Тая капка ме преследва дори и в сънищата ми, нараства до гльол, после до океан, давя се, усещам водата. Кат се събудя - плувнал в пот..
Не мога да го гледам това видео в TIA на DARPA, опа - в LifeLog на DARPA, тоест - във Фейса на мангала с приписана фирма - Цукиту. От обясненията разбирам, че ясно се вижда как капката създава илюзия за движение на цялата ръка - от рамото до предполагаемият и' край (капката)? Или тя (капката) е използвана като претекст за да се представи движение на ръката?
Гледам официалното видео на укрите (дори приемайки, че капката си е капка) и виждам движание на ръката към корема/гърдите, без да гледам предполагаемият край на ръката (пустата капка). Като не ме интересува русите, укрите, американетата или марсианците са твърдяли, че е движение, нито че некой пишман излследовател е писал "движи се". Само аз го виждам това движение, наистина?
Ако капката създава предполагаемата илюзия за движение на ръката - много добре - това е най-малко добър актьор, който си заслужава гривните. Или истински труп. А аз не виждам добре, объркал съм се, насосал съм си - така да бъде (ако е така). В "доказателствата" на графико такова недвижение нещо не видях, а фейс клипа не мога да го гледам.
Може би трябва да си направя фейс профил (нема).
ps: Най-важното от Буча (извън капката и ръката) Тупана го обясни перфектно 2-3 пъти вкратце, Нандибанди - 100 пъти, Лошият също каза, Торбалана, Иво, и кой ли не, Ноке пусна некои клипове (Дюран и Гонзало то май), (забравям и други 100%), и аз казах едно-две неща накратко. Всичко което беше пропуснато от "опозицията тук" (което е точно както си трябва - тва е истинско удостоверение за "правилната посока" на мислещите обратното).
Да не говорим за условностите по "кой има полза от предполагаемото "клане".
Но иначе, независимо от тва - може и да е играта на капката, в която съм се удавил - супер ще ми е, ше се чувствам чудесно, ше направя пълни самопризнания и ще си сложа подпис "измислям си някои от нещата, които говоря" - слагам го.
(Само да видя как не се движи ръката - от рамото до предполагаемият и' край капката, независимо от капковото придвижване нагоре вдясно, че нещо не го виждам. Честно.).
Та тъй.