NovaPS
Well-Known Member
в темата съм от началото още , но със стария профил , този ми е от година насам. Няма да се сетиш кой съм обаче
И там е проверено, да си пазя колата да не пламне евентуално.
в темата съм от началото още , но със стария профил , този ми е от година насам. Няма да се сетиш кой съм обаче
обаче ти въпреки всичко продължаваш със заяждането макар аз да се поспрях.... проверил той.. чушкиИ там е проверено, да си пазя колата да не пламне евентуално.
Нема заяждане, писах, че вероятно е нямало такава пресконференция. Ти запали мотора..обаче ти въпреки всичко продължаваш със заяждането макар аз да се поспрях.... проверил той.. чушки
което означава, че скоро украинците ще се изтеглят от Курск.
Дали ще успеят, ако са обградени отвсякъде, както се говори? Захарова обеща костите на тия фашизоиди да изгният в курска област, за което силно се надявам.
Колкото до размяната на територии, тоя верно е яко надрусан ако си е мислил, че ще стане. Руснаците кказаха, че за 4-те присъединени области е абсурд да се преговаря. В момента им раздават руски паспорти, вписани в конституцията на РФ, строи се модерна инфраструктура. Даже бай Дончо е клекнал за Новорусия, затова постоянно повтаря, че украйна ще трябва да отстъпи територии.
един вика че даже спрел да слуша американска музика...
![]()
Украинка, продала 56 човешки бъбрека, е арестувана в Полша
Това е поредната „теория на конспирацията“, която се оказа истина. Доскоро фактчекърите маркираха като фалшива новина и „руска пропаганда“ всяка новина за незаконна продажба на органи, свързана с украинци.
![]()
Украинка, продала 56 човешки бъбрека, е арестувана в Полша
Полската гранична охрана задържа украинка, която е осъдена в Казахстан на 12 години затвор за търгувия с човешки бъбрециobektivno.bg