Украйна - Русия какво ви е мнението

Ае у другия форум верно е сборище на дебили. Там нема ли некой здравомислещ или директно го засилват, ако се изкаже нещо различно от стадото?

така както си го написал все едно унищожената техника е руска и 159 руснаци са убити
Да, това са загуби на руснаците само от днес

Ае у другия форум верно е сборище на дебили. Там нема ли некой здравомислещ или директно го засилват, ако се изкаже нещо различно от стадото?
Директно си ватник, копейка или поне путинопитек

хардуера
ама ти кво се учудваш те всички ИТ-та дето се пишат са някви роботи жълтопаветници... само виж във фейса групата на DevBG каква е от гнусари тъпи, прости идиоти радващи се на някакви безумни мемета. И пръст да му покажеш ще се спука да се хили щото просто прекаленото кодене му е изпило всички мозъчни клетки. Много ми е смешно като някой такъв пумиар каже "Ама аз имам две висши образования" , абе тъпак образованието ти дава знания в професията, но не ти формира манталитета и политическите виждания защото те са като в спорта дали си от Левски или ЦСКА , никой не може да каже с точност защо е привърженик на този или онзи отбор. Той просто е привърженик щото приятелите му които не харесва също са привърженици на същия отбор и заедно правят зулуми. Та така и с форума на Хардуербг , освен тъпаци там няма други.

"Фюрер Урсула" 😄

Е, той си предупреди в началото на разговора, че си актуализират речника спрямо новите реалности.

Друго интересно: единствено руснаците повдигат темата за Буча (а и за мнимото отравяне на Нахални). Тия, дето спретнаха тетрото и водеха публика на представлението, сега мълчат като пукли по темата. А точно тая постановка им беше предтекст да се откажат от истанбулските споразумения, които бяха супер изгодни за фашистката сган.

Горе