bgtupanfighter
Well-Known Member
Утре съм на риболов.. чел съм, че рибоците лапат на всичко га луната е македонскаНяма да стане кютека тази вечер. Енергията е една такава спокойна и лежерна, flow.
Утре, утре. Утре е пълнолуние.
Утре съм на риболов.. чел съм, че рибоците лапат на всичко га луната е македонскаНяма да стане кютека тази вечер. Енергията е една такава спокойна и лежерна, flow.
Утре, утре. Утре е пълнолуние.
Ти си мислиш, че те са били там да мачкат, те са си мислели, че са там за да плашат гаргите... Приоритети брат, приоритети, ама Още си малък за да захапваш големи залциИ дава за пример колко пъти се виждаха конвои, които просто си стояха и не знаеха какво да правят
Ти си мислиш, че те са били там да мачкат, те са си мислели, че са там за да плашат гаргите... Приоритети брат, приоритети, ама Още си малък за да захапваш големи залци
Чей, че почнах кат Станимир.. Алане еййй гевезе, Ти Още ли живЕЕш с родителите си бре келеме ниедно нескупосано
Пусни тоя редит, слез на земята
"Противниковият" лагер е слаба ракия. Тук удариха на камък. Тук се оказа, че има достатъчно мислещи хора. Ще ми е трудно да изредя всички. Да споменем и @Ivo_ и @NovaPS.Утре съм на риболов.. чел съм, че рибоците лапат на всичко га луната е македонска
Ти глей кво затишие Ша Ше постигне ако резне некой 7.5 трус Али некоя катюша дашна, била рашанска или украйнскаПълнолунието е в Дева. Спокойствие се е възцарило.
Пък според еропейската пропаганда руснака е враг номер едно
Още в началаото на темата бях писал. Географскoто положение на България би и позволило да бъде сериозен играч на стратгическата сцена.
Спазването на неутралитет между ЕС, Русия и САЩ е напълно възможно, процес обаче нуждаещ се от дълга подготовка. Смешно или не, но едно от основните неща за това е възстановяване на армията в предишните и размери като жива сила и техника ( без да се робува на произхода на техниката ) + донаборна служба.
Защо да да ни се налагат санцкии за напускане на ЕС? Лошият запада не е само за нашите очи. Всеки може да схване, че ЕС е пагубен за малките държави и особено за страните от бившия Източен блок. Има достатъчно данни и информация за да се схване 2 + 2 не е равно на 10 както е представяно.
Държавата трябва да инвестира в селското стопанство, енергетика ( поне 2 нови АЕЦ ), лека промишленост, електроника, корабостроене, IT а защо не и в космоса. За съжаление хората запознати с това и занимавали се вече са история и всичко трябва да бъде стартирано от 0. За това ни трябва поне 10 години подготовка за да напуснем ЕС. Който до тогава живот и здраве сам ще се закопае. Забравих и оръжейна промишнеост.
И разбира се трябват политци с топки за това, но такива няма. Прекалено хубаво и лесно е просто да се получват пари от НПО-та и ЕС измислени програми за да се унищожава страната и то без никакви усилия.
Това не е извинение. Има пропаганда и пропаганда...Пропаганда и от двете страни винаги ще има.
Нещо по-добро от ЕС и НАТО ми кажи. След 20 години е ясно, че може да е друга ситуацията. С днешна дата?
Русия и Сърбия.Нещо по-добро от ЕС и НАТО ми кажи. След 20 години е ясно, че може да е друга ситуацията. С днешна дата?
Нещо по-добро от ЕС и НАТО ми кажи. След 20 години е ясно, че може да е друга ситуацията. С днешна дата?
République de Macédoine du NordЖак Бо - отново изчерпателен и, мисля - обективен.
Има клип с интервюто, но е на френски. Който иска може да го чуе
Жак Бо: Руснаците постигат целите си. ЕС и САЩ правят всичко, за да продължи конфликта в Украйна | Glasove.com
автор: “радио сюд” "това, което ме притеснява, е, че след като зеленски даде знаци за желание за компромис с руснаците, се намесиха европейците и той на практика се обърна на 180 градуса. нямам кристална топка, но имам чувството, наблюдавайки това, коетоglasove.com
Браво, браво, дерзаеш. Но защо се заяждаш с една българска жена?!? Във вените ти да не тече украинска кръв?Русия плаши САЩ с "непредвидими последици"
Причината са новите оръжейни доставки за Украйна, които включват и тежка артилерияwww.clubz.bg