Украйна - Русия какво ви е мнението

Смятате ли още колко десетилетия Украйна е обречена да е шит държава - само заради всичките пищови и автомати дето дебилите от Западна Европа пратиха и раздадоха, вкл. и на цивилното население...

Не й блазя на бъдещата украинска полиция, нито пък на обикновения украински гражданин.

Да, сащ не искат директна война и правилно. По-гот е да предизвикаш война и да се биеш от дистанция до последния украинец.

И как я предизвикаха бе, Путлерчо що не каза, предварително, че влиза да спасява украинците, а ви лъга като най-големите балъци, и вие припявахте като дебили в темата, че си правите упражненията. САЩ 2 месеца мрънка на Путлер, да не напада, изнесоха и военните планове, доклади, ЦРУ ги хвана по бели гащи както се казва, 2 месеца като почнаха да струпват пияниците по границата.

Айде по-сериозно, щото Путинчо почна войната, не някой друг. Онея другите 2 месеца се опитваха да му обясняват, че това е грешка. Ама нашия беше зает да лъже всички, че прави УПРАЖНЕНИЯ.

Няма да коригираш тука нандито и крумчо , дето цял ден разправят как САЩ купуват петрол от Русия нали.

Не изобщо не купуват, ама ич

Последно редактирано:
И ти не си разбрал, къде какво съм щял да докладвам и къде. Чули, недочули, недоразбрали, да пишем.
Нямам предвид тебе.

Целокупното население по социалките и в хардуера иска да репортва и да канселира.

Смятате ли още колко десетилетия Украйна е обречена да е шит държава - само заради всичките пищови и автомати дето дебилите от Западна Европа пратиха и раздадоха, вкл. и на цивилното население...

Не й блазя на бъдещата украинска полиция, нито пък на обикновения украински гражданин.
Споко, дядя Вова ще разчисти био-отпадъка от азовци и бандеровци

277584751_3145093065748133_7574202767580509929_n.jpg

Споко, дядя Вова ще разчисти био-отпадъка от азовци и бандеровци

Нещо май се отказаха от това дето плямпаше Путлерчо първия ден. Явно ще се мъчат да вземат източната част само, и дотам ще им е. Крим както ви казах е голяма хапка, а те още Харков не могат да вземат, на границата им е буквално.

Казах какво си казал. Не съм казал, че си казал, че искаш да работиш това - въпроса си е отделно, лично от мен, понеже принципно смяташ, че държавата трябва да се "справи с пропагандата". Ами че те доста хора пишат по форуми и соц. мрежи (е, нали Божанката каза за фейсбук как трябвало да са по-ефективни). Та, уж свобода на словото, но когато хората грешно мислят - и те са "сериозен проблем", "объркват други хора", които "са неутрални". Като тоя твоя френд Мартин, който не се е интересувал, а бил за Путин. И ти си му показал, че не е прав и си го обърнал.

Казах какво си казал. Не съм казал, че си казал, че искаш да работиш това - въпроса си е отделно, лично от мен, понеже принципно смяташ, че държавата трябва да се "справи с пропагандата". Ами че те доста хора пишат по форуми и соц. мрежи (е, нали Божанката каза за фейсбук как трябвало да са по-ефективни). Та, уж свобода на словото, но когато хората грешно мислят - и те са "сериозен проблем", "объркват други хора", които "са неутрални". Като тоя твоя френд Мартин, който не се е интересувал, а бил за Путин. И ти си му показал, че не е прав и си го обърнал.

Разбрах, давай по темата човек, забозваш в глупости.

Нещо май се отказаха от това дето плямпаше Путлерчо първия ден. Явно ще се мъчат да вземат източната част само, и дотам ще им е.
Те като територия си искаха тая част и ще си я вземат. Нямай съмнение в това.

п.с. обаче Етера се забави и сега ще избухне с нещо, дето бързия скрол отнема 10-тина минути. Оставям си го за утре с кафето. Обичам да се събуждам с ЕтерИум. ;)

Те като територия си искаха тая част и ще си я вземат. Нямай съмнение в това.

п.с. обаче Етера се забави и сега ще избухне с нещо, дето бързия скрол отнема 10-тина минути. Оставям си го за утре с кафето. Обичам да се събуждам с ЕтерИум. ;)

Искали си територия... Добре, че си каза за кво иде реч най-накрая. Отивам да пия бира.

Гонзало само за 1 не е прав (понеже е тарикат) - че украинците иначе били много хубав и приятен народ.
Разбираемо, все пак той там живее и май е вързан да продължава да живее и гледа да не ги ядоса още повече.

Обаче като гледам ония изверги дето вадят очи на руски военнопленници и като гледам оня Павло, дето се скрил на село и даже не бил чувал за нацита, и все по-малко виждам смисъл в тва да им съчувствам, камо ли пък да приемаме бежанци оттам.

... по-голяма измет и от африканските и арабските имиграционни вълни ще се окажат.

Разбрах, давай по темата човек, забозваш в глупости.
Е, че по темата е: Писачите по форуми и соц мрежи повтарят гадната кремлинска пропаганда и подвеждат много хора. Давай да ги мащаме и да слушаме независимите, достоверни медии. Давай да работим за каузата - от спор с тея ватенки файда няма!!!:):):)

по-голяма измет и от африканските и арабските имиграионни вълни ще се окажат.
Като добавим и че доста стабилна част от тях СА африкански, афгански, арабски и натам бежанци:)

Етер, тия дни ми се е заформила една много готина к-теория за твоя любим етнос...

Понеже не съм на твойто ниво, ше ти се стори твърде децка и налудничава.
Нали съм аматьор в сферата, ко да прайш... :rolleyes:

... ама иначе достойна за роман от калибъра на "Шифърът на Леонардо", ти казвам!

Римайнда, а аз се чудя кво не ти харесаха в хардуера, та се върна пак тук :) Тезите ли нещо ти куцаха, твърде много спам ли.. или дори съмишлениците ти те усетиха, че твърде много емоции без грам прагматизъм ;)
Малко постъпваш предателски, да ти кажа. Е аз пиша само тук (ее и от време на време строявам в дир-а, като усетя, че нещата излизат извън контрол) въпреки, че поне 90% ме ненавиждат :) ама предател, навъпреки на всичко, няма да стана :p

Етер, тия дни ми се е заформила една много готина к-теория за твоя любим етнос...

Понеже не съм на твойто ниво, ше ти се стори твърде децка и налудничава.
Нали съм аматьор в сферата, ко да прайш... :rolleyes:

... ама иначе достойна за роман от калибъра на "Шифърът на Леонардо", ти казвам!
Ми наистина ми е любим, след като половината ми любими режисьори, некои писатели и мислители, и др., са от тоя етнос, Нокариньо!;):)
Кажи, кажи? (може и не тука, че не е удобно сигур много...)

Мене Роман Полански ми беше любимия режисьор допреди да гледам (наскоро) The Tenant.
Нема такава боза.

Ич не е удобно тука щото и аз като дефнюза смятам (някои от) идеите си за носещи мултимилионен доларов потенциал и мъ е страх някой да не ми ги открадне...

9e2c06bd08c30f88236c18208523d5e0.png

4 стратотанкера натовски на патрул. Бих направил предположение, че има към 100+ самолета вмомента (военни ) там , във въздуха. Толкова много танкери не съм виждал никога, попринцип са 2, и Байдън като беше , бяха 3, заедно с бомбандировачите.

c7ff8307be3bbd119194e6292fc3637c.png

Верно отивам да се оправям да пия бира.

Сигурно ще и местят разни неща, да не би танковете дето САЩ бяха казали, че ще и докарват, но не се знаеше откъде? Много танкери са това в един и същи момент, явно си действат нещо по границите с Украйна.

Няма да коригираш тука нандито и крумчо , дето цял ден разправят как САЩ купуват петрол от Русия нали.
Ти ги коригира.. кво да са повтаряме, ако върнеш пак назад, че видиш че съм коригирал и етериума.. просто ти бълваш по-заплетени случаи.

Горе