Украйна - Русия какво ви е мнението

Дестини свирил на дудука на...

То беше ясно, че тоя е пендел. Белезите бяха класически и много:

Възбуда от некъв мега вирус (всички педали са хипохондрици)
Сляпа вяра в експериментален медикамент / любов към боцкането
Странно движение на челюстта при говорене - тоя си движи ченето настрани като говори. Тва беше първото, което ми направи впечатление у него (след истеричното му поведение)
Псевдонима - кой човек (мъж или жена) над 3-годишна възраст се представя с името Дестини??? Тъпо дори за педал...

Оная дето спи с котките - ти сега ли го разбра за дестини? То се знае от години, и го казва. По-смешното е Ник фуентез - анти гей, фар райт, :eek:

Оня дето "разбира от авиация" (и всичко останало). Това ли намери да коментираш :D
За останалото си мълчиш като насран ...

НПО-тата подхранват (буквално) грузинския майдан:

И същите тия бисквиткаджии още реват, че 6-ти януари на Капитолия е посегателство срещу демокрацията. Мамицата им лицемерна... Следващите 2 месеца са критични. Дано устискаме.

И същите тия бисквиткаджии още реват, че 6-ти януари на Капитолия е посегателство срещу демокрацията. Мамицата им лицемерна... Следващите 2 месеца са критични. Дано устискаме.

Грузинците не искат да живеят под диктатът на руските цигани! Те собствената си държава я правят на кочина,още имат села със с;ламени покриви на къщите,тръгнали да дават акъл на свободните нации! Цигански манталитет!

417487370_10160096168212987_547882288115628188_n.jpg

Снимка от 89г. като илюстрация на лошото управление на лошия Путин.

Бате ви Стефчо току що заработи надника от 5 лева. :)

не искат да живеят под диктатът на руските цигани
Бах мама му, все си мислех, че един потенциален депутат би трябвало да е грамотен :D
Бягай да мастурбираш на клипчета от 90 години.

Снимка от 89г. като илюстрация на лошото управление на лошия Путин.

Бате ви Стефчо току що заработи надника от 5 лева. :)
Десет ще му дам за това, че има желание момчето. Ама ти остави това и си представи колко е ниско нивото на политическата сцена в Шибанистан.

Стефчо е първия дето ще обърне палачинката когато неговите зелени се присламчат към други силни на деня.

Последно редактирано:
Групата българи, обвинена в шпионаж, е действала срещу журналиста от Белингкат Христо Грозев

Групата българи, обвинена в шпионаж, е действала срещу журналиста от "Белингкат" Христо Грозев

На тея хорица им трябва медал не съд след като са работели срещу боклук от вида на Грозев. От друга страна звучи смешно хлебарка като него изобщо да си струва заниманията. И целия циек в просто да се отчете някаква дейност за мега опсани руски шпиони 🤣

Копрофилска руска дзурло,отвори си гурелясалите зъркели!
Истинската същност на сините люспи. Отново казвам, какъв комсомолски секретар щеше да излезе от теб.

Копрофилска руска дзурло,отвори си гурелясалите зъркели!

Кашлица, бременност и комунистическа простотия не могат да се скрият!Виж файлът 33816
@Blinky не е ли време демократичната тор да си вземе почивка. Знам, че го играеш толератния пич ама... Не става дума за снимката на Рейгън. За съжаление трябва дса се обяснява къде е проблема защото явно демокрацията води до мозъчна недостатъчност.

В Русия (включително в новите, освободени от нацистите територии) се строят пътища и модерна инфраструктура със скоростта на светлината. Денонощно, през всеки сезон.

В същото време, в една ''западна'' държава, в която някакви сополанковци си позволяват да коментират инфраструктурата на РФ:

Това е столицата, където са най-активни шумните и кресливите на бате Стефчо:

Това са данни за по-деликатния въпрос

Така че, Стефче, погледни кочинката, в която живееш, вместо да бълваш смешни лъжи, понеже обслужват фашистките ВИ интереси.

Туй сме го чели в решенията на VIII конгрес на БКП. Официално ще построим комунизма до 1980 г.
Гарантирано ! :D:D:D

Kомунизмът се срина така , както никоя друга идеология преди! Изчезна ,макар и не безследно! Провали се всичко това, за което са се борили обърканите тарикати, наричащи себе си комунисти! И най-радостното е, че дори и да не бяха осъдени, много от палачите получиха страшна присъда - да видят как всичко, в което вярваха фанатично, става на пух и прах, а собствените им червени наследници си обърсаха отзад с червените идеи и станаха най-първи капиталисти!

Последно редактирано:
@Blinky не е ли време демократичната тор да си вземе почивка. Знам, че го играеш толератния пич ама... Не става дума за снимката на Рейгън. За съжаление трябва дса се обяснява къде е проблема защото явно демокрацията води до мозъчна недостатъчност.
Аз отдавна съм се предал с тази тема. Реално ако зависеше от мен щеше да е изтрита още в пост №100, когато нещата започват да стават грозни. За жалост не съм само аз админ и тия неща се съгласуват, идеята е да има свободно слово, но давайки го на дадени хора, нещата обикновено стигат и до крайности. Ако решиш да пуснем една анкета за това дали да се изтърка темата, ето ти демократично решение на проблема. :)

Аз отдавна съм се предал с тази тема. Реално ако зависеше от мен щеше да е изтрита още в пост №100, когато нещата започват да стават грозни. За жалост не съм само аз админ и тия неща се съгласуват, идеята е да има свободно слово, но давайки го на дадени хора, нещата обикновено стигат и до крайности. Ако решиш да пуснем една анкета за това дали да се изтърка темата, ето ти демократично решение на проблема. :)
Темата е достатъчно скрита и в момента има статут на малък частен клуб. Освен това е все по-рядко активна, така че не виждам с какво и на кого би могла да пречи. С изтриването ѝ ще възникне нужда от нова такава, за да се коментира същия проблем. Проблемът не е в темата, а в хората, които вкарват лични обиди, когато осъзнаят, че нямат нито един валиден аргумент. Това го виждаме и в други теми, в които мненията са поляризирани, така че подобно решение е най-малкото неефективно.

И Крумов, не е нужно да тагваш админа за глупости. Имало е много по-грозни изцепки, заплахи за посещение в дома на опонент, изтипосване на лични данни на опонент... Тогава не видя проблем, не е проблем и това, че някой е нарекъл друг ''копрофилска руска дзурло''.

Kомунизмът се срина така , както никоя друга идеология преди! Изчезна ,макар и не безследно!

Приятелю, комунизмът е по-жив и активен от всякога. Виждаме го в най-уродливата му форма в цяла Западна Европа и САЩ. Цензура, арести за най-малката критика, смешна пропаганда, издигане в култ на утайката на обществото и психичните отклонения... Всичко, срещу което и аз съм рипала по площадите с детинската си наивност, днес го виждаме като официален наратив.

а собствените им червени наследници си обърсаха отзад с червените идеи и станаха най-първи капиталисти!

Е, тука вече си много прав. Всичката тая сволоч е във вашите рехави партийни редички.

Ако махнеш боклука от люспите на ''демократичните сили'' нищо няма да остане...

Нещата в световен мащаб продължават да се усложняват, Либералните лайна няма да мирясат докато не унищожат света.
Гледайте какво става в Южна Корея, и там виновен е президента либерал, на който не му изнася какво иска опозицията, която владее парламента им.

Нещата в световен мащаб продължават да се усложняват, Либералните лайна няма да мирясат докато не унищожат света.
Гледайте какво става в Южна Корея, и там виновен е президента либерал, на който не му изнася какво иска опозицията, която владее парламента им.
Тъкмо ги гледах. Доста интересно става там и веднага на всеки нормлаен човек му става ясно точно кой е против обединението на Корея. Аз друго се чудя на либерастите не са ли наясно, че и те ще хапнат грездея... От друга страна пък не случайно холивудските писачи се активизираха с филмчета като Силоза и Fallout...

Горе