Украйна - Русия какво ви е мнението

Тупанче, обясни какво означават снимките със стрелките, като за прости хора, че аз нищо не разбрах.
Нищо не означават.

Тва е видеото, къде е първоизточник, вижда се, че не си мърда ръката.
facebook.com/Ilya.S.Novikov/posts/755585232039945/

Малко душевни терзания за видеото "от дрон"... във военно положение.. де си тръгнал само ти си знаеш. Вижда се, че спира и продължава да го бута, малко преди да завие, от танка се стреля.. тоз с колелото спира за секунда после пак продължава.. а кажи кой идиот.. ше се навре между шамарите и ще продължи в посока от къде се стреля... Остава и въпроса що не е публикувано още тогава.. "Клошарите убиват цивилни".

Ако може модела на дрона? При зум без грам трептене и шум - мечта.

Последно редактирано:
Аз днеска не ви разбирам изобщо - явно не ми е ден.

@NovaPS, видеото не може да се гледа по никакъв начин - дай директно линк към източника.

От обясненията ти не се разбира нищо, може би защото нямаме възможност да видим видеото преди това. Какво казваш - братушките ли са ги трепали?

Казва, че липсва майсторлък при фабрикуването :D

Ремайнда явно е получил няколко банки с прясна руска кръв и се е опил. Така Москва няма да я превземат тази седмица.

Предполагам говори за онова видео от дрон дет колоездача е думнат.
Ама аз пък все си мисля, че във военно положение първо се стреля, после се пита кой идва и защо идва. Особено пък като от всички посоки ги обстрелват с квот се сетиш.
Съоветно цивилните нямат работа в посока военни, за да не се стига до подобни ситуации.

PS: Да отбележа, че не подкрепям войната, просто говоря за мислене при наличното вече положение, както и аз как бих реагирал, ако съм:
1. Войник - ще стрелям
2. Цивилен - няма да се разхождам напред назад.

@NovaPS, видеото не може да се гледа по никакъв начин - дай директно линк към източника.

От обясненията ти не се разбира нищо, може би защото нямаме възможност да видим видеото преди това. Какво казваш - братушките ли са ги трепали?
Нямаш ли усещането, че времето се връща назад?

Нямам идея кой ги е трепал.. видеото показва, че не си мърда ръката, е една бяла "пръска" дето минава през него..

А обясненията ми са относно видеото от дрона.., което хем показва, че стрелят по "цивилен", хем показва, че има няква прична да стрелят.. например, "че навлиза в некъв охрянаван периметър", а не теражираното "Стреляха по хората за кеф".... даже се вижда, че стрелят веднъж.. той спира.. и пак продължава... той си знае защо..
Да не забравяме призивите да се правят молотове, рецепти, а у... е някой може да са решили да се правят на герои, ма играта тука е без респаун за съжаление.

Оправих линка..

Тва е видеото, къде е първоизточник, вижда се, че не си мърда ръката.
facebook.com/Ilya.S.Novikov/posts/755585232039945/

На този клип (с добро качество) ясно се виждат и локвите кръв, както и че нито един труп не става в огледалото за обратно виждане. Обаче вчера експертите по всичко се надпреварваха да обясняват обратното.

Интересно, излезе инфо, че Китай няма да прави бъдещи поръчки за руски петрол.
1. Това е странно, ако наистина се спазва, защото Китай вместо да ползва евтиния руски петрол се очертава да купува повече от арабите, което пък несъмнено ще доведе и като цяло по-висока цена на петрола.
2. Китай ако се присъедини към подобен тип санкции е все едно да предаде Русия.
3. Вероятно Китай ще очаква да получи световна подкрепа и да си вземе Тайван

Оправих линка..
Новият линк не е въпросното видео, а кадри от автомобил на вече лежащите трупове.

Нямаш ли усещането, че времето се връща назад?
Не. Проблемът си е в твоя телевизор. Вървим право напред... Към пропастта.

Новият линк не е въпросното видео, а кадри от автомобил на вече лежащите трупове.

Не. Проблемът си е в твоя телевизор. Вървим право напред... Към пропастта.

Дефи, дали да не занесеш лигавщините някъде извън темата. Не е тук мястото и моментът.

@nandibandi аз се събудих от този сън, ти ще успееш ли?

@nandibandi аз се събудих от този сън, ти ще успееш ли?
Спирам да ти отговарям, защото разводняваме темата, а не е забавно това, което се опитваш да правиш. Не е зле да спреш с лигавщините поне в тази тема - няма да спечелиш повече симпатизанти.

Да, тва е видеото дето се говори, че единия труп си мръднал ръката. Ти кое видео търсиш? Тва с дрона Е постнато от ремайнд по-назаде.

Спирам да ти отговарям, защото разводняваме темата, а не е забавно това, което се опитваш да правиш. Не е зле да спреш с лигавщините поне в тази тема - няма да спечелиш повече симпатизанти.
Казах ти го в обратен смисъл. Не ме подозирай. Не търси скрит смисъл в думите ми или какво пускам,

Добнре де, Нани с какво да ти вдигна морала?

Тва с дрона Е постнато от ремайнд по-назаде.
Е, тва търсех, ама мерси да ровя назаде. Карай... мерси. :)

Горе