baster4o
Active Member
Ти по- добре си вземи лигавник, защото ще ти сипе !
За теб винаги съм готов! Заповядай
А посранника..
Ти по- добре си вземи лигавник, защото ще ти сипе !
Хора? Множествено число? Добре, оставяме ги да се изявяват.В анкета-темата ми се включиха хора, които явно имат някакъв творчески интерес.
сънувах черно куче, което ми донесе черно коте
Кой говори за мен , аз съм слаба ракия и потенциал нямам за такива нещаЗа теб винаги съм готов! Заповядай
Да бе и аз забелезах че имаш фенбаза дето се мъкнат като кученца подир полата ти от тема на тема.И мога да ти кажа, че ако не се бях включила първа, може би темата ти/анкета щеше да си остане непосетена. Няма защо да ми благодариш.
Да не си Луи XIVИ мога да ти кажа, че ако не се бях включила първа, може би темата ти/анкета щеше да си остане непосетена. Няма защо да ми благодариш.
Кой говори за мен , аз съм слаба ракия и потенциал нямам за такива неща
Току що се натъкна на ЕМП и не знаеш как да реагираш.Ако шефчетата не ме блокират, след великият ти за разплата и изпълнен с надежда за възмездие и изява - петък, ще останат само разхвърляни парчетии от малки миризливи тролчета
Чакам, е го е къде е петък
ПС: А посранника??
Току що се натъкна на ЕМП и не знаеш как да реагираш.
Нищо не знаете за истинската ми същност. Използвате Нанди да ви покрива.Напротив, както виждаш съм приел предизвикателството
А ти иначе какъв се явяваш в случая? Не ми казвай, че днес успя да си изпуснеш нервичките и да разкриеш една част от истинската си същност
Няма как да е превзета, като е очевадно, че няма никой там. Някой е влязъл да се снима в двора на изоставена къщаÐÑÑаÑа на дÑÑеÑÑ Ð½Ð° ÐÑÑин е пÑевзеÑа Ð¾Ñ Ð°ÐºÑивиÑÑ, дÑÑÐ¶Ð°Ñ ÑкÑаинÑкоÑо знаме - Ð ÑÑÐ¸Ñ - Ðовини Ðг
Novini.bg - ÐкÑÑалниÑе новини - новиниÑе Ð¾Ñ Ð´Ð½ÐµÑ Ð¸ поÑледни новини Ð¾Ñ ÐÑлгаÑÐ¸Ñ Ð¸ ÑвеÑа. ÐнÑоÑмаÑÐ¸Ñ Ð·Ð° най-важниÑе ÑÑбиÑÐ¸Ñ Ð² ÑÑеÑаÑа на полиÑикаÑа, ÑоÑбизнеÑа, ÑпоÑÑа и ...novini.bg
Пише, че е влязъл, сменил е ключалките и е обявил къщата за готова да посреща украински бежанци.Няма как да е превзета, като е очевадно, че няма никой там. Някой е влязъл да се снима в двора на изоставена къща
Това е от днес в Киев. Не твърдя на 100%, че е достоверно ще трябва да ровна да го намеря още някъде.Някой разбрал ли е, че е имало такъв митинг в София?? Ай да ходим, а!
Нанди София е голяма за теб, но ако все пак си го решила звънкайНякой разбрал ли е, че е имало такъв митинг в София?? Ай да ходим, а!
Е, била съм на протести в София, до центъра мога да се оправя. Опасявам се само, че ако отида, напрежението може да ескалира и митинга да се премести на Козяк при козата мустакаНанди София е голяма за теб, но ако все пак си го решила звънкай
Може да се напием в meta verse .Ебаси вечерта, задържали са тиквун. Готов съм да черпя нандито