Украйна - Русия какво ви е мнението

Актуалната статистика:

vsu_losses.jpg

Ние се смеем на битката за олио, но в Русия вече всеки пазар е битка, тук битка за захар, лошото е че първи го усещат най-бедните и най-възрастните.

Последно редактирано:
Има нов съюз на хоризонта.
Нанди Торбаланска. Нанди пак ще е ракетата-носител.
Поне от половин година не ти чета лишените от смисъл изблици, ама придържай се към собствените малоумни теми. Разбирам, че там вече никой не влиза, но ще трябва да го преживееш.

Поне от половин година не ти чета лишените от смисъл изблици, ама придържай се към собствените малоумни теми. Разбирам, че там вече никой не влиза, но ще трябва да го преживееш.
Ти не знаеш кво друго да правиш освен да крадеш.

Ние се смеем на битката за олио, но в Русия вече всеки пазар е битка, тук битка за захар, лошото е че първи го усещат най-бедните и най-възрастните.

Само като му видиш хаштаговете на тоя нацист и ти става ясно колко е вярно.

Някой да му напомни, че именно Русия осигурява хуманитарна помощ (провизии и лекарства) на цивилните в окупираните градове.

А вие докато чакате Русия да фалира, можете да си напишете завещанията, щото няма да дочакате. ;)

Залива ни поредния океан от медийна помия. Този път целта е един
наркоман да бъде представен като герой.

Чакам си обезщетението и се местя в София (знам че е фейк, а и не съм в очертанията от paint, ама ..)

Последно редактирано:
С доста руснаци цъкам чат пат фифа, всички са единодушни и не подкрепят Путин, като последния ми сподели това:

"Какой нормальный человек поддержит убийства людей в 22м году и обнищание людей?

Така, че нека всеки сам да си прави изводите, на кой е тази война, на руснаците или на Путин и Лавров.

Де го Мето Версията да обади нещо за спейс Екс

С доста руснаци цъкам чат пат фифа, всички са единодушни и не подкрепят Путин, като последния ми сподели това:

"Какой нормальный человек поддержит убийства людей в 22м году и обнищание людей?

Така, че нека всеки сам да си прави изводите, на кой е тази война, на руснаците или на Путин и Лавров.
Те пък щото знаят нещо.. това не означава нищо.

Ма щом е толкова незапознато тва момче, що не му изброиш американските президенти от 2-та световна насам.

А и предполагам, че е на не повече от 15-16г, така че ще му простим

Ма щом е толкова незапознато тва момче, що не му изброиш американските президенти от 2-та световна насам.

А и предполагам, че е на не повече от 15-16г, така че ще му простим
Добре, ограмотявайте руските граждани, защото те явно не разбират нищо хаха. Няма такива на 15-16, или поне не в моето обкръжение, всички са над 25. За разлика от вас, те имат много близки, приятели, роднини в Русия и наистина се притесняват за тях. Определено няма да бъдат по щастливи и въобще не им пука ако вземат Украйна, дори и цяла Европа, ако техните близки не са добре или се случи най-лошото.

Последно редактирано:
Добре, ограмотявайте руските граждани, защото те явно не разбират нищо хаха.
Това че са някакви граждани от някъде си, не им дава автоматично разбиранията, компетентността и правилното виждане на реалната картина на случващото се ;)

Няма такива на 15-16, или поне не в моето обкръжение, всички са над 25.
Както казваше бабата на един познат " дърти мъже, на електронни игри ми играят" :D

Животните трябва да бъдат опитомени.
Само че не сме животни.
Бъркат ми в непримиримата душа.

ако вземат Украйна,
Е, тва като го чуя...

Никой не иска да им взема лайняната украйна. Путин си взе каквото си беше негово - Териториите и хората, които бяха подложени на геноцид. Сега му остава само да унищожи натовските бази и лаборатории за био оръжие, да избеси бандеровци и Азовци и сме готови. Кво толкова. Прави им услуга. Почиства мършата..

И после ти гарантирам, че пак той ще им помогне да се възстановят, щото тоя смешен плач от ЕС ЕС и Ю ЕСЕС в момента не е искрена загриженост за украйна. Това са медийни атаки, дирижирани от империята на злото, за да оправдаят опитите за икономическо унищожение на Русия, а може би и включването във война. Дано не.

Ако не се изпраща оръжие на фашагите, до 2 седмици са подписали споразумението и продължаваме напред.

А тия 25-годишните, дето плюят властта ги има във всяка една държава - Във всяка! Вервай ми.

Горе