partytime
Well-Known Member
Е, ще бягаме в Сърбия ако се наложи@nandibandi товарищ говорит путину что это нехорошоБългария – в списък на Русия с неприятелски държави
Вижте кои страни още попадат в списъкаbtvnovinite.bg
Е, ще бягаме в Сърбия ако се наложи@nandibandi товарищ говорит путину что это нехорошоБългария – в списък на Русия с неприятелски държави
Вижте кои страни още попадат в списъкаbtvnovinite.bg
Браво. Свършиха аргументите, а? Очакваше се.
Паники отвсякъде. Така ако продължава може и нас у да почнат мародерства. Саморазправи за пари. Бедност, мизерия, глад.
Виж аз аргументи имам, както и позиция. Виждам че ти също имаш своите доводи, макар и различни от моите.Браво. Свършиха аргументите, а? Очакваше се.
Това сериозно ли го казваш? ''Ако стане???'' Верно ли? Ми то е ставало десетки пъти през последните 30 години, бе човек! Колко пъти го осъди???Как би реагирал САЩ в ситуация X, Y или Z - дано да не изпада в същата ситуация като тази, но ако стане може да ме попиташ отново въпроса ще видиш че лично аз бих осъдил подобни действия.
О, не им е интересно, уверявам те. Изпадат в ступор, когато им говориш за избитите стотици хиляди мирни жители на Донбас. Не чуват, не реагират по никакакъв начин. Па те не помнят, че е имало Виетнам, Ирак, Югославия, Сирия, Либия, Афганистан, ти си седнал да ги занимаваш...На който му е интересно, нека влезе в zamunda.se и да си изтегли
Военните престъпления на Украйна в Донбас.Децата на Донбас (2014-2019)
Докато не са го махнали, че доста гневни има.
Покрай истерията на "демократите" ще ковнат и замунда за разпространение на руска пропаганда. Че за друго не могат....На който му е интересно, нека влезе в zamunda.se и да си изтегли
Военните престъпления на Украйна в Донбас.Децата на Донбас (2014-2019)
Докато не са го махнали, че доста гневни има.
Аз се регистрирах да го разгледам. Тези курсове, които дават ако идеята е да купуваш и продаваш в реално време не виждам кой ще спечели освен самите те.Revolut не е истински брокер, а посредник. Когато направиш покупка там цената ти зависи от това каква цена искат да ти дадат и как спекулират те със запасите си. Също собственика е руснак и не се знае в следващ момент дали ще можеш да обърнеш тези рубли в нещо друго.
Може да е интересна идея за арбитраж. Аз не бих рискувал.
Трейдинг им е просот някава ала бала услуга едва ли е за сериозни пари. Но от към банковите услуги съм доволен. Три години ги ползвам и са ок.Аз се регистрирах да го разгледам. Тези курсове, които дават ако идеята е да купуваш и продаваш в реално време не виждам кой ще спечели освен самите те.
Примерно разликата им курс купува и курс продава между долар и рубла в момента се върти около 25% разлика.
Да, от това печелят. Няма безплатен обяд. Не препоръчвам нито за акции, нито за валути.Аз се регистрирах да го разгледам. Тези курсове, които дават ако идеята е да купуваш и продаваш в реално време не виждам кой ще спечели освен самите те.
Примерно разликата им курс купува и курс продава между долар и рубла в момента се върти около 25% разлика.
Ако ще ни удря Русия, тя ще удря полигоните, от които излитат военните самолети за украйна, а не София. Стига сте изкарвали Путин лудия с картечницата, дето стреля на месо.
Всъщност моята теза беше, че главният идеолог на санкциите и лидер на "свободния свят" в сравнение с ЕУ ще си го премести от единия крачол в десния.Разгледай БВП на Русия, който е по-малък дори от този на Италия и ми кажи дали е голям проблем? Ако почнеш да цитираш, че тези неща са измислица ще ме загубиш в дискусията.
В Русия сигурно може.И така между другото, ако един руски завод според курса в момента струва да кажем условно 1000USD, това означава ли, че за тази сума можеш да построиш завод?
Е инвестирай де. Какво чакаш? Има как не е като изобщо да няма.В Русия сигурно може.
Идеално място за инвестиции!
Всъщност моята теза беше, че главният идеолог на санкциите и лидер на "свободния свят" в сравнение с ЕУ ще си го премести от единия крачол в десния.
Относно БВП. Т.е изключването на такъв мизерен играч от световния пазар не би трябвало да доведе почти до никакви сътресения.
И така между другото, ако един руски завод според курса в момента струва да кажем условно 1000USD, това означава ли, че за тази сума можеш да построиш завод?