deffnews
Well-Known Member
@nandibandi има ли смисъл...
Докато можем да търсим и показваме истината, има смисъл. Не е редно да се превръщаме в безмозъчни скотове, без поне минимален отпор. Хора ли сме или бепринципна, лесно манипулируема био маса?@nandibandi има ли смисъл...
Времето за четене извън работа ми е толкова оскъдно, че не бих го прахосала за нещо, което нито ще ми бъде полезно, нито ще ми достави някакво удоволствие.А ти @nandibandi вземи го прочети Най-накрая този Нов Завет...
Браво, продължавай. Пред капитулация съм. (Казано е "3 пъти ще отречеш тезата ми, Дефе, преди да е пропял петела")Колко много време се опитвам да отрека тезата на @етерИум
Ей така, напук че не е така.
Джизъс...Казано е "3 пъти ще отречеш тезата ми, Дефе, преди да е пропял петела"
Щот съм минал през това...Браво, продължавай. Пред капитулация съм. (Казано е "3 пъти ще отречеш тезата ми, Дефе, преди да е пропял петела")
п.с. Дефи, намали малко спама в тази тема поне. Дразнещо и неприятно е за всички. Можеш да бъдеш адекватен участник, а в последните дни се държиш като дете с умствени дефицити, недей!
Хубав ден на всички!
Ми не съм от най-умните, знаеш... Затова помолих да ми разясниш снимките със стрелките. Още се надявам на това. Любопитно ми е.Дори не захапа усмиването ми на зеления
Провокации означават... Но то си е твоя работа на кого да вярваш.Ми не съм от най-умните, знаеш... Затова помолих да ми разясниш снимките със стрелките. Още се надявам на това. Любопитно ми е.
А, агонията продължава. Некъв гнусен мисирко прави интервю с Песков вчера. Не, това не е интервю. Това е трибунал, на който се отправят обвинения на базата на чудовищна и зле скалъпена фалшификация. На обвиняемия не се дава възможност да изложи аргументи. Не му се дава възможност да завърши едно изречение, защото веднага ще лъснат лъжите. Възхищавам се на търпението на Песков. Какви нерви имат тия хора, не е истина.
Айде, нашто момче пак се въплати в главната роля на ветеран-конспираторь. Минал е през всичко и вече се връща той, а аз, като ена наивна червената шапчица - подскок-подскок с кошничка конспи-сладкиши подтичвам към баба...Щот съм минал през това...
И не ми се ще да е така...
Дет се вика откъдето съм се върнал ти натам отиваш.
А стига и ти де. Десет пъти ти подавам ръка...Айде, нашто момче пак се въплати в главната роля на ветеран-конспираторь. Минал е през всичко и вече се връща той, а аз, като ена наивна червената шапчица - подскок-подскок с кошничка конспи-сладкиши подтичвам към баба...
Дефка, да ти имам самозаблуждаващото самомнение, завидна работа.
@nandibandi не му се хващай на номерата на тоя.
Може и двете, нещо едиповоАма как само здраво се е вкочинясал за полата ти ахахаха стиснал с ръчичка и не пуща и не пуща
Два варианта, или яко е влюбен, или вижда в теб майката-закрилница
И ти да кесиш цел ден в общинката на хранилка за некви тънкани.. Да се чудиш как да мине времето до обяд.. па да излезеш навън с две мазни баници и кисело млекце в другата ръка, да преживяш бавно и да зяпаш как минават луксозните возила по улицата.. И ти само бизнес ще ти е в главата, пици, павилиони, бутки, верига от сайтове..нз кво още беше.. Ама в един момент звънеца извънява и хайде пак кибик на бюрцето, чакайки да стане 4 и нещо, да мине и тая мъка. Па от утре напускаме и се фащаме за бизнес, тоя път работата им била сигурна!Дефка, да ти имам самозаблуждаващото самомнение, завидна работа.