Украйна - Русия какво ви е мнението

Нищо не хвърлям аз, всеки сам. Нали пуска копи от библия.бг; най-смисленото и свързано с фундамента на темата от всички 353 стр., м/у др. (Сигурно си бил пиян, като ги пусна - ин вино веритас.)

Темата е ток,
Такова спокойствие
А после ще дойде пияния или/и нещо друго именник. Ще бъде рай.

После ме апострофираш за решението на проблема с торовете, защо. Всичко си е и ще бъде на мястото си - точно, прецизно, без ни йота отклонение. Абе - ток.:)

аре лека

Нищо не хвърлям аз, всеки сам. Нали пуска копи от библия.бг; най-смисленото и свързано с фундамента на темата от всички 353 стр., м/у др. (Сигурно си бил пиян, като ги пусна - ин вино веритас.)

Темата е ток,

А после ще дойде пияния или/и нещо друго именник. Ще бъде рай.

После ме апострофираш за решението на проблема с торовете, защо. Всичко си е и ще бъде на мястото си - точно, прецизно, без ни йота отклонение. Абе - ток.:)

аре лека
Той ще дойде, но докато дойде има да се случат много кофти неща.

Каква идилия @етерИум двамата спокойно си пишем.

Накрая ше се земем:)

То и по принцип е идилия. Тук нищо не може да трогне и отклони вярващите от вярата им, как беше "няма нищо невъзможно за вярващия" и "ако двама се разберат и повярват в едно и също.."? И няма какво да се говори за невъзприемчивостта на "другите", щото е точно същата от другата страна. Така че войната отдавна е приключила.
Каква идилия
Само като евфемизъм за нещо много различно важи. - Ток:)
(Зема да се отпиша и да си делна тъпия профил от тва ГРОБИЩЕ накрая.)

айде изчезвам, чао ти

„САЩ и европейските страни не трябва да маргинализират Русия, те трябва да сключат съюз с нея не само за възстановяване на търговията в името на общото благополучие, но и в името на възстановяването на християнската цивилизация – единствената, способна да спаси света от глобалистично техническо-медицинско трансхуманистично чудовище", заключи Вигано.

„САЩ и европейските страни не трябва да маргинализират Русия, те трябва да сключат съюз с нея не само за възстановяване на търговията в името на общото благополучие, но и в името на възстановяването на християнската цивилизация – единствената, способна да спаси света от глобалистично техническо-медицинско трансхуманистично чудовище", заключи Вигано.

За тия ли пишеш...

Нямаше петъчен бой, нямаше тупаници. Ритници, ъперктъти и други подобни. Аз като ви казах, че е идилия.. но този път ми повярвахте.

Аз като ви казах, че е идилия.. но този път ми повярвахте.
Такава идилия... С мед да я намажеш...
Явно не ти работят температурните сензори, щото иначе щеше да усетиш студа, който лъха от някои постове. И това от свои хора... Мани!

Апа това дори не знам как да го коментирам:

Зема да се отпиша и да си делна тъпия профил от тва ГРОБИЩЕ накрая.

annoyed-angrytoddler.gif

Такава идилия... С мед да я намажеш...
Явно не ти работят температурните сензори, щото иначе щеше да усетиш студа, който лъха от някои постове. И това от свои хора... Мани!

Апа това дори не знам как да го коментирам:

annoyed-angrytoddler.gif

Бързам да се самоапострофирам, за да прецакам Ети (ако вече не е напуснал окончателно гробището).

Очевидно цитираният служител на ватикана изразява лично мнение/надежди, щото от материала поместен в края на поста става ясно, че ватикана е активен член на СИФ и радетел за реализиране на доктрината ''няма да имаш нищо и само смей да не си щастлив''.

Оптимистичното в прогнозите е, че ще оставят някаква група аутсайдери, които ще живеят по селата и няма да зависят от бейсик инком/тотален контрол. Ся, аз не знам как ще плащаме за електричество, водоснабдяване, дрехи и други основни потребности, чрез отглежданото в градинките, но поне става ясно, че гражданята ще ядат по-голямото дърво.

Говорейки за дървета - Честит Имен Ден на всички дървета, храсталаци и китки, членуващи във форума. Бъдете живи и здрави, доколкото изобщо зависи от вас. :)

Бързам да се самоапострофирам, за да прецакам Ети (ако вече не е напуснал окончателно гробището).

Очевидно цитираният служител на ватикана изразява лично мнение/надежди, щото от материала поместен в края на поста става ясно, че ватикана е активен член на СИФ и радетел за реализиране на доктрината ''няма да имаш нищо и само смей да не си щастлив''.

Оптимистичното в прогнозите е, че ще оставят някаква група аутсайдери, които ще живеят по селата и няма да зависят от бейсик инком/тотален контрол. Ся, аз не знам как ще плащаме за електричество, водоснабдяване, дрехи и други основни потребности, чрез отглежданото в градинките, но поне става ясно, че гражданята ще ядат по-голямото дърво.

Говорейки за дървета - Честит Имен Ден на всички дървета, храсталаци и китки, членуващи във форума. Бъдете живи и здрави, доколкото изобщо зависи от вас. :)

Трябваше да си вземем една къща на село...

Като стрелят по сфетофари нормално :D

Явни има полза. Ето как хиляда и кусур светофара се предават :D

1650183552921.png

Последно редактирано:
Никой не се е качвал на борда да ни заплашва, от която и да е страна, да застрашава живота ни с пистолет на челото, както се казва.

Но!

Корабът е заложник на този град – Мариупол, и пристанището. Има много останали хора, които бяха в района, като заложници на корабите, но не е имало случаи някои персонално да ни заплашва, както и на другите кораби не знам да е имало.

Минало време - тоест, по времето, когато пристанището все още не е било под руски контрол.

И още:

Той отиде в зоната и се върна с информация, че военните са му предали, че имаме един час прозорец да се евакуират хората от борда.

Говори за руските военни или за силите на ДНР, но не и укро-наци военните - Това нали е пределно ясно?

Това се потвърждава и от въпроса на Църцърова

Военните от Донецката Народна Република са дали информация на вашия колега за това, че могат следващия час да се евакуира екипажа ви.

И тука става доста интересно:

Правителството до този момент осигурявало ли е възможности за евакуация?

Много е възможно, обаче практически е имало обстрел в района и никой не се е съгласявал да поеме риска, тъй като в момента, когато от брега е задействана някаква процедура, корабът е бил под обстрел.

Не, бе фейкове са. Укрите не са държали екипажа на място, за да ги използват като жив щит при нужда.

Фейк са били новините, че корабът и моряците са били в риск седмица по-рано.

Още от 13 март се прави тази схема за евентуално извеждане. Тече със знанието на екипажа и съответно им е дадена инструкция по принцип как да бъдат подготвени, който има желание да бъде евакуиран. В тези моменти, когато евентуално имаше готовност от външно министерство, тогава обстановката беше крайно тежка.

Отново се визира времето, когато нацистите държат пристанището.

Последната седмица взе да утихва ситуацията и хората придобиха много самочувствие, иначе бяха много подтиснати на борда.

Когато силите на ДНР поемат контрол над пристанището. Та, те така те...

На всички е ясно, че държавата ни не направи нищо смислено за спасението на българските моряци, а можеше, като върл поддръжник на нацисткия режим. Пък може и да са опитали, но нацистите са ги отсвирили.

Единственото, което Кикорчовци можеха да направят е поне да благодарят на реалните спасители на нашите хора, но и това не направиха. Нагла, долна и неблагодарна сган.

За благодарност, затвориха българските пристанища за руски кораби. И тук говорим за търговски, а не за военни кораби. Тоест, кораби, които превозват провизии или други важни за икономиката и хората ресурси.

Благодарим Ремайд, че сподели.

Но!

Минало време - тоест, по времето, когато пристанището все още не е било под руски контрол.

И още:

Говори за руските военни или за силите на ДНР, но не и укро-наци военните - Това нали е пределно ясно?

Това се потвърждава и от въпроса на Църцърова

И тука става доста интересно:

Не, бе фейкове са. Укрите не са държали екипажа на място, за да ги използват като жив щит при нужда.

Фейк са били новините, че корабът и моряците са били в риск седмица по-рано.

Отново се визира времето, когато нацистите държат пристанището.

Когато силите на ДНР поемат контрол над пристанището. Та, те така те...

На всички е ясно, че държавата ни не направи нищо смислено за спасението на българските моряци, а можеше, като върл поддръжник на нацисткия режим. Пък може и да са опитали, но нацистите са ги отсвирили.

Единственото, което Кикорчовци можеха да направят е поне да благодарят на реалните спасители на нашите хора, но и това не направиха. Нагла, долна и неблагодарна сган.

За благодарност, затвориха българските пристанища за руски кораби. И тук говорим за търговски, а не за военни кораби. Тоест, кораби, които превозват провизии или други важни за икономиката и хората ресурси.

Благодарим Ремайд, че сподели.
Страх ги е да говорят. Макар, че аз ако бях минал през такова нещо...

А кво ли им е на цивилните в Украйна.
Не им е добре със сигурност. То на нас не ние е добре в България. Но трябва да се свършат някои неща...

А кво ли им е на цивилните в Украйна.
Интересен въпрос, който зеленски и западните му господари очевидно не си задават.

И тук не става въпрос за запазване на Донбас и Крим в границите на Украйна - те знаят, че са ги загубили. Въпросът е кой има нужда конфликтът да се проточва във времето, знаейки, че това ще изчерпи икономическите ресурси на всички държави в света?

Накрая ше се земем:)

То и по принцип е идилия. Тук нищо не може да трогне и отклони вярващите от вярата им, как беше "няма нищо невъзможно за вярващия" и "ако двама се разберат и повярват в едно и също.."? И няма какво да се говори за невъзприемчивостта на "другите", щото е точно същата от другата страна. Така че войната отдавна е приключила.

Само като евфемизъм за нещо много различно важи. - Ток:)
(Зема да се отпиша и да си делна тъпия профил от тва ГРОБИЩЕ накрая.)

айде изчезвам, чао ти
Като дадеш пример как да изкарам шекели от това познание, тогава ще дълбая в търсене на прозрението.

Дицата гладни реват, котките мечат.

Даже не би трябвало да ми дреме за войни и операции.
Грам файда нема от гледане на новини.

Горе