nandibandi
Well-Known Member
Ало, вие ли сте поръчали събуждане за 8:00ч?
-Да.
Ми айде ставайте, че е почти 11 вече!
Тва за Дефи.
-Да.
Ми айде ставайте, че е почти 11 вече!
Тва за Дефи.
Ооо, сигурни сме. Може дори Спилбърг да наемат за по-качествено изпипване на спец ефектите.Бъди сигурен, че такива неща ще бъдат щателно фотографирани и документирани за пред Хага
?Ооо, сигурни сме. Може дори Спилбърг да наемат за по-качествено изпипване на спец ефектите.
Викаш, кмета на селото лъже, като казва, че всички руски войски са се изтеглили от Буча още на 30-ти март? Па много ясно, че лъже.. А за движещите се трупове явно очите ни лъжат... Клоунадата е зловеща..
Не знам как видя това с ръката и движещи се трупове. Има достатъчно HD материал, дето няма смисъл да постваме тука, че е +18. Бъди сигурен, че такива неща ще бъдат щателно фотографирани и документирани за пред Хага. Със сигурност ще има и ООН наблюдатели, дето ще документират.
Номера, че освобождавахте украинците, можеше да мине за пред балъците, допреди да направите Мариопул на пух и прах, и приличащ на пустиня. Или изображенията и видеата от там са фейк? Или Украйна сами са се избомбили, с повече артилерия, отколкото имат налична от началото на войната.
Няма шанс тия цивилни да са убити умишлено, забрави, пишеш глупости.
Мариопол се бяха окупирали и използвано като база от азовските пишенгяси, 30К бройки. Криейки се по блоковете и с установки между тях, обстрелваха територии в Донбас. Бая убавко и стратегическо местенце си бяха устроили. А "заводченцето" в Мариопол беше превърнато в склад за амуниции. Е не знам какво точно се очакваше да направят руснаците..
Римайнде, на теб ти трябва една казармичка, мисля че ще ти се отрази доста положително на разсъжденията в бъдеще, щото са просто си още яко в гейминга
И това какво доказва? Нищо!?
Hundreds buried in mass grave in Bucha, near Kyiv: Mayor
Anatoly Fedoruk says the recaptured town’s streets are littered with corpses of civilians killed by Russian forces.www.aljazeera.com
Human Rights Watch accuses Russian forces of 'apparent war crimes' in Ukraine
A leading rights group said on Sunday it had documented "apparent war crimes" committed by Russian military forces against civilians in Ukraine.www.reuters.com
Дай да мислим логично - ако руснаците искаха да изтрепат мирните жители, нямаше ли да набухат няколко бомби в Киев и да приключат ОПЕРАЦИЯТА?
Забравих кой забранява на всякаква информация не съвместима с Кремъл, да бъде публикувана от руски сайтове? Хайде по-сериозно, видяхме кво стана с Ехо Москва и Газета.Ако достоверността на информацията, идваща от властите в Киев беше 100% гарантирана, нямаше да се налага пълна цензура на другата страна.
Да съм свалял шапка на тея бомбандировки някога? Не знам защо си мислите, че като покажете една глупост, онеправдавате друга глупост. Ако наръгаш някой и го убиеш, валиден ли ще ти е аргумента пред съда след това, че комшията ти преди 10 години е убил човек и не е лежал в затвора, та затова няма проблеми за теб също и си невинна?Хага да вземе да погледне това:
US airstrikes killed at least 22,000 civilians since 9/11, analysis finds
Figures based on reported number of US airstrikes highlight the human cost of the 20-year ‘war on terror’www.theguardian.com
Аргументът е валиден, когато комшията е масов убиец, който фабрикува лъжи, обвинявайки теб в убийство.Да съм свалял шапка на тея бомбандировки някога? Не знам защо си мислите, че като покажете една глупост, онеправдавате друга глупост. Ако наръгаш някой и го убиеш, валиден ли ще ти е аргумента пред съда след това, че комшията ти преди 10 години е убил човек и не е лежал в затвора, та затова няма проблеми за теб също и си невинна?
Аргументът е валиден, когато комшията е масов убиец, който фабрикува лъжи, обвинявайки теб в убийство.
Трябва да си напълно непсособен да мислиш критично, за да не си зададеш въпроса - защо руснаците изведнъж ще почнат да трепат цивилни, след като цял месец ги пазят повече от собственото им правителство?
Задай си въпроса защо се изфабрикуваха тия лъжи? Защо точно сега, когато Китай и Индия и цяла Латинска Америка отказват да крякат в жабешкия хор, а европейски държави планират да започнат да купуват газ в рубли, убивайки хегемонията на долара и на цялата щатска икономика?
Това също ли е руска пропаганда?ма достатъчно HD материал, дето няма смисъл да постваме тука, че е +18. Бъди сигурен, че такива неща ще бъдат щателно фотографирани и документирани за пред Хага. Със сигурност ще има и ООН наблюдатели, дето ще документират.
Че то навсякъде се крият по блоковете, да не искаш да излязат на нивата и да се бият с танковете и артилерията на открито? Не знам какво очакваха русите - да ги посрещнат с рози ли? Няма шанс да са убити казваш - то нямаше шанс и Русия да атакува, а си правеха учения.
The Corporation's Executive Complaints Unit (ECU) upheld a protest from Mail on Sunday columnist Peter Hitchens following last November's broadcast of Mayday: The Canister On The Bed.
Adjudicators agreed that the programme by BBC investigative journalist Chloe Hadjimatheou failed to meet the Corporation's editorial standards for accuracy by reporting false claims.