Да, бе тя рашата не е убивала в Афганистан и Сирия, ама никога абе кви хората сте вие бе...
То няма от кой да се учат. Нацитата от Кремъл не ги бива много в обясненията.
Да, бе тя рашата не е убивала в Афганистан и Сирия, ама никога абе кви хората сте вие бе...
Малко или много съпоставяме минали и настоящи събития.Да, бе тя рашата не е убивала в Афганистан и Сирия, ама никога абе кви хората сте вие бе...
ЧЕТЕТЕ ИСТОРИЯ МОМЦИ!
Така че, римайнда е оправдан по дефаут за въпросите по дискусията, фактите, аргументите и въобще участието си в тази тема
Ама интересното е, че явно наистина яко ги мрази, съдейки по измислените снимчичи, повечето от които са ултра некадърно направени, явно от някви редит олигофрени. Според мен ако си яко в джаза и омразата яко те дърпа, то най-малкото нямаш шанс за логични разсъждения, камо ли да отделиш дори и 0.00001% от клетките си, за да водиш дискусия.
Така че, римайнда е оправдан по дефаут за въпросите по дискусията, фактите, аргументите и въобще участието си в тази тема
Не, материални стимули тук според мен няма, просто много яко ги мрази, ама яко. Не е ясно защо и от къде идва тази омраза, а и не е наша работа, но е факт, че реално няма как да водиш дискусия ако си тотално заслепен от омразата.Зависи какво са му обещали, може да има надежди
Странно е друго. Етериума му намери постовете в същия стил, но там хвали Путин и храни ЕС и НАТО ( има снимки назад из темата ). Аз залагам, че някой руски хакер му е порнал компа или там схемите дето се занимава и загубил бая пара.Мен ми е странно, дет се вика, чак да си помисли човек, че е имал нежелана мъжка любовна връзка с руски турист по черноморието ни...
Ама интересното е, че явно наистина яко ги мрази, съдейки по измислените снимчичи, повечето от които са ултра некадърно направени, явно от някви редит олигофрени. Според мен ако си яко в джаза и омразата яко те дърпа, то най-малкото нямаш шанс за логични разсъждения, камо ли да отделиш дори и 0.00001% от клетките си, за да водиш дискусия.
И ние цял ден чакаме да кажеш нещо за Ла Стампа, ядрените оръжия около Швеция, призрака на киев, иди нахуй и още около 500 нескопосани фейкаДрончето също си обикаля цял ден
И ние цял ден чакаме да кажеш нещо за Ла Стампа, ядрените оръжия около Швеция, призрака на киев, иди нахуй и още около 500 нескопосани фейка
Ти пък, аз още чакам да ми каже защо вика на Путин джудже и какви са тея украйнски стъклопакети дето издържат на ракети и бомби...И ние цял ден чакаме да кажеш нещо за Ла Стампа, ядрените оръжия около Швеция, призрака на киев, иди нахуй и още около 500 нескопосани фейка
Ти пък, аз още чакам да ми каже защо вика на Путин джудже и какви са тея украйнски стъклопакети дето издържат на ракети и бомби...