Украйна - Русия какво ви е мнението

Ае у другия форум верно е сборище на дебили. Там нема ли некой здравомислещ или директно го засилват, ако се изкаже нещо различно от стадото?

така както си го написал все едно унищожената техника е руска и 159 руснаци са убити
Да, това са загуби на руснаците само от днес

Ае у другия форум верно е сборище на дебили. Там нема ли некой здравомислещ или директно го засилват, ако се изкаже нещо различно от стадото?
Директно си ватник, копейка или поне путинопитек

хардуера
ама ти кво се учудваш те всички ИТ-та дето се пишат са някви роботи жълтопаветници... само виж във фейса групата на DevBG каква е от гнусари тъпи, прости идиоти радващи се на някакви безумни мемета. И пръст да му покажеш ще се спука да се хили щото просто прекаленото кодене му е изпило всички мозъчни клетки. Много ми е смешно като някой такъв пумиар каже "Ама аз имам две висши образования" , абе тъпак образованието ти дава знания в професията, но не ти формира манталитета и политическите виждания защото те са като в спорта дали си от Левски или ЦСКА , никой не може да каже с точност защо е привърженик на този или онзи отбор. Той просто е привърженик щото приятелите му които не харесва също са привърженици на същия отбор и заедно правят зулуми. Та така и с форума на Хардуербг , освен тъпаци там няма други.

"Фюрер Урсула" 😄

Е, той си предупреди в началото на разговора, че си актуализират речника спрямо новите реалности.

Друго интересно: единствено руснаците повдигат темата за Буча (а и за мнимото отравяне на Нахални). Тия, дето спретнаха тетрото и водеха публика на представлението, сега мълчат като пукли по темата. А точно тая постановка им беше предтекст да се откажат от истанбулските споразумения, които бяха супер изгодни за фашистката сган.

Зеленски: За съжаление вече повече от ден светът не чу смислен отговор от Русия по отношение на направените предложения. И това още веднъж потвърждава, че именно Русия се стреми да продължи войната и ще се опита да отложи настъпването на мира колкото е възможно повече. Надяваме се, че натискът от страна на Съединените щати ще бъде достатъчен, за да принуди Русия да прекрати войната.

Зеления си мисли, че всички са като него.. дет му свирнах - ходи, квото му кажат - прави.

Юрий Ушаков, високопоставен съветник на руския президент Владимир Путин, отхвърли предложеното от САЩ прекратяване на огъня в Украйна и заяви, че 30-дневното прекратяване на огъня ще даде на украинските сили време да се прегрупират.

Войнолюбци! 😅

Зеления си мисли, че всички са като него.. дет му свирнах - ходи, квото му кажат - прави.
Руснаците грам файда нямат в момента да подписват тия глупави предложения. 30 дни, за да могат ония нещастници да се изтеглят от Курск + да пристигнат новите боеприпаси. И спиране на въздушните и водните нападения, та да не барат крайбрежните части около Одеса. Тотална е*авка 😀

Руснаците грам файда нямат в момента да подписват тия глупави предложения. 30 дни, за да могат ония нещастници да се изтеглят от Курск + да пристигнат новите боеприпаси. И спиране на въздушните и водните нападения, та да не барат крайбрежните части около Одеса. Тотална е*авка
Аз па мислех, че беа за мир... па укро-фашистите и еуропа сакат война.

По-скоро го коментира, не го е отхвърлил, ма щом така пишат в кораба майка - така е.
Не знам, мен ми звучи като отхвърляне...

"Я, естественно, прокомментировал достигнутые договоренности о временном перемирии, изложил нашу позицию по поводу того, что это не что иное, как временная передышка для украинских военных, больше ничего", - сказал Ушаков.

Чефо е меджик гъбар и любим източник на местните. Информира ги с картинки, мемета и смешки :)
Чефо е върл русофоб в подкастите му говори невероятни глупости , чудя се как не са го набили все още

Горе