговорът от мрежата - предстои да разберемbtvnovinite.bg
Брей как това нещо още не е изчезнало.....Показва неща дето не са се случвали"Our government killing us"
Бате, ти тук ли киснеш да им обясняваш на тия промивки? Тази тема съм я зачеркнал.Целия канал е с тематика "топ супермаркети" в Русия. Този като мине, гасят тока и бягат.
Най-забавното е когато сами си противоречите ( почти във всеки пост ). В Русия демокрация нямало и за такива неща вкарвали в затвора. След това се пуска видео канал на влогър дето преследвал и хващал нередности в руския рай.Бате, ти тук ли киснеш да им обясняваш на тия промивки? Тази тема съм я зачеркнал.
Най-забавното е когато сами си противоречите ( почти във всеки пост ). В Русия демокрация нямало и за такива неща вкарвали в затвора. След това се пуска видео канал на влогър дето преследвал и хващал нередности в руския рай.
Честно не съм срещал по-големи паляци от вас.
А знаеш ли каква обикновено е съдбата на тези влогъри, ютубъри, блогъри и всякакви опозиции на Путин? Аз си чета назад постовете и не виждам каквито и да е противоречия, все същото ми е било мнението. Ако нещо извадиш, ще се радвам да видя къде съм обръщал палачинката, но ти не си много по фактите и цитатите, така, че няма да ти се разсърдя ако пропуснеш. И за да разбереш колко по-истина пиша от теб, виж как на тези избори Путин отново ще е с 100% мнозинство, а може и 140% както сме гледали.Най-забавното е когато сами си противоречите ( почти във всеки пост ). В Русия демокрация нямало и за такива неща вкарвали в затвора. След това се пуска видео канал на влогър дето преследвал и хващал нередности в руския рай.
Честно не съм срещал по-големи паляци от вас.
А ти от къде знаеш каква е съдбата им? От видеото става ясно, че се сработват с властите Доста неверни неща си има в последователното ти мнение.А знаеш ли каква обикновено е съдбата на тези влогъри, ютубъри, блогъри и всякакви опозиции на Путин? Аз си чета назад постовете и не виждам каквито и да е противоречия, все същото ми е било мнението. Ако нещо извадиш, ще се радвам да видя къде съм обръщал палачинката, но ти не си много по фактите и цитатите, така, че няма да ти се разсърдя ако пропуснеш. И за да разбереш колко по-истина пиша от теб, виж как на тези избори Путин отново ще е с 100% мнозинство, а може и 140% както сме гледали.
Не ти трябва много мозък да прецениш каква точно опозиция има (ако въобще има) и как точно се случват нещата там като дойде време за изброи.А ти от къде знаеш каква е съдбата им? От видеото става ясно, че се сработват с властите Доста неверни неща си има в последователното ти мнение.
100% си е лудница какво. Обичат си го хората. Викаш тука е по-добре почти никаква избирателна активност и все има 240 прасенца в парламента, че и едни и същи
@NovaPS , момче, стегни се:
Twenty years of ruthlessness: how Russia has silenced Putin’s opponents
From poisonings to shootings to falls from windows and now possibly plane crashes, Kremlin has been accused of numerous lethal attackswww.theguardian.com
Наивници много, но щом картинката ви изглежда добре, радвам се много.
Стегнах са, в статията не прочетох какво се случва с тия блогъри или сменихме темата?
You f*kin' seriouse?While poison has emerged as the weapon of choice in Putin’s Russia, several Kremlin critics have also been shot dead over the years.