Украйна - Русия какво ви е мнението

Duffy, ела да ти обясним за Чефо, че фантазиите ти явно нямат граници.
Няма да дойде - Сашко е от групата потребители, които си търсят гадже ( гола жена на живо не е виждал от 10на години) та като вика за Украйна се надява да останат повече украинки и да занижат критериите та да го огрее.

аз обаче на ква сладка измама попаднах от едни украйнци :)
Включват ми се в телеграм уж искат да дарят на някой безвъзмездно 10 милиона USDT с готов акаунт и гледайте кво се случва

van.png

Няма да дойде - Сашко е от групата потребители, които си търсят гадже ( гола жена на живо не е виждал от 10на години) та като вика за Украйна се надява да останат повече украинки и да занижат критериите та да го огрее.
Жалко, успех му пожелавам с търсенето.

Някой знае ли какъв е тоя цирк с дъщерята на някаква кандидат кметица от ДБ снимала видеа как убива животни?

В хардуерето явно са им се разбутали чакрите още се вълнуват. Сега остава само да си лъснат бастуните един на друг с по едно Слава на Украйна при щастливия край...

Започвам да разбирам защо Шелдън тролеше Хауърд за това, че е инженер в Терория на големия взрив. Явно работата с механизирани части и електричество изтрива мисловните вериги :)

Ма ти сериозно ли смяташ че това там са професионални жичкаджии?
Нивото на естроген е прекалено високо - никой от тях не е зает в подобни (мъжествени) поприща.

Хардварето е местната версия на Реддит, където понастоящем са се приютили всички либерални геймъри.
Нещо като LAST STAND им е 😀

Основните им занимания, освен цъкането на игрички, са гледането на аниме и фапането пред картинки на невръстни лолита и пухкави животинки.

Ма ти сериозно ли смяташ че това там са професионални жичкаджии?
Нивото на естроген е прекалено високо - никой от тях не е зает в подобни (мъжествени) поприща.

Хардварето е местната версия на Реддит, където понастоящем са се приютили всички либерални геймъри.
Нещо като LAST STAND им е 😀

Основните им занимания, освен цъкането на игрички, са гледането на аниме и фапането пред картинки на невръстни лолита и пухкави животинки.
Ами навремето когато се регистрирах беше форум за компютърджии сега явно е за както казваш ти за барбита :)

Ами навремето когато се регистрирах беше форум за компютърджии сега явно е за както казваш ти за барбита :)
бъркаш програмистите и компютърджиите... това са две различни неща. Програмистите са силно затъпяли роботи които по-далеч от носа си не виждат и за тях няма цветно..... или черно или бяло ( опс синьо и жълто ) , докато компютърджиите са що годе свестни на тях им дай да разтягат локуми като рибарите на кой видеокартата е по добра за копаене и на каква честота им работи рам паметта .

И без грим.

480558014_10237459495612621_882601447040488393_n.jpg

бъркаш програмистите и компютърджиите... това са две различни неща. Програмистите са силно затъпяли роботи които по-далеч от носа си не виждат и за тях няма цветно..... или черно или бяло ( опс синьо и жълто ) , докато компютърджиите са що годе свестни на тях им дай да разтягат локуми като рибарите на кой видеокартата е по добра за копаене и на каква честота им работи рам паметта .
Да, де нали са хардуер трябва да компютърджии. Инак програмистите са ми ясни от едно време още имам бая приятели. Бяха изплискали легена още в края на 90-те. От друга страна съм предизвикал интерес чак са ми намерили профила у фейса. Поласкан съм.

Да, де нали са хардуер трябва да компютърджии. Инак програмистите са ми ясни от едно време още имам бая приятели. Бяха изплискали легена още в края на 90-те.
абе то и в DevBG трябва да са само девелопери ама 70% са сеирджии на тъпи мемета само. Нямат нищо общо в девелоперите. Да не говорим за най големия им кумир Константин Петровски :-)

абе то и в DevBG трябва да са само девелопери ама 70% са сеирджии на тъпи мемета само. Нямат нищо общо в девелоперите. Да не говорим за най големия им кумир Константин Петровски :-)
Като изключим 4-5 по-активни там съмнявам се средната им възраст да е над 18-20. Хора с опит в живота и световната политика 😆 За съжаление @Блинки след вчерашния ми коментар твърдите пичове нарочиха форума ти за русофилско сборище на ръждясали копейки 🫶

Последно редактирано:
Като изключим 4-5 по-активни там съмнявам се средната им възраст да е над 18-20. Хора с опит в живота и световната политика 😆 За съжаление @Блинки след вчерашния ми коментар твърдите пичове нарочиха форума ти за русофилско сборище на ръждясали копейки 🫶
89.190.194.5 това им е ИП то на хардуарето нищо , че минават през клоудфлеър , ако иска някой да се пробва да ги.... :)

Хардуербгото е нещо като групова терапия за геймъри и сисадмини дето са минали 40те и ерекцията вече отсъства напълно дори коврите от 300+ лева не могат да го събудят.
На вилата съседа е психиатър ,а съпругата му сексоложка, една вечер се разприказвахме ......
Програмистите са друга категория хора и имат по развито аналитично мислене
Има и някои фрапантни изключения незнам как може да си доктор по физика Майкрософт МВП и а да си такава риба Васко М вземи се стегни и си използвай главата.
89.190.194.5 това им е ИП то на хардуарето нищо , че минават през клоудфлеър , ако иска някой да се пробва да ги.... :)
Няма нужда във форума им има толкова помия излята на религиозна основа , редовно се пускат клипчета 18+ и съдържанието се нормализира та БГ институциите им трябва малко побутване за да може да Иво мирчев да обикаля медиите че демокрацията била застрашена
Най готиното на отчето жена е прибрала едни пари като чефо през издателството си та скоро ще е интересно.
Ше има шнурове за всички и те ще са американски качесвени.

Горе