Украйна - Русия какво ви е мнението

Бате, £3к в Англия е все едно 800лв. във Варна. Касиерите в Morrisons взимат толкова.

Е то остана и да те бутне. Аз гледам % доходност другото е все тая.

Щом вкара крипто в уравнението - и един мърмот... Не на мен тия. ;)

П.С. - трейдвам, защото ми доставя емоция в скучното ежедневие. Не толкова за печалбата.
Явно никога си бил в Англия. Заплата от £25000 максимум (преди такси) взима касиер (провери в indeed като не вярваш). На едната месторабота съм на трудов договор (работят е remote от вкъщи) и след такси взимам около £2500 (това на годишна заплата £36000)…..

Прикачени файлове

• 7BEB5E1E-FA3F-4156-9134-4BD20A9C2F5D.png
    7BEB5E1E-FA3F-4156-9134-4BD20A9C2F5D.png
    475.6 KB · Преглеждания: 9
Аз пари правя от въздуха (дълго за обяснение, но и да не работя ми идва една Английска заплата от £3000 след такси). Както неведнъж съм казвал не съм за дневна спекула (мога да пусна част от крипто портфейлите ми от 2013-2015) и просто купувам когато видя нещо обезценено. Вие дневните трейдъри имате време за губене и явно си мислите, че винаги ще си на печалба. Както казвам пак и да стане 0$ за рубла няма да ме бутнат :).

Баровец! Сигурно като излизаш от вас се пръскаш с малко олио, ей така за престиж. ;)

Баровец! Сигурно като излизаш от вас се пръскаш с малко олио, ей така за престиж. ;)
Що така бре моме, нали бехте от една партия :)

Инак, сравнението 3к паунда у енг = 800лв у бг, просто е смешно :) А ако си същият "мизерник" у енг, да ровиш за цени и далавери, пък с 3к паунда няма ти казвам, ама си фърст ;)

Явно никога си бил в Англия. Заплата от £25000 максимум (преди такси) взима касиер (провери в indeed като не вярваш). На едната месторабота съм на трудов договор (работят е remote от вкъщи) и след такси взимам около £2500 (това на годишна заплата £36000)…..

£36к за Англия са жълти стотинки, пич. Малко над най-ниските заплати. Живял съм в Лондон известно време.

Ето конкретно за Морисънс https://www.payscale.com/research/UK/Employer=Morrisons/Salary

За сравнение DevOps инжинер взима средно около £75-£85к на година. ;)

Да, ама единя си скъсва задника, а другия си клати мъдите и има време да си джаска по форумите :) А пък в перспектива да не говорим - единя е тотал щета, а другия 200г напред, още повече ако следи инвестиционните ти проекти ;)

£36к за Англия са жълти стотинки, пич. Малко над най-ниските заплати. Живял съм в Лондон известно време.

Ето конкретно за Морисънс https://www.payscale.com/research/UK/Employer=Morrisons/Salary

Average е много хубава дума. Работника яде картофи, а шефа яде пържоли. Average и двамата ядат пържоли :)

Прикачени файлове

• 23C57053-1C7B-4EE1-8572-77625AC882FD.jpeg
    23C57053-1C7B-4EE1-8572-77625AC882FD.jpeg
    74.7 KB · Преглеждания: 7

То и мениджъри има взимат по 100 000£ месечно (познати имам), ама да кажеш, че 36к са жълти стотини, на базата на “така съм чувал” и че повечето БГ работят чистачи и миячи за £21000 не е сериозно (минималната заплата в момента е £8.91 на час - £9.50 от април, което е £17107 преди такси сега и £18240 преди такси от април). Не знам защо си мисля, че в БГ и с трите си работи и договори не правиш толкова (на думи ги правиш де)…

Прикачени файлове

• F161FAC7-1B98-467D-978E-4AEDB3D371D4.jpeg
    F161FAC7-1B98-467D-978E-4AEDB3D371D4.jpeg
    307.6 KB · Преглеждания: 10

И да вметна на £85000 заплата чисто ще взимаш на месец около £4830 :). Що говорите пак ви питам, като не сте работили никога тука ???

Що така бре моме, нали бехте от една партия
Е, па като сме една партия не може ли да се бъзикаме помежду си?

Ако бъзна Мето Версията ще каже, тая завижда, понеже сме опоненти.

Дерта ще схване, че си правя кодош. Всичко е ток..

То и мениджъри има взимат по 100 000£ месечно (познати имам), ама да кажеш, че 36к са жълти стотини, на базата на “така съм чувал”

Не съм чувал. Живял съм и съм учил там, нищо че не го завърших.

и че повечето БГ работят чистачи и миячи за £21000 не е сериозно (минималната заплата в момента е £8.91 на час - £9.50 от април, което е £17107 преди такси сега и £18240 преди такси от април).

Е ти с чистач ли намери да сравняваш? :confused: Просто казвам, че 36к не са нищо особено и са по-скоро в нископлатения сектор. Особено ако става въпрос за Лондон. Няма да умреш от глад или да мизерстваш ама...

Не съм чувал. Живял съм и съм учил там, нищо че не го завърших.

Е ти с чистач ли намери да сравняваш? :confused: Просто казвам, че 36к не са нищо особено и са по-скоро в нископлатения сектор. Особено ако става въпрос за Лондон. Няма да умреш от глад или да мизерстваш ама...
Говорим за това кое е жълти стотинки (с което обиди поне 50% от БГ живеещи в Англия). Реално с работа от вкъщи и другия пасивен доход докарвам заплата от над £85000 преди данъци :). Сега доволен ли си :). Колкото до инжинерите и те не взимат по £85000 (някакви малки изключения) гарантирам ти.

Не съм доволен, но се успокоих малко за рублата. :)
А да рублата в момента ми е на 0 (спрямо първата покупка), а спрямо полупкатя на понижението съм печалба (ако продам сега, което никак не смятам).

А да рублата в момента ми е на 0 (спрямо първата покупка), а спрямо полупкатя на понижението съм печалба (ако продам сега, което никак не смятам).
Не беше ли купил 287310 на 143.655 и 262167.64 131.08? За първата съм сигурен, че е така, защото има шот тук.

Щото ако е така си 27% надоле в момента, не на 0.

Последно редактирано:
Е, па като сме една партия не може ли да се бъзикаме помежду си?

Ако бъзна Мето Версията ще каже, тая завижда, понеже сме опоненти.

Дерта ще схване, че си правя кодош. Всичко е ток..

Ясно, прибирай секирата :)

Кой е този Мето Версията? Споменавате го във всяка тема :)

Ясно, прибирай секирата :)

Кой е този Мето Версията? Споменавате го във всяка тема :)
Точно над тебе е. Метаверс-ата. Етера го кръсти Мето. Сега трябва да му купи риза. :D

За всички ненормални неграмотници, които смятат, че Путин е луд диктатор, нека се запознаят с дейността му чрез интервютата на Оливър Стоун и пак да дойтат да плямпат.
Ако не искат да се информират, но държат да лялат глупости - могат да ходят да се гръмнат. Така не се взимаа позиция по какъвто и да е въпрос..

Горе