Тупанче, обясни какво означават снимките със стрелките, като за прости хора, че аз нищо не разбрах.
Нищо не означават.Тупанче, обясни какво означават снимките със стрелките, като за прости хора, че аз нищо не разбрах.
Нямаш ли усещането, че времето се връща назад?Аз днеска не ви разбирам изобщо - явно не ми е ден.
@NovaPS, видеото не може да се гледа по никакъв начин - дай директно линк към източника.
От обясненията ти не се разбира нищо, може би защото нямаме възможност да видим видеото преди това. Какво казваш - братушките ли са ги трепали?
Аз днеска не ви разбирам изобщо - явно не ми е ден.
@NovaPS, видеото не може да се гледа по никакъв начин - дай директно линк към източника.
От обясненията ти не се разбира нищо, може би защото нямаме възможност да видим видеото преди това. Какво казваш - братушките ли са ги трепали?
Тва е видеото, къде е първоизточник, вижда се, че не си мърда ръката.
facebook.com/Ilya.S.Novikov/posts/755585232039945/
Новият линк не е въпросното видео, а кадри от автомобил на вече лежащите трупове.Оправих линка..
Не. Проблемът си е в твоя телевизор. Вървим право напред... Към пропастта.Нямаш ли усещането, че времето се връща назад?
Новият линк не е въпросното видео, а кадри от автомобил на вече лежащите трупове.
Не. Проблемът си е в твоя телевизор. Вървим право напред... Към пропастта.
Спирам да ти отговарям, защото разводняваме темата, а не е забавно това, което се опитваш да правиш. Не е зле да спреш с лигавщините поне в тази тема - няма да спечелиш повече симпатизанти.@nandibandi аз се събудих от този сън, ти ще успееш ли?
Да, тва е видеото дето се говори, че единия труп си мръднал ръката. Ти кое видео търсиш? Тва с дрона Е постнато от ремайнд по-назаде.Новият линк не е въпросното видео, а кадри от автомобил на вече лежащите трупове.
Казах ти го в обратен смисъл. Не ме подозирай. Не търси скрит смисъл в думите ми или какво пускам,Спирам да ти отговарям, защото разводняваме темата, а не е забавно това, което се опитваш да правиш. Не е зле да спреш с лигавщините поне в тази тема - няма да спечелиш повече симпатизанти.
Е, тва търсех, ама мерси да ровя назаде. Карай... мерси.Тва с дрона Е постнато от ремайнд по-назаде.