Украйна - Русия какво ви е мнението

Някой ще прави мемета по мои идеи.
Един йод срещнал един бензин. И се получило йод-бензин. Ха-ха, изсмял се мастър Йода септа.

Предавам пряко от тв-то.
Ще има ли четвърта доза. Къде изчезна ковид? Пуснали са му ЕМП свръхзвуково медийно....
Но това е заради Войната.

Дефе, това ти поведение е много досадно. Спамаджийските ти кризи са причина за доста хейт по твой адрес. Имаш периоди, в които си доста по-адекватен. Изпитвам носталгия по тях. :)

Дефе, това ти поведение е много досадно. Спамаджийските ти кризи са причина за доста хейт по твой адрес. Имаш периоди, в които си доста по-адекватен. Изпитвам носталгия по тях. :)
Ловя радиационните излъчвания от дълбокия космос.
12-ти април наближава.

Очаквайте скоро и в Грузия!

Ето как ви зомбират медиите.
После кажете, че не сме овце:)

Интересно

Мали, какъв глобален проблем. Трябваше да излезе гол, за да не предизвика световна конспирация..

На мен обаче друго ми прави впечатление - стари потребители на форума с огромен опит и познания не са научили до момента, че форумът чрез полето за коментар, е осигурил приложение, което ти позволява да публикуваш снимки директно в поста си. По този начин снимките могат да бъдат видими, без да не се налага да кликаш на линкове. :)

Иконката за тази опция се намира точно между иконите за емотикони и вграждане на линкове. Озаглавена е ''insert image''. Ти да видиш..

thumb_show.php

п.с. Това яке трябва да пере, глади, готви и чисти, за да струва толкова? А може би дава добри стратегически съвети? Вероятно, щото до тук Вова се справя блестящо.

Последно редактирано:
Баннаха го, за твоя радост (както и яко реване и трошене на пръстетата на докладвай като путак - бутоня), иначе щеше да те завре на кучето у д-то за броени секунди :) Ти май за това си толкова смел да се включваш толкова рано и само на 100-200мл :p:p

Иначе тенденцията да се опедерастяваш, ще ти обясня с думи прости, а ти чети бавно. Нормално е да минаваш вече отсреща, щото когато се злоупотребява с тази природна красота - алкохола (да жасаш без повод всяка вечер като хроничен битов алкохолик), минаваш на секънд левъл, от където принципно има два пътя, единят е да минеш на серизна дрога (ма ти някаш стинки за нея), другия е този който вече си поел - опедерастяването :p:p:p
Абе не го виждам баннат. По-скоро нещо да не се е обидил. Включвам се, защото нещо темата не върви добре, защото го няма, но пък ти си тук. Освен, ако не сте роднини, не знам, нещо много ви са еднакви стиловете на писане. Сигурно имате нещо общо, ако сте нещо по-така, да знаеш, че тук сме широко скроени. :)

Мали, какъв глобален проблем. Трябваше да излезе гол, за да не предизвика световна конспирация..

На мен обаче друго ми прави впечатление - стари потребители на форума с огромен опит и познания не са научили до момента, че форумът чрез полето за коментар, е осигурил приложение, което ти позволява да публикуваш снимки директно в поста си. По този начин снимките могат да бъдат видими, без да не се налага да кликаш на линкове. :)

Иконката за тази опция се намира точно между иконите за емотикони и вграждане на линкове. Озаглавена е ''insert image''. Ти да видиш..

thumb_show.php

п.с. Това яке трябва да пере, глади, готви и чисти, за да струва толкова? А може би дава добри стратегически съвети? Вероятно, щото до тук Вова се справя блестящо.
Благодаря за препоръката, но на Insert image ми иска URL.

Има нов съюз на хоризонта.
Нанди Торбаланска. Нанди пак ще е ракетата-носител.

Не разбраха тия, че се ебават с човек, който слуша Росица Кирилова и Тупак.

но на Insert image ми иска URL.
А на теб па ич не ти се дава? Ми дай му го, бе. Така никой няма да избегне (умишлено или неволно) това, което искаш да му покажеш.

Е те така те

276190637_10220775436396315_7621394368510001015_n.jpg

Луи четринайсти, моля ти са...

Горе