Украйна - Русия какво ви е мнението

Ритер има по-подробни и по-точни данни от мен - чуй подкаста или поне частта, в която той говори за прогреса на операцията в тая посока. Няма да ти преразказвам като на дете, а ти да ми се хилиш под постовете като пача. Приятно слушане. ;)
Явно ти е трудно да разбереш какво написах. Ритер щях да го слушам ако тея неща ги беше казал в началото на войната, а не когато се обърна каруцата. Песков сигурно не го е слушал, че да говори за "тежки загуби" и "голяма трагедия". Как се случва тая денацификация без да свалиш нацисткото правителство? Все едно ВСВ да превземат Мюнхен и Нюнберг и да кажат денацифицирахме Германия, но нищо че Хитлер остава на власт.

Чакай малко, имат смелост в двете републики, дето се бият да се отцептват, а нямат смелост на други места? Голяма логика имаш.
Кво да чакам? нямат естествено щото тогава те са "официалните агресори" и света нямаше да риве по тях, еле па НАТО, и щяха да ги намачкат за два дена макс. Прави разлика, мисли! ;)

Проблема е, че си поверваха, че могат с години да играят по нервите на голема мечка. Е ай ходи ти дразни мечката в гората, па после оле-мале що ти понамачкала оФцете у собствената ти кошара :p

Проблема е, че си поверваха, че могат с години да играят по нервите на голема мечка. Е ай ходи ти дразни мечката в гората, па после оле-мале що ти понамачкала оФцете у собствената ти кошара :p

Проблема е, че некой реши да напада мирна страна, и да и взема територия, само защото 2013 към края, казаха НАХУЙ на Русия, и се обърнаха към ЕС.

Проблема е, че нема проблема, толкоз!

Ходи пак да пиеш бира, не се занимавай с неща дет немаш грам идея :D

Проблема е, че нема проблема, толкоз!

Ходи пак да пиеш бира, не се занимавай с неща дет немаш грам идея :D

До там ли ти стига мозъчната дейност. Я влез в катюшата да преведеш още некоя статия, гледам имат страхотни лайна, теб чакащи:

9bb83bd9a2e6594ddd8ce9fe0a8a3644.jpg

Айде тия дето са по-наясно да споделят колко време още ще бъде това чудо?

Що, бързаш ли?
Дискомфорт в ежедневието ли ти създава?

Остави братушките да работят на спокойствие :)

Как се случва тая денацификация без да свалиш нацисткото правителство?
Ако изслушаш Ритер, ще разбереш и защо руснаците имат полза да държат зеления на власт до последно, защо му позволяват да се явява като мадоната от Лурд на странни места пред миряните и т.н. Всичко е обяснено там. Не ми задавай тъпи въпроси. Ограмоти се малко. 2 часа от живота не са голяма жертва, предвид наградата - по-малко тъпи въпроси, по-малко излагация.

По злободневния въпрос:
Костадинов беше лайв току що на неква среща в Шумен. Каза, че за момента хората ни са ок и, че руснаците са започнали да разминират пристанището в Одеса, за да разкарат корабите, защото те реално им пречат. Братушките не искат невинни жертви от нашия или други кораби в пристанището.

Дискомфорт в ежедневието ли ти създава?

На мен да. Тая зверска пропаганда и дебилни изцепки на политическия ни ''елит'' ме изнервят ужасно, въпреки че съм свела до минимум гледането на проамерикански телевизии.

Голям парадокс обаче - информираме се за реалните събития и политиката на Русия от американци, които са по-адекватни в преценката си от наш'те трольовци, напомпани до пръсване с пропагандния компресор.

Ако изслушаш Ритер, ще разбереш и защо руснаците имат полза да държат зеления на власт до последно, защо му позволяват да се явява като мадоната от Лурд на странни места пред миряните и т.н. Всичко е обяснено там. Не ми задавай тъпи въпроси. Ограмоти се малко. 2 часа от живота не са голяма жертва, предвид наградата - по-малко тъпи въпроси, по-малко излагация.

По злободневния въпрос:
Костадинов беше лайв току що на неква среща в Шумен. Каза, че за момента хората ни са ок и, че руснаците са започнали да разминират пристанището в Одеса, за да разкарат корабите, защото те реално им пречат. Братушките не искат невинни жертви от нашия или други кораби в пристанището.

Стига с тоя руски пропагандист ДУРАН

ab4ced326800081ab9a8be22d55801f3.jpg

43499581_1646464806226.png

Screenshot_3-3.png

Мани го той изобщо не е в час.. Виж че основната му подигравка е, как така цял месец не могат един град да превземат ;) Римайнда му е спрело мисленето на тотал, нема и две гънки по въпроса, изобщо не включва за какво става въпрос. Безмислено е да си хабите кбт-то с него, освен ако верно нема кво да правите :)

Мани го той изобщо не е в час.. Виж че основната му подигравка е, как така цял месец не могат един град да превземат ;) Римайнда му е спрело мисленето на тотал, нема и две гънки по въпроса, изобщо не включва за какво става въпрос. Безмислено е да си хабите кбт-то с него, освен ако верно нема кво да правите :)

Като нямаш аргументи, минаваш на лични обиди, от торбалан трола и нандито добре се учиш.

Като нямаш аргументи, минаваш на лични обиди, от торбалан трола и нандито добре се учиш.
Така е, ние му влияем. Той иначе си беше много добро момче.

Стига с тоя руски пропагандист ДУРАН
Браво. Прав си - тия са ватенки и клошари. Заеби...

Четете и ревете

Последно редактирано:

По злободневния въпрос:
Ще потретя без надежда да разбереш но все пак. Тея неща дето ги говори щяха да имат стойност ако ги беше казал в началото на войната, а не след като се осраха да замазва положението с тези теории.

Копейката с тея патреоте ли ще окупира?
FB_IMG_1649603939035.jpgFB_IMG_1649603990776.jpgFB_IMG_1649603999205.jpg

Браво. Прав си - тия са ватенки и клошари. Заеби...

Ами въпросният е руски безполезник, ето ти и едно доказателство

8ми Фефруари, слушай как обясняват, големите разбирачи, че САЩ лъжат, че рашките ще нападат изобщо и реално не ти казват нищо, само повтарят същата реторика на руските кремълски идиоти и техните медии.

- същата история.

Напротив - ти НЯМАШ! Нали не мислиш, че тия простотийки дето пускаш, са аргументи :p
Аз ти пуснах за отрицателно време една торба аргументи, а ти просто се посра :) Ударих те у земята и още не можеш да се освестиш, и само пейсткаш замаяно клипчетата дет са ти под ръка на деска :p:p:p

И вече не си ми интересен, оставям те на нандито, тя има повече време да се занимава с ниски топки :love:

Напротив - ти НЯМАШ! Нали не мислиш, че тия простотийки дето пускаш, са аргументи :p
Аз ти пуснах за отрицателно време една торба аргументи, а ти просто се посра :) Ударих те у земята и още не можеш да се освестиш, и само пейсткаш замаяно клипчетата дет са ти под ръка на деска :p:p:p

И вече не си ми интересен, оставям те на нандито, тя има повече време да се занимава с ниски топки :love:

???

ea2159e6a300b619f3f99ddf23bad8c0.png

Песков сигурно не го е слушал, че да говори за "тежки загуби" и "голяма трагедия".
Думите на Песков са големи загуби и всеки загубен войник е голяма трагедия. Извадени от контекста и CNN направо получиха оргазъм.

Думите на Песков са големи загуби и всеки загубен войник е голяма трагедия. Извадени от контекста и CNN направо получиха оргазъм.

Впрочем с теб имаме недовършен спор от седмица относно снимката с разрушения БТР - питай познат или човек, който е бил военен, дали комулативен снаряд от nlaw/ друго рпг би строшило дограма прозорци. Да ти каже, че тая снимка на няколко места я срещам, първо от бандито, после от теб.

Горе