deffnews
Well-Known Member
До 15 г. затвор...
Sic transit gloria mundi - Wikipedia
en.wikipedia.org
До 15 г. затвор...
Ама как тъй няма нужда... хората вече сложиха пуканките.Много лични нападки в тая тема. Няма нужда от това... Тедката ми липсва много
Никоя снежинка не се запита защо почти цялата укренска армия се скрила в жилищните райони на големите градове...EVACUATION OF MARIUPOL - 8 MARCH. Не спират да използват хората като жив щит ...
Evacuation of Mariupol - 8 March.
Ukrainian forces holding their own people hostage. Intentionally harming civilians is a war crimewww.bitchute.com
След новината, че Путин е поискал помощ от Китай стоковия пазар там днес падна с повече от кризата през 2008г. Ще помагат на Русия? вЕрно ли?
Пекин отрече естествено и отново призова за деескалация. Китай си е Китай и винаги ще мисли само за Китай.
Икономиката им е по-крехка от крекерче и силно зависи от запада. Няма да цитирам източници, защото и без това не ви интересува, а си четете pogled.info.
When asked whether Russia had asked China for military assistance, Foreign Ministry Spokesperson Zhao Lijian on Monday called the claims "disinformation" peddled by the US against China "with sinister intentions."
Много лични нападки в тая тема. Няма нужда от това... Тедката ми липсва много
Да не земеш да се разчувстваш сега...Тедката беше свестен, за това не издържа и вазира. Усети, че само се лее жлъч и злоба и прецени, че не си заслужава нервите да се бори с тролове.
Усетих го бързо, и можеш да видиш (въпреки, че бяхме от различни страни на барикадата), че не съм се отяждал с него по никакъв начин, за разлика от злобните дребни тролчета, чиито куци провокации папкам и ще продължавам да папкам с най-голяма наслада ахаха
Ама как тъй няма нужда... хората вече сложиха пуканките.
Да не земеш да се разчувстваш сега...
До 15 г. затвор...
Много ясно. Ако направиш банкова паника и фалират изобщо какво ще стане някой знае ли ? Остана и да не те ступат. Да те вкарат в затвора също и пак да те биятДо 500 000 рубли глоба, и със затвора се почва само ако си предизвикал умишлено някакви вреди,
В първите дни преди да го въведат това, даже се опитаха да направят банкова паника - Путин щял да въведе военно положение, мобилизация и какви ли не други глупости.
Шефа на Украйнското разузнаване цял ден пише лъжи - прилича ми на лъжливия Али - който също печелеше войната.
Няколко интересно финасирани медии директно го пре-публикуват, и се върти на реклами във феисбук, фейсбук не реагира понеже за Русия ползва Украйнски модератори.
Това накара някой хора да излязат пред банките и предизвика спешни мерки като този закон.
Пробвай да направиш банкова паника в България - ще получиш нинджи на вратата.
Да наричаш "инфо" тва дето си видял по фейсбук групите е леко пресилено.Айде чакаме сайта конспиратор. На лайк на коментар по 1 точка за профила и по 1 сатоши. Трябва да има мотивация иначе защо да пиша. И аз имам някой път инфо, но не го казвам, щото веднага тука ще ми скочат на бой
Уеко че ше ти свършат мейладрезите за нови регистрацииЗа поред път се убеждавам, че това е форум за изруди Никой нормален не може да издържи тук повече от месец
Добре че има хай левъл тролове като теб, щото инак не може да се заформи и елементарна дискусия..
УМреш да провокираш, инак няма заспиване
Само нз до кога ще си ми толко готин, че да не запишиш на шефчетата като недоклатена детственица, както вече си пищял
Малей що съм балък, как па един път поне и аз не се оплаках, бахти ревьовците театрални постановчици
Ама роро си дебне и тва е, па ти се чекни колко искаш, само глей да не си пльокнеш мъдите у пода, при някой от цирковите ти шпагати
Тука споделям само от интернет. Изобщо не искам да пиша. И беше шега. И пари да ми даваш няма да седна да пишаДа наричаш "инфо" тва дето си видял по фейсбук групите е леко пресилено.
Уеко че ше ти свършат мейладрезите за нови регистрации
Нещо съм пропуснала аз. Не съм видяла тупана да псува в нито един свой пост, но пък ремайна сипваше яко, включително с новия профил ''чичо Гошо''. Дали е получил репорт?Не съм длъжен да ти чета псувните.
Разликата е, че другите "не нормални неща" като копаенето на злато което споменаваш, не отнема човешки животи на невинни хора.Що каква е разликата? Хората не са поумняли. Кой те излъга, че понеже е 21 век не е нормално. Ами то има и много други неща, които уж не са нормални. Нормално ли е да ти копаят златото и диамантите, да кажем че говоря за Африка.
Що тъй се получава, че най-мафиотските държави са под шапката на щатите. Не че това е единствената причина.
Коментирайте, но какво ще постигнете с вулгарен изказ? Зеде е паднала културата по нашите места. Важно е джипка да караш и да гледаш лошо "все едно имаш запек" викаш а?И изобщо, каква е тая свръхчувствителност? Коментираме реална война, която ни засяга по хиляди начини. Нормално е нервите да надделяват на моменти. Христонка, в политическите теми е така. Дипломатичният тон сме го оставили на дипломатите.
Какъв магазин душко те гони, нещо се обърка май? М-у другото аз бях от малкото, които ти обърнаха внимание при един твой проблем преди време.И без това имаш още доста да тренираш на онова псевдомагазимче дето се опитваш да го пробуташ на някой тук, базирано УЖ на уменията ти, които всъщност видяхме, че са КРЪГЛА НУЛА 0
Това па колко лаишко изказване е... не е истина простоРазликата е, че другите "не нормални неща" като копаенето на злато което споменаваш, не отнема човешки животи на невинни хора.
Не крия, че си ми слабост, но в случая искаш нещо, което не е реално изпълнимо.Коментирайте, но какво ще постигнете с вулгарен изказ? Зеде е паднала културата по нашите места. Важно е джипка да караш и да гледаш лошо "все едно имаш запек" викаш а?
Какъв магазин душко те гони, нещо се обърка май? М-у другото аз бях от малкото, които ти обърнаха внимание при един твой проблем преди време.
Следва някаква тирада от постове, които няма да коментирам. Количеството текст също няма да ти докара гънки на мозъка.