СЕО БГ
Well-Known Member
@Итериум Мога ли да публикувам твоята информация тук - Истина, Истина ви казвам!
Стига толкова денацификация, че нещо не се получава.
Заместник-министърът на отбраната на Русия заяви, че Москва е решила „фундаментално да намали военната дейност в посока Киев и Чернигов“, за да „повиши взаимното доверие за бъдещи преговори за споразумение и подписване на мирно споразумение с Украйна“.
Аз лично не помня официоза да е казвал, че ще превзема Киев. Май-точно обратното беше. Нали ще им трябва легитимно за Запада правителство, ако ще подписват нещо.
Не е да, само пратиха сумати войници на смърт, а също и техника, ракети и какво ли не. Също бананите не са жълти, а небето не е синьо. Гроздето е кисело май, да. Разбира се, може да е поредната лъжа и атаките да се засилят.Ма Киев никога не им е бил цел. Той режима на зелен си пада като камъните от оная песен.
Днес мернах набързо изказване на Лавров, че готвят среща между клоуна и Путин. Това за мен е добра новина, ама дали???
Я ти да седиш мирен. Никой не те гони, стига си кокетничил. Без теб деЦката градина няма да е същата. Кой ще ни разказва страшни приказки от бъдещето, а?
Да, щото си от Пловдив и си ме изписал на пловдивски - Итериеум Аз така си маам като говоря - с "и" вместо "е", един вид шовинизъм@Итериум Мога ли да публикувам твоята информация тук - Истина, Истина ви казвам!
Ти мани, ами за една бройка щех да ослепея щото си гоним по дефаут мойто си количестовоТи пък пушиш. А мене такива като тупана ме дърпат назад
А другата новина е, че част от войските между Киев и Чернобил, засега ще се дислоцира зад границата с Беларус.Не е да, само пратиха сумати войници на смърт, а също и техника, ракети и какво ли не. Също бананите не са жълти, а небето не е синьо. Гроздето е кисело май, да.
Няма - тръгвам си. Но помнете и никогаш не забравяйте защо си тръгвам: заради гадния мръсник Тупана! Всичко е заради него, вие видяхте, другари мои, как той се отнесе с мен вчера.. Сърцето ми плаче. А в миналото ме е наричал и по-грубо: "илитерат", "пищенгяс", всички помним.. С какво го заслужих? Защо? Защо..Я ти да седиш мирен. Никой не те гони, стига си кокетничил. Без теб деЦката градина няма да е същата. Кой ще ни разказва страшни приказки от бъдещето, а?
Хахах Извинявай за произношението даДа, щото си от Пловдив и си ме изписал на пловдивски - Итериеум Аз така си маам като говоря - с "и" вместо "е", един вид шовинизъм
Ама чакай да се разберем, тоест да уточним някои неща:
1. Аз като цяло съм абсолютно против всякаква монетизация на важна информация. (Обаче, естествено, всички, които разпространяват такава информация, разчитат или на някакъв вид монетизация или/и на дарения, за да имат възможност да продължат да я разпространяват.)
А и то в тоя твоя случай, който аз не знам какъв е, ако е с цел няква монетизация, то са някакви дребни стотинки, вероятно.
2. Информацията, която публикувам (част от нея) е ценна, щото не идва от мен, а от хора, които с години се ровят и занимават, някои от тях - изключително ерудирани, титолувани, разследващи журналя и т.н.
Тия дългите, целите статии, които ги пльосвам тука, НЕ СА МОИ. Но ги поствам без посочен източник, най-вече за да не се влиза в тъпия филм "аа, тва ли ти е изочника., тоя е дезинфо" и т.н. И вместо това да се акцентира на самото инфо.
А другите, моите лични коментари, са далеч по-невзрачни, неточни, непълни и така - нищо особено. Къв съм аз - некъв форумен недочел писаляк.
3. Така че можеш да си копираш на воля абсолютно квото желаеш, без изобщо да ме питаш. И всеки друг може, ако желае.
Разбира се, без да споменаваш никнейма ми.
пс: Обаче поправи грешките в статиите, щото някои от тях, дори повечето, даже не съм им поправял циганиите на машинния превод.
Но дали, ще продължат да направят връзката с Одеса и Приднестровието.А другата новина е, че част от войските между Киев и Чернобил, засега ще се дислоцира зад границата с Беларус.
Няма - тръгвам си. Но помнете и никогаш не забравяйте защо си тръгвам: заради гадния мръсник Тупана! Всичко е заради него, вие видяхте, другари мои, как той се отнесе с мен вчера.. Сърцето ми плаче. А в миналото ме е наричал и по-грубо: "илитерат", "пищенгяс", всички помним.. С какво го заслужих? Защо? Защо..
Така че, помнете и изпълнете Заветът ми след като си замина: наранете го, унищожете го, тоа тъпанар, накарайте го да реве! Искам да плаче и да се кае, в моя памет! Разбрахме ли се?
пс: Другия вариант е да го унижите и разревете сега, и тогава ще остане. Решението е във вашите ръце, другари мои...
Не го замесвай сега, в момента гледа повторенията на "Стани богат"Defe, ти ще участваш ли в линча на Датата в моя чест?
Аз вече не мога, откакто Нокето каза,, че съм добър медиатор. Нещо ако мога да ви медиатирам да се сдобрите по-скоро? Тупанче, съгласен ли си да се сдобрите с Етерчо?пс: Другия вариант е да го унижите и разревете сега, и тогава ще остане. Решението е във вашите ръце, другари мои...
За теб - винаги, за него - никога! Ама щом гарантираш за него, макар и да ми течат вече лигите, щи разгледам другите теми във форумотАз вече не мога, откакто Нокето каза,, че съм добър медиатор. Нещо ако мога да ви медиатирам да се сдобрите по-скоро? Тупанче, съгласен ли си да се сдобрите с Етерчо?
Е нали се разбрахме да му чупите носа и да реве като малка кучка?Аз вече не мога, откакто Нокето каза,, че съм добър медиатор. Нещо ако мога да ви медиатирам да се сдобрите по-скоро? Тупанче, съгласен ли си да се сдобрите с Етерчо?