Украйна - Русия какво ви е мнението

:eek::eek::eek:
Той на 80% (да не е и повече) бизнеса e свързан или зависим от държавата ама говорим за свобода. Путин преди колко време ги беше събрал (едрия капитал} като в класна стая за инструктаж?
Точно затова съм писал, че това е един процес, който се следва в Русия от.. от поне от Крим.
Не е отсега видно, че става въпрос за национализация на едрите капитали. Не си ли забелязал, че вече официално пет пари не дават за частните капитали в чужбина.

Това, което го е написал @Лошият не са празни приказки. Дори повече. Русия много вероятно, ще се върне назад в някои технологични области. В области от които са зависими от чуждо ноу хау.

Писал съм за политиката към само достатъчност, която няма да се случи току така.

А пък и е очевидно, че там тече сериозен патриотичен процес, също от години.

За мен Европа, ще го издуха най-силно.
Общо взето са принудени да спасяват дефолта на САЩ. Най-вече за лична сметка.

Нали знаеш, че това е фашисткия модел.

Фашистите отхвърлят индивидуализма и личния интерес в ненамесата в частни инициативи от страна на капиталистическите правителства. Много фашистки лидери са твърдели, че подкрепят „трети път“ в икономическата политика, който, вярвали те, е по-добър както от буйния индивидуализъм на неограничения капитализъм, така и от суровия контрол на държавния социализъм. Това можело да се постигне с форма на правителствен контрол над браншовете и работническата класа

Да ти прилича на ЕС?

l7KR4gR.png

'остарял' анализ на един от най-големите боклуци в държавата, пропагандиращ партенките на Масква и обясняващ в хор като всички чебурашки, че нямали да нападат, и само идиот би си помислил това.

Да ти прилича на ЕС?

Не, прилича ми на Русия, където без да имаш връзки или да си платиш където трябва, без "правилна политика" на фирмата, нямаш шанс за просперитет. Това което се пише на хартия там, не се случва на практика но си вярвайте, че ще освободят пазара и ще прокарват либертариански политики. Точно страната с най-концентрираната власт по оста капитал-държава. Кой точно ще насърчат, тези които грабят перални и сушилни ли ?

В ЕС на фона на всичките простотии, все още може да успееш ако си предприемчив и имаш акъл. Например в ИТ сектора има бум и постоянно се развива. Лично имам поне 20 познати със собствен бизнес, тръгнали от нулата.

А пък и е очевидно, че там тече сериозен патриотичен процес, също от години.

В Русия винаги си е имало патриотични нагласи но от типа - на гол гъз, чифте пищови.

Едно предложение за новите Альоши.
Руският войник държи в ръцете си укро-кенефа. Добре е.

И в момента гнидите от азов биват избивани. Питаш ли още за денацификацията или следиш новините?

Да подобрим морала на Нанди
oie-dgvf-WRz2-KQt-N.jpg

Да подобрим морала на Нанди
oie-dgvf-WRz2-KQt-N.jpg

Само с имперски флагове пускай колега

photo_2022-04-15_08-11-59.jpg

Не, прилича ми на Русия, където без да имаш връзки или да си платиш където трябва, без "правилна политика" на фирмата, нямаш шанс за просперитет. Това което се пише на хартия там, не се случва на практика но си вярвайте, че ще освободят пазара и ще прокарват либертариански политики. Точно страната с най-концентрираната власт по оста капитал-държава. Кой точно ще насърчат, тези които грабят перални и сушилни ли ?

В ЕС на фона на всичките простотии, все още може да успееш ако си предприемчив и имаш акъл. Например в ИТ сектора има бум и постоянно се развива. Лично имам поне 20 познати със собствен бизнес, тръгнали от нулата.

В Русия винаги си е имало патриотични нагласи но от типа - на гол гъз, чифте пищови.

Перланите ги носеха войници със синя превръзка - гледах такава снимка. Да обвиниш другите в това което правиш се нарича projection и Украйна го ползва доста в информационната война.

Смели украинци носят боеприпаси. ВСП - Військова служба правопорядку України. Надписа е на синята превръзка.

photo_2022-04-17_15-07-13.jpg

За другото ще видим, не мисля че още са в 90 те когато това за връзките беше валидно не само при тях, аз съм с Русия сега защото врагът на моя враг е мой приятел. :)

И още един боклук от поглед.инфо , стара комунистическа утрепка.

Някой може ли да намери несъответствия в това видео, защото аз не успях.

Костя започна да го дава хард. На мен лично ми е мъчно за прасенцето, но Иво Свирчев заслужава да бъде в подобна позиция, бранейки укро-кенефа

Нали знаеш, че това е фашисткия модел.

Фашистите отхвърлят индивидуализма и личния интерес в ненамесата в частни инициативи от страна на капиталистическите правителства. Много фашистки лидери са твърдели, че подкрепят „трети път“ в икономическата политика, който, вярвали те, е по-добър както от буйния индивидуализъм на неограничения капитализъм, така и от суровия контрол на държавния социализъм. Това можело да се постигне с форма на правителствен контрол над браншовете и работническата класа
Лощият те пита ама и аз да пробвам. Доста Европейско изглежда :) И би ли ми казал за свободата как я дефинираш и как я разбираш?

без да имаш връзки или да си платиш където трябва, без "правилна политика" на фирмата, нямаш шанс за просперитет. Това което се пише на хартия там, не се случва на практика
Явно живееш в паралелна вселена поне от към бизнеса. Или си подбирай познатите да лъжат по-малко или не бъди толкова лековерен.

"Правилната политика" на фирмата е в основата на сериозния бизнес в ЕС и САЩ, другата важна точка е правилният човек :)

Явно живееш в паралелна вселена поне от към бизнеса. Или си подбирай познатите да лъжат по-малко или не бъди толкова лековерен.

"Правилната политика" на фирмата е в основата на сериозния бизнес в ЕС и САЩ, другата важна точка е правилният човек :)

Всъшност си прав - Parler стартира като много добра алтернатива на Twiter в която десните си пишехме без дъбоката цензура twitter и веднага си търсеха повод да ги стопират и да им направят мизерия.

Деили биист написах hit peace за Гонзало Лира като са го репотвали и на украинската служба за безопасност и вече липсва 5 ден. :( Това е про Украйна отбора цензура и убийства като някой не споделя гледната ни точка. Затова заслужават да фалират от собствените си санкции.

Новата питаше за Буча. Тук може да види дебънк на нацистките фейкове по темата

Всеки път като видя бяла превръзка и историята в Буче ми е повече от ясна е. Всички видяхме че застреляните са с бели превръзки като на руснаците.

Историята е превъртяна през анти руския филтър че тези без бяла превръзка ще бъдат разстреляни. Putin's troops warn Mariupol civilians they will be SHOT if they do not wear white ribbons...

Последно редактирано:
Наистина си жалка торба с лайна.

Торния червей е по-полезен от теб.
Според мен също е боклук.

Горе