Аз отдавна съм се предал с тази тема. Реално ако зависеше от мен щеше да е изтрита още в пост №100, когато нещата започват да стават грозни. За жалост не съм само аз админ и тия неща се съгласуват, идеята е да има свободно слово, но давайки го на дадени хора, нещата обикновено стигат и до крайности. Ако решиш да пуснем една анкета за това дали да се изтърка темата, ето ти демократично решение на проблема.
Темата е достатъчно скрита и в момента има статут на малък частен клуб. Освен това е все по-рядко активна, така че не виждам с какво и на кого би могла да пречи. С изтриването ѝ ще възникне нужда от нова такава, за да се коментира същия проблем. Проблемът не е в темата, а в хората, които вкарват лични обиди, когато осъзнаят, че нямат нито един валиден аргумент. Това го виждаме и в други теми, в които мненията са поляризирани, така че подобно решение е най-малкото неефективно.
И Крумов, не е нужно да тагваш админа за глупости. Имало е много по-грозни изцепки, заплахи за посещение в дома на опонент, изтипосване на лични данни на опонент... Тогава не видя проблем, не е проблем и това, че някой е нарекъл друг ''копрофилска руска дзурло''.
Kомунизмът се срина така , както никоя друга идеология преди! Изчезна ,макар и не безследно!
Приятелю, комунизмът е по-жив и активен от всякога. Виждаме го в най-уродливата му форма в цяла Западна Европа и САЩ. Цензура, арести за най-малката критика, смешна пропаганда, издигане в култ на утайката на обществото и психичните отклонения... Всичко, срещу което и аз съм рипала по площадите с детинската си наивност, днес го виждаме като официален наратив.
а собствените им червени наследници си обърсаха отзад с червените идеи и станаха най-първи капиталисти!
Е, тука вече си много прав. Всичката тая сволоч е във вашите рехави партийни редички.
Ако махнеш боклука от люспите на ''демократичните сили'' нищо няма да остане...