Фиксиран е само към ковид...Той нали го знаеш къв е особняк. Помниш ли как ни се беше скарал, като се скарахме с теб в другата тема? А беше такава убава караница... (Трябва да се разберем да организираме скоро една караница там, в другата тема. Да го подразним малко тоя Асеас)
И мен ме кефи Знам, че Ноке ще я прати набърже към кухнята да прави курабийки, вместо да се занимава с "мъжките работи", но не може всички да правят курабийки. (Дилянка е от твойта "духовна характеристика" тъй да се каже, на сходни вълни сте.)Наша Дилянка показва на света, че все още има такова животно като ''разследваща журналистика''. На фона на тоталната цензура в ''свободния'' и ''демократичен'' свят, това ни изчиства малко имиджа на бананова република с абсолютна зависимост на официалните медии от фондация ''Отворено общество''. Браво на момичето.
Ами, каквото в момента твърдят властмедиите - това ще схванат и те. Тва (мен ако питаш) е една от подмолните основни цели на бързо сменящите се от едната до другата крайност разкази: да се самообучат възприемащите ги просто да следват Думата. Сега е едно, после - съвсем различното, но пак го казват едни и същи. Така се обучаваш просто да следваш, като същевременно запазваш самосъзнателност, че следваш "логиката и аргументите", "достоверността", че си "в здравия разум". Докато в акъла ти тече "смислен филм", на базисно ниво ти се образува "истинкт за следване" (бе нещо такова). Много е хитро (от има-няма 2 години осторожно се тренира, в ускорен режим).п.с. Дали празноглавците, които се хилеха на патогените, пренасяни чрез птици, ще схванат за какво става въпрос? Абсурд. Празната главица е благодатно място за наливане на всякаква лайняна пропаганда.
Аз малко му ходих на гости в оная тема сега.Фиксиран е само към ковид...
Аз сложих четвърта-пета "маска" подред, голям съм актьор, преструвам се якатаТо някои хора пак взеха да слагат маски...
Кво? Има нещо да приказваме ли, защо ме тагвате?Има боклуци българи
Пак не си в час, приятелю. Според Путин, укро-боклука са ''братя'' на руския народ. Изцяло наше/мое мнение си е, че са токсичен био-отпадък, който трябва да бъде изчистен и погребан в най-дивите части на планетата, където зловонията няма да се усещат чак толкова.но според путинската пропаганда явно украйнеца трябва да е враг номер едно.
Тагни и Пентагона, щото аз от там взех информацията.руските покемони @Torbalan Trolski , @nandibandi кво стана бе? Движи ли се още последно или не?
Да, и аз това се питам отдавна. Дори ме тагват - нямам идея защо?А бе ама верно ли има хора, които гледат подобни клипчета?
Нещо не си наясно с плана. Целта на първия етап от операцията е била създаването на ядрени мутанти в руската армия. Край Чернобил войниците са се заредили с радиация и са се превърнали в супергерои. По този начин вече няма нужда от километрични конвои, защото някои от тях могат да стрелят с лазери от очите си. С новите сили се очаква, операцията да преизпълни плана и да завърши през 2034г.Как се казва това, което Русия извършва в укро-кенефа? Аз бих го определила като нежно и деликатно еко-френдли почистване на боклука. Според мен трябва малко по-агресивно да зачегъртат, но мисля, че и дотам ще се стигне скоро.
Благодаря, че обясни. Редно е да се знае от широките маси.Нещо не си наясно с плана. Целта на първия етап от операцията е била създаването на ядрени мутанти в руската армия. Край Чернобил войниците са се заредили с радиация и са се превърнали в супергерои. По този начин вече няма нужда от километрични конвои, защото някои от тях могат да стрелят с лазери от очите си. С новите сили се очаква, операцията да преизпълни плана и да завърши през 2034г.
Освен това експерти, потребители на социалните мрежи и на Telegram направиха списък на това, което може да има в Мариупол и Азовстал, което трябва спешно да бъде спасено:
- ръководство на нацистките тербати;
- пари, злато, биткойни, бижута;
- ядрена или "мръсна" бойна глава;
- биолаборатория или нейната документация;
- шифровани системи или комуникационен и контролен център на НАТО;
- биологични или химически оръжия;
- наемници от ЕС или САЩ;
- офицери или инструктори от НАТО, САЩ или Европа.
Твоето мнение е важно за нас. Благодарим, че го сподели.Баси жалкарите, от линка на горния трол