Украйна - Русия какво ви е мнението

На някой друг прави ли му впечатление, че профилите с укро знаменца чувствително взеха да намаляват из социалните мрежи?

На някой друг прави ли му впечатление, че профилите с укро знаменца чувствително взеха да намаляват из социалните мрежи?

Нямам досег до подобни говеда, но ми прави впечатление, че телевизията-майка започва доста да отпуска синджира. В съботното им публицистично предаване одеве - Иво Христов (бившия съветник на президента и евродепутат) и Георги Марков един след друг, и двамата, осъждащи ястребовата суицидна политика на ЕС. Това беше немислимо само преди две седмици. И водещата една блага, а не злобната кучка, която заглушаваше всяка наченка да се каже истината в студиото.

Дедо Дончо не е стока и не е напълно свободен от ДД, но и малките промени, които прави са нещо. Това, което мен ме успокоява е заявлението му ''WW3 се отменя'' - поне за 4 години.

Какво мислите ще изскочи от разсекретените убийства на Кенеди (двамата) и Мартин Лутър Кинг? Дали наистина ще обявят истината, която е известна на целия свят?

Нямам досег до подобни говеда, но ми прави впечатление, че телевизията-майка започва доста да отпуска синджира. В съботното им публицистично предаване одеве - Иво Христов (бившия съветник на президента и евродепутат) и Георги Марков един след друг, и двамата, осъждащи ястребовата суицидна политика на ЕС. Това беше немислимо само преди две седмици. И водещата една блага, а не злобната кучка, която заглушаваше всяка наченка да се каже истината в студиото.

Дедо Дончо не е стока и не е напълно свободен от ДД, но и малките промени, които прави са нещо. Това, което мен ме успокоява е заявлението му ''WW3 се отменя'' - поне за 4 години.

Какво мислите ще изскочи от разсекретените убийства на Кенеди (двамата) и Мартин Лутър Кинг? Дали наистина ще обявят истината, която е известна на целия свят?
Ти само гледай сега всички мекотели ще тръгнат от телевизия на телевизия да се обясняват и да казват колко е сгрешила Украйна :)

За Кенеди и Кинг ще излязат една кмара папаки, но всичкио ще бъде покрито с черен макер през ред та едва ли ще стане ясна истината. Ако ЦРУ са били намесени и стане публично това ще е бъде егати цирка...

Мислиш ли, че ще го признаят?

Не. И ако Дончо много ръчка там, може да влезе в списъка на сащ-ските президенти, недовършили мандата си.

Ти само гледай сега всички мекотели ще тръгнат от телевизия на телевизия да се обясняват и да казват колко е сгрешила Украйна :)
По тази логика, ако е 'грешка' че една страна се отбранява от друга, нямаше да са останали независими държави по света.

По тази логика, ако е 'грешка' че една страна се отбранява от друга, нямаше да са останали независими държави по света.

Още един, дето е проспал споразумението в Истанбул март 22-ра, на което Борко Джонсън сложи стоп.

Говорейки за заскретени документи, 11-ти септември също е интересен.

Пак не ме разбра нали.... Казвам, че всички анализатори виждат на къде духа вятъра и започват лека полека да обръщат палачинката. В световната история не съществува справедливост а само интереси.

Последно редактирано:
Още един, дето е проспал споразумението в Истанбул март 22-ра, на което Борко Джонсън сложи стоп.

Говорейки за заскретени документи, 11-ти септември също е интересен.
Мен повече ме интересува какво ще стане с Гренландия :) Тогава ойде Тайван и не виждам как някой може да изблее нещо за Крим. От друга страна май време да си прибираме макетата у дома ;)

От друга страна май време да си прибираме макетата у дома

Не моем ги барнем макетата. Те са протежета на бай Доню. Мицоски е имал официална покана за иногурацията и е направил куп срещи в пентагона. За нас? Сеш'се какво. Сал един Кико отиде на лични разноски да гледа на трибуните при плебса.

Колкото до Крим и Тайван, за сащ няма правила, санкции и писъци до бога. Тяхното не е агресия срещу суверенни държави, а поднасяне на демокрация в малко по-груба опаковка.

Добро обобщение на първата седмица от втория мандат. Бърз обзор върху неграмотните изцепки на един нарцисист.

Горе