Украйна - Русия какво ви е мнението

Позовавайки се на неназовани американски официални лица,
Само това изречение е причина да си 100% сигурен, че четеш евтина жалка лъжа. Щатската пропагандна машина работи на пълен капацитет за дискредитирането на Русия и Путин.

Хората, които са на страната на имперската мега корпорация сащ, очевидно нямат капацитет да видят в какво бяха превърнати страните от Източна Европа. Същото, в което Сорос и останалите червеи превърнаха Украйна за няколко години, дори без да я приемат никъде. Украйна внася въглища от сащ!!!!!!!!!!!! Това какво ви говори, алоу, финансистите???

Само това изречение е причина да си 100% сигурен, че четеш евтина жалка лъжа. Щатската пропагандна машина работи на пълен капацитет за дискредитирането на Русия и Путин.

Хората, които са на страната на имперската мега корпорация сащ, очевидно нямат капацитет да видят в какво бяха превърнати страните от Източна Европа. Същото, в което Сорос и останалите червеи превърнаха Украйна за няколко години, дори без да я приемат никъде. Украйна внася въглища от сащ!!!!!!!!!!!! Това какво ви говори, алоу, финансистите???
Казват ни, че сме бакшиши и тн.
На мен ми е трудно да повярвам, че наистина вярват на тези неща. Медията била уважавана. От кого е уважавана.
За мен нещата, ще се решат вътре в Русия, ако там удържат, ще удържат и навън.
И дали китайците няма да извъртят номер.
Аз се питам, обаче ние какво изнася е за САЩ, понеже се оказа, че България изнася повече отколкото внася. Концесията 2% за злато и още по-скъпи суровини смята ли се, или не е включена в статистиката?
Пародия. Швеция е най-големия добиват на злато в Европа и, о чудо пак те печелят-най много от злато.
България е в втория добивателна злато. Но по печалба втора но от зад-напред. Виж това не е чудо.

FT е доста уважавана медия в цял свят. Има го и в други медии вече. Или предпочиташ да четеш pogled.info? ;)
Уважаването и независимостта на медиите приключиха след това:
Google и Франс прес са сключили споразумение, по силата на което интернет гигантът ще плаща за онлайн съдържанието на френската осведомителна агенция, което се появява в търсачката му.

@nandibandi и нейните макро икономически анализи на база източници като pogled.info
Методи, докато не опровергаеш със 100% достоверна информация поне една статия от поглед инфо, иронията ти ще бъде смятана за поредната проява на тотална интелектуална немощ.

Освен това аз икономически анализи не правя, щото и аз разбирам от икономика, колкото и ти, но поне имам доблестта да си го призная. ;)

Излагам фактите, които ти не можеш да опровергаеш.
Eat this:

CBD масло е по-добрия вариант ;)

Тва не го знаех какво е даже :) А се имам за експертен (а и определено доста търсен) за една торба здравословни проблеми.
Нещо коноп, канабис? Ама не е същото като класическата валериана :);)

Пародия. Швеция е най-големия добиват на злато в Европа и, о чудо пак те печелят-най много от злато.
България е в втория добивателна злато. Но по печалба втора но от зад-напред. Виж това не е чудо.

Тва ни е генерален уникум несравним за цял свят, че малко и извън слънчевата вселена.. тва да ти копат златото и да потрошват еко системата и накрая да ти дадът 1.8% от добива... лелелелемайкооолелелел

Няма кво да им поясняваш, тия ора са отраснали с медиите. Невъзможно, пък и безмислено е да се спори :)

Военната специална операция в Украйна е огромен кървав умивалник, под който Русия и Украйна се измиват със сълзи и кръв. Гърми кървавата чешма, а ние си измиваме очите. Боевете в Украйна са защитата на Донбас, разгрома на военните структури на НАТО, потъпкване на фашисткия реванш, това е предотвратяване на ядрени взривове. Но това е още едно велико предотвратяване. Западът предлага на света своя проект - “Голямото нулиране”. Проектът, в който се изтриват всички граници, всички различия, цялата цветуща сложност на човечеството. Изчезват държавните граждани, мъжете и жените, доброто и злото, светлината и тъмата, адът и раят. Този проект, като черна вар пълзи по света, пълзи към Русия. Победата на “Голямото нулиране” е стратегическо поражение на човечеството, в което ще помръкне всичко човешко и ще остане жесток синтез на биологичен материал с “цифрите”.

@етерИум, виж тука какво твърди един чичо.
кАжи, че е верно, та да сме си с чиста съвест за мада Раша и татко Вова.

п.с. За промитите от сащ мозъци - поредната клизма за деня. Знаем, че ви е приятно. :)

Абе тук същите дърдорковци, като в темата за Ваксините. Ако ми кажете, че сте и бакшини, вече тотално ще навържа нещата. ;)

@Noke , днес подраних, само да ти пиша, ако случайно си се притеснил.
Няма да ми повярваш ама снощи за тебе се сетих че не си се вясвал няколко дена, след като Тупана изкоментира присъствието горе.

Последно редактирано:
Американските лабораториите в Украйна...

Няма да ми повярваш ама снощи за тебе се сетих че не си се вясвал няколко дена, след като Тупана направи изкоментира присъствието горе.

Е така де, така шано се създават най-добрите приятелства :) Вечна ви дружба :p

Иначе, вилнееше към два през ноща, ама нали съм мъдър, та си викам "остаи пиянката да си пие на спокойствие" - всеки пияндурник го заслужава, макар и да е отдялан от боабаб :D:D

Ама мен ми е мъчно :cry: за скайката..Ехеее едно време какви постове имаше (преди да стане бач у хамериканска фирма), па спореше, па се радваше (навярно и се усмихваше).. Сега по-голямо дърво няма. Постовете са му през седмица и с по макс 3-4 думи, а по интересното е, че пък и самите думи са с по няколко синвола :oops:

А ти как си?? Не че нещо, ама да не се засегнеш, че не те споменавам :)

Кой може да каже вече коя новина е истинска и коя фалшива? Никой. Вече нямам спомен къде я видях, но беше в известна българска медия.

Ти не си ми отговорила на предишния въпрос за твоите близки и познати, които напуснаха България, защо предпочетоха Европа, а не Русия? Ще дадеш ли адекватен отговор или ще продължиш с увъртанията и въпроси на моите въпроси?

близки и познати, които напуснаха България, защо предпочетоха Европа, а не Русия
За уж умни хора десните задавате много тъпи въпроси. Русия си има и квалифицирани кадри и работяги. В ЕС за това приобщават държави като Румъния и България за да получват евтина работна ръка.

Кой може да каже вече коя новина е истинска и коя фалшива? Никой. Вече нямам спомен къде я видях, но беше в известна българска медия.

Ти не си ми отговорила на предишния въпрос за твоите близки и познати, които напуснаха България, защо предпочетоха Европа, а не Русия? Ще дадеш ли адекватен отговор или ще продължиш с увъртанията и въпроси на моите въпроси?
Не съм отговорила на въпроса ти, защото не виждам никакъв смисъл в него. Имам познати, които са заминаали на Запад, имам и такива, които живеят в Русия. Освен това, по-големият брой емигранти на запад не показва по никакъв начин, че сащ и васалните им държави са прави в случая.

Не съм отговорила на въпроса ти, защото не виждам никакъв смисъл в него. Имам познати, които са заминаали на Запад, имам и такива, които живеят в Русия. Освен това, по-големият брой емигранти на запад не показва по никакъв начин, че сащ и васалните им държави са прави в случая.
Да бе добре, само на думи сте силни, ама ако вие решите да емигрирате със сигурност няма да го направите в Русия, а при още по-затъващата се ситуация представям си, дори и на картата няма да я гледате, никога не бихте го направили, но нищоо продължавайте да лаете и да си знаете вашето, лъжете вътрешно себе си, не никой друг :)

За уж умни хора десните задавате много тъпи въпроси. Русия си има и квалифицирани кадри и работяги. В ЕС за това приобщават държави като Румъния и България за да получват евтина работна ръка.
Русия има много потенциал, но за съжаление напълно загубена кауза. Важно е да има оръжия и полезни изкопаеми, другото го .е...и.
И най-смешното е когато говорят хора, което всичко им е европейско или американско, като почнем от айфоните им, минем през дрехи, коли и всякакви други технологии и пособия, дето през живота си не са имали нищо руско в ръцете си (освен най-много някое шише водка)

Последно редактирано:
НАТО - Русия 1:0 без да са изстреляли и един патрон. Какво ще рече това. Вече гражданите на Европа искат алианса да се намеси. Всички видяха докъде стигна "освобождението". Никой няма да ги съди и няма да има протести в европейските столици. Разполагат все повече войници по източните граници и правят учения. А при такива учения историята показва, че е много възможно някоя сутрин да се събудим с новина за "специална военна операция" в Украйна.

Русия има много потенциал, но за съжаление напълно загубена кауза. Важно е да има оръжия и полезни изкопаеми, другото го .е...и
Има огромен потенциал ако спрат да ги ръководят хора с мания за величие. Дори космическата си програма опропастиха с последните си действия, което е изключително тъжно.

Да бе добре, само на думи сте силни, ама ако вие решите да емигрирате със сигурност няма да го направите в Русия, а при още по-затъващата се ситуация представям си, дори и на картата няма да я гледате, никога не бихте го направили, но нищоо продължавайте да лаете и да си знаете вашето, лъжете вътрешно себе си, не никой друг :)

И аз ги питах няколко пъти защо не ходят да живеят там ама курец? :)

Защото на такива места ако тръгнеш да пишеш по форумите мнение различно от това на шефчето качулатите ще дойдат, ще те затворят без да питат, ще те бият, а може и да те е*ът ако са в настроение.

@Leverage съвсем логично е, че в някакъв етап ще се намесят и никой няма да им каже копче. Иди в Украйна и ще разбереш защо.

Е така де, така шано се създават най-добрите приятелства :) Вечна ви дружба :p

Иначе, вилнееше към два през ноща, ама нали съм мъдър, та си викам "остаи пиянката да си пие на спокойствие" - всеки пияндурник го заслужава, макар и да е отдялан от боабаб :D:D

Ама мен ми е мъчно :cry: за скайката..Ехеее едно време какви постове имаше (преди да стане бач у хамериканска фирма), па спореше, па се радваше (навярно и се усмихваше).. Сега по-голямо дърво няма. Постовете са му през седмица и с по макс 3-4 думи, а по интересното е, че пък и самите думи са с по няколко синвола :oops:

А ти как си?? Не че нещо, ама да не се засегнеш, че не те споменавам :)
И него не го знаеш къде работи.

Иначе сигурно е във веб-туриста.
Или в некой форум дето украинците "печелят" войната.

Горе