Украйна - Русия какво ви е мнението

Z май щели да разчистват Азовстал със самоходни миномети (от които нямало как да се скриеш, дори под земята).

Дося уж го пазеха че да не прецакват бъдещото ползване.

Поради войната в Украйна ще поставим на пауза възможността за приходи от съдържание, което експлоатира, отрича или оправдава войната

Adsence и те си играят на активни борци...

Махна ли са Урсузлука?

Поради войната в Украйна ще поставим на пауза възможността за приходи от съдържание, което експлоатира, отрича или оправдава войната

Adsence и те си играят на активни борци...
Добре че си ти да ми вдъхваш малко сила. Щото..

Я па тия клошари

Тая капка ме преследва дори и в сънищата ми, нараства до гльол, после до океан, давя се, усещам водата. Кат се събудя - плувнал в пот..

Не мога да го гледам това видео в TIA на DARPA, опа - в LifeLog на DARPA, тоест - във Фейса на мангала с приписана фирма - Цукиту. От обясненията разбирам, че ясно се вижда как капката създава илюзия за движение на цялата ръка - от рамото до предполагаемият и' край (капката)? Или тя (капката) е използвана като претекст за да се представи движение на ръката?

Гледам официалното видео на укрите (дори приемайки, че капката си е капка) и виждам движание на ръката към корема/гърдите, без да гледам предполагаемият край на ръката (пустата капка). Като не ме интересува русите, укрите, американетата или марсианците са твърдяли, че е движение, нито че некой пишман излследовател е писал "движи се". Само аз го виждам това движение, наистина?

Ако капката създава предполагаемата илюзия за движение на ръката - много добре - това е най-малко добър актьор, който си заслужава гривните. Или истински труп. А аз не виждам добре, объркал съм се, насосал съм си - така да бъде (ако е така). В "доказателствата" на графико такова недвижение нещо не видях, а фейс клипа не мога да го гледам.
Може би трябва да си направя фейс профил (нема).

ps: Най-важното от Буча (извън капката и ръката) Тупана го обясни перфектно 2-3 пъти вкратце, Нандибанди - 100 пъти, Лошият също каза, Торбалана, Иво, и кой ли не, Ноке пусна некои клипове (Дюран и Гонзало то май), (забравям и други 100%), и аз казах едно-две неща накратко. Всичко което беше пропуснато от "опозицията тук" (което е точно както си трябва - тва е истинско удостоверение за "правилната посока" на мислещите обратното).
Да не говорим за условностите по "кой има полза от предполагаемото "клане".

Но иначе, независимо от тва - може и да е играта на капката, в която съм се удавил - супер ще ми е, ше се чувствам чудесно, ше направя пълни самопризнания и ще си сложа подпис "измислям си някои от нещата, които говоря" - слагам го.:) (Само да видя как не се движи ръката - от рамото до предполагаемият и' край капката, независимо от капковото придвижване нагоре вдясно, че нещо не го виждам. Честно.).

Та тъй.

Само да видя как не се движи ръката - от рамото до предполагаемият и' край капката, независимо от капковото придвижване нагоре вдясно, че нещо не го виждам. Честно.
Всички го видяхме, после пуснаха клипове, в които труповете не се движат.
А на въпроса
кой има полза от предполагаемото "клане".
Ето кой. Лудница пълна

Ае, ама правилно ли видях, че украинци основно правят нещо като протест, събрани още някакви неразумни българи и искат да пращаме военна помощ в Украйна?

Ми що не се съберат българите по различните европейски столици, че и е щатите и да искаме помощ - къде финансова, къде военна. Все имаме нужда. :D
E щатите примерно тия самолети дет струват майка си и баща си не може ли да ни ги дадат като помощ?

Интересно, излезе инфо, че Китай няма да прави бъдещи поръчки за руски петрол.
1. Това е странно, ако наистина се спазва, защото Китай вместо да ползва евтиния руски петрол се очертава да купува повече от арабите, което пък несъмнено ще доведе и като цяло по-висока цена на петрола.
2. Китай ако се присъедини към подобен тип санкции е все едно да предаде Русия.
3. Вероятно Китай ще очаква да получи световна подкрепа и да си вземе Тайван

Колега къде го чете това - може журналистите нещо да не са разбрали ? Въглищата от сега, петрола от май.

Колега къде го чете това - може журналистите нещо да не са разбрали ? Въглищата от сега, петрола от май.

Ае, ама правилно ли видях, че украинци основно правят нещо като протест, събрани още някакви неразумни българи и искат да пращаме военна помощ в Украйна?

Ми що не се съберат българите по различните европейски столици, че и е щатите и да искаме помощ - къде финансова, къде военна. Все имаме нужда. :D
E щатите примерно тия самолети дет струват майка си и баща си не може ли да ни ги дадат като помощ?
Никой не дава помощи на Украйна. Всичките пари които им се дават са на кредит и с тях се купуват оръжия и техника. С две думи Украйна се вкарва в трета глуха и финансово с тия "помощи".

Тая капка ме преследва дори и в сънищата ми, нараства до гльол, после до океан, давя се, усещам водата. Кат се събудя - плувнал в пот..

Къде го туй "официално" видео? В на тоя профила видеото е качено на 2-ри Април 13:23, азЕ, по-рано от неговото не намерих.. после явно се е почнало доунлоад и разнасяне по телеграми, туитъри и журналя..
При доунлоад обаче пак скофтва качеството.. напрайх ти скрийн кепчър, че като те гледам как се луташ с тая лодка по тия океани..
На лоуспийд е и върнах няколко пъти напредЕ-назадЕ.. може и движение да е.. за мен нИЙе.

https://file.io/X2kangw3UnmU

Тук пише за допълнителни количества, а не че спират съществуващите. Такива излишни количества ги купува Индия обикновено.

Тук пише за допълнителни количества, а не че спират съществуващите. Такива излишни количества ги купува Индия обикновено.

Бе май са добавили още инфо, но останах с впечталението, че няма да се сключват нови контракти, което си прав де - до изчерпване на наличните. Ама сега вече пише, че за допълнителни количества става въпрос. Така има повече логика, тъй като някак стоеше странно инфото.

Накрая Индия ще изчезне по умна от цяла Европа...

Е ти пък сега, Ремаинд като истински хуманист - иска 300 милиона в Индия да гладуват, за да може Запада по-лесно да го сложи на Русия заради Украйна.

Добре че имат ядрено оръжие Индииците и не е лесно НАТО да им докара демокрация.

Чакай. Те са демокрация - най-голямата демокрация. По-голяма демокрация от целия Запад взет заедно.

Не, че истината вече има някаква тежест, но който иска да я узнае, ето:

Много подробно, хронологично подредено, с видеа и точни анализи на обстановката

Горе