Украйна - Русия какво ви е мнението

Колко много време се опитвам да отрека тезата на @етерИум
Ей така, напук че не е така.
А ти @nandibandi вземи го прочети Най-накрая този Нов Завет...

Сега се почва с Бородянка. Не го знам къде е те така си следват нещата..

Всичко е по план бе. Но според мен това не го е казал, а е фалшификат. Най-вероятно е Украински двойник, представил се за Песков. Направили са го защото само те имат полза от това изказване, искат да надъхат нацитата да се бият по-кораво и да взимат повече хора за жив щит. Мислете критично, не се поддавайте на фейка.

Русия призна днес, че въоръжените й сили, разположени в Украйна, са понесли "тежки загуби", предаде Франс прес.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков каза това в интервю за британската телевизия "Скай нюз". Той не посочи конкретни числа.

"Понесохме значителни военни загуби. Това е огромна трагедия за нас", заяви Песков.

@nandibandi има ли смисъл...
Докато можем да търсим и показваме истината, има смисъл. Не е редно да се превръщаме в безмозъчни скотове, без поне минимален отпор. Хора ли сме или бепринципна, лесно манипулируема био маса?

А ти @nandibandi вземи го прочети Най-накрая този Нов Завет...
Времето за четене извън работа ми е толкова оскъдно, че не бих го прахосала за нещо, което нито ще ми бъде полезно, нито ще ми достави някакво удоволствие.

В момента дочитам ''Посланикът'' на Морис Уест, превод на Дмитрий Иванов. Книга, писана 1967г. В нея се разказва за действията на щатския посланик в Сайгон, който по заповед на вашингтон и с дейното участие на ЦРУ организира преврат, елиминирайки законно избрания президент Кунг. Причината - политика, която не е в изгода на сащ. Политика, клоняща към обединение на северен и южен виетнам и споразумение с Хо Ши Мин за постигане на траен мир. Щатците са искали удължаване на военните действия, които лично са спонсорирали и поддържали.

Изгаряне на цели села с напалм. Подпалване на живи цивилни хора - хуманна мисия, разбира се. Никакво отстраняване на империята на злото от комисиията по човешки права към ООН. Не ми се живее в такъв свят, честно.

п.с. Дефи, намали малко спама в тази тема поне. Дразнещо и неприятно е за всички. Можеш да бъдеш адекватен участник, а в последните дни се държиш като дете с умствени дефицити, недей!

Хубав ден на всички!

Колко много време се опитвам да отрека тезата на @етерИум
Ей така, напук че не е така.
Браво, продължавай. Пред капитулация съм. (Казано е "3 пъти ще отречеш тезата ми, Дефе, преди да е пропял петела")

Казано е "3 пъти ще отречеш тезата ми, Дефе, преди да е пропял петела"
Джизъс...

oh-god-oh-jesus.gif

Браво, продължавай. Пред капитулация съм. (Казано е "3 пъти ще отречеш тезата ми, Дефе, преди да е пропял петела")
Щот съм минал през това...
И не ми се ще да е така...
Дет се вика откъдето съм се върнал ти натам отиваш.

Нали виждам как реагират хората...

@nandibandi не те обезкуражавам.

Сумати сили изхабихме. Дали има някакво значение?
Айде поне Откровение прочети.

п.с. Дефи, намали малко спама в тази тема поне. Дразнещо и неприятно е за всички. Можеш да бъдеш адекватен участник, а в последните дни се държиш като дете с умствени дефицити, недей!

Хубав ден на всички!

Защо "като" :)

А и ти поизкуфе.. нали знаеш "с къФ се събереш - такъФ ставаш" :D Дори не захапа усмиването ми на зеления ;)
Ти го храниш, за това никога няма да спре. Чувства се херо и център на внимание. Това си е най-силното хапче - повярвай ми ;) Надай му един игнор на тоя извратеняк и тва е, ич не го жали, общинска парясница ниедна форумен пищенгяс :D:D:D
Къде е жона да му метне едни 5 еврака по пейпал, дип се засрами и спре поне за неколко дни :p

Имам чувството, че наистина както в историята за Вавилон езиците на хората са разбъркани.
@nandibandi не му се хващай на номерата на тоя.

Дори не захапа усмиването ми на зеления
Ми не съм от най-умните, знаеш... Затова помолих да ми разясниш снимките със стрелките. Още се надявам на това. Любопитно ми е. :)

А, агонията продължава. Некъв гнусен мисирко прави интервю с Песков вчера. Не, това не е интервю. Това е трибунал, на който се отправят обвинения на базата на чудовищна и зле скалъпена фалшификация. На обвиняемия не се дава възможност да изложи аргументи. Не му се дава възможност да завърши едно изречение, защото веднага ще лъснат лъжите. Възхищавам се на търпението на Песков. Какви нерви имат тия хора, не е истина.

Аз гледам цирковете в НС. Добро риалити се получава. Даже може да стане и ситком.

Ми не съм от най-умните, знаеш... Затова помолих да ми разясниш снимките със стрелките. Още се надявам на това. Любопитно ми е. :)

А, агонията продължава. Некъв гнусен мисирко прави интервю с Песков вчера. Не, това не е интервю. Това е трибунал, на който се отправят обвинения на базата на чудовищна и зле скалъпена фалшификация. На обвиняемия не се дава възможност да изложи аргументи. Не му се дава възможност да завърши едно изречение, защото веднага ще лъснат лъжите. Възхищавам се на търпението на Песков. Какви нерви имат тия хора, не е истина.

Провокации означават... Но то си е твоя работа на кого да вярваш.

Щот съм минал през това...
И не ми се ще да е така...
Дет се вика откъдето съм се върнал ти натам отиваш.
Айде, нашто момче пак се въплати в главната роля на ветеран-конспираторь. :) Минал е през всичко и вече се връща той, а аз, като ена наивна червената шапчица - подскок-подскок с кошничка конспи-сладкиши подтичвам към баба...
Дефка, да ти имам самозаблуждаващото самомнение, завидна работа.:)

Айде, нашто момче пак се въплати в главната роля на ветеран-конспираторь. :) Минал е през всичко и вече се връща той, а аз, като ена наивна червената шапчица - подскок-подскок с кошничка конспи-сладкиши подтичвам към баба...
А стига и ти де. Десет пъти ти подавам ръка...

Пуснете си БНТ2 защото шоуто е пълно.

@nandibandi не му се хващай на номерата на тоя.

Ама как само здраво се е вкочинясал за полата ти ахахаха стиснал с ръчичка и не пуща и не пуща :D:D:D
Два варианта, или яко е влюбен, или вижда в теб майката-закрилница :D

Ама как само здраво се е вкочинясал за полата ти ахахаха стиснал с ръчичка и не пуща и не пуща :D:D:D
Два варианта, или яко е влюбен, или вижда в теб майката-закрилница :D
Може и двете, нещо едипово:)

И ти да кесиш цел ден в общинката на хранилка за некви тънкани.. Да се чудиш как да мине времето до обяд.. па да излезеш навън с две мазни баници и кисело млекце в другата ръка, да преживяш бавно и да зяпаш как минават луксозните возила по улицата.. И ти само бизнес ще ти е в главата, пици, павилиони, бутки, верига от сайтове..нз кво още беше.. Ама в един момент звънеца извънява и хайде пак кибик на бюрцето, чакайки да стане 4 и нещо, да мине и тая мъка. Па от утре напускаме и се фащаме за бизнес, тоя път работата им била сигурна!

Горе