nandibandi
Well-Known Member
И то от преди 3 години.Не вервам, това е сниман метеоритен дъжд от потока Персеиди.
И то от преди 3 години.Не вервам, това е сниман метеоритен дъжд от потока Персеиди.
Операция Циклон 2, в пълно дейстие.
Много дълго ма Нанди, сега точно не ми се гледат сериозни неща.Интервюто с Лавров от днес
Ето ти по-кратко. Зеленото човече да не претендира за чужди територии като иска да има самостоятелна държаваМного дълго ма Нанди, сега точно не ми се гледат сериозни неща.
Пак ли дойде да разваляш атмосферата.ДЪЛГИЯТ ПЪТ НА РЮZКИТЕ ДИПЛОМАТИ КЪМ ДОМА
Заради забраната на полети над ЕС, на самолета, изпратен да прибере изгонените от Испания и Гърция руZки дипломати му се наложило да измине 15 163 км, почти колкото най-дългия полет в света между Сингапур и Ню Йорк.
Испания и Гърция направили еднократно изключение за влизането на самолета в тяхното въздушно пространство, за да могат руснаците да вземат своите дипломати, но други държави не са направили такива изключение.
От Москва до Мадрид самолетът бил принуден да се придържа към международното въздушно пространство, което удължило двойно разстоянието. От Мадрид за Атина, руският самолет заобиколил Северна Африка и средиземноморското крайбрежие, избягвайки въздушното пространство на Малта и Италия. След като прелетял над Либия и се насочил към Египет, самолетът завил на север, за да стигне до Атина.
От Атина полетът с дипломатите преминал над Турция, която не е затворила небето си за руски самолети, и от там, избягвайки руското въздушно пространство край границата с Украйна, затворено за полети след руската инвазия, продължил на изток.
Радвай се, радвай се. Ние сме по периферията, ма ти във Варна може и да се покриеш малко в мазето на баба си.
Няма да е за сефте да ни "освобождават" Варна. В гръб... по братски.
На 14.10.1915г., когато православните християни празнуват Петковден ескадра от руския Черноморски флот атакува българската морска столица Варна. Моментът не е случайно избран. Бомбардировката се осъществява, когато българските войски успешно настъпват срещу сръбските части в Моравско и Македония и вече освобождават тези стари български краища. Затова руската бомбардировка представлява подъл удар в гръб, нанесен от коварния "освободител", наказание на България за нейната национална политика, одобрено от руския император Николай II.
Епизодът с окървавяването на Варна от руските самолети и кораби остава завинаги в съзнанието на жители на града, но ще изчезне "безследно" от българските учебници по история след 9.09.1944г. и дори и в наши дни.
Ако искаш да знаеш, тва не беше реклама, а позитивна новина за буустване на морала. Breaking news при това!верно е това - тореадор съм и винаги излизам на арената с симпсън галакси вързан пред сърцето. да не казвам колко пъти е поемал рогата вместо мен. още го ползвам, сега от не го пиша. купувайте ги тия телефони