MegaKaloyan
Well-Known Member
абе верно къде изчезна Ливрет 

Няма да дойде - Сашко е от групата потребители, които си търсят гадже ( гола жена на живо не е виждал от 10на години) та като вика за Украйна се надява да останат повече украинки и да занижат критериите та да го огрее.Duffy, ела да ти обясним за Чефо, че фантазиите ти явно нямат граници.
Жалко, успех му пожелавам с търсенето.Няма да дойде - Сашко е от групата потребители, които си търсят гадже ( гола жена на живо не е виждал от 10на години) та като вика за Украйна се надява да останат повече украинки и да занижат критериите та да го огрее.
Започвам да разбирам защо Шелдън тролеше Хауърд за това, че е инженер в Терория на големия взрив. Явно работата с механизирани части и електричество изтрива мисловните вериги![]()
Ами навремето когато се регистрирах беше форум за компютърджии сега явно е за както казваш ти за барбитаМа ти сериозно ли смяташ че това там са професионални жичкаджии?
Нивото на естроген е прекалено високо - никой от тях не е зает в подобни (мъжествени) поприща.
Хардварето е местната версия на Реддит, където понастоящем са се приютили всички либерални геймъри.
Нещо като LAST STAND им е
Основните им занимания, освен цъкането на игрички, са гледането на аниме и фапането пред картинки на невръстни лолита и пухкави животинки.
бъркаш програмистите и компютърджиите... това са две различни неща. Програмистите са силно затъпяли роботи които по-далеч от носа си не виждат и за тях няма цветно..... или черно или бяло ( опс синьо и жълто ) , докато компютърджиите са що годе свестни на тях им дай да разтягат локуми като рибарите на кой видеокартата е по добра за копаене и на каква честота им работи рам паметта .Ами навремето когато се регистрирах беше форум за компютърджии сега явно е за както казваш ти за барбита![]()
Да, де нали са хардуер трябва да компютърджии. Инак програмистите са ми ясни от едно време още имам бая приятели. Бяха изплискали легена още в края на 90-те. От друга страна съм предизвикал интерес чак са ми намерили профила у фейса. Поласкан съм.бъркаш програмистите и компютърджиите... това са две различни неща. Програмистите са силно затъпяли роботи които по-далеч от носа си не виждат и за тях няма цветно..... или черно или бяло ( опс синьо и жълто ) , докато компютърджиите са що годе свестни на тях им дай да разтягат локуми като рибарите на кой видеокартата е по добра за копаене и на каква честота им работи рам паметта .
абе то и в DevBG трябва да са само девелопери ама 70% са сеирджии на тъпи мемета само. Нямат нищо общо в девелоперите. Да не говорим за най големия им кумир Константин ПетровскиДа, де нали са хардуер трябва да компютърджии. Инак програмистите са ми ясни от едно време още имам бая приятели. Бяха изплискали легена още в края на 90-те.
Като изключим 4-5 по-активни там съмнявам се средната им възраст да е над 18-20. Хора с опит в живота и световната политикаабе то и в DevBG трябва да са само девелопери ама 70% са сеирджии на тъпи мемета само. Нямат нищо общо в девелоперите. Да не говорим за най големия им кумир Константин Петровски![]()
89.190.194.5 това им е ИП то на хардуарето нищо , че минават през клоудфлеър , ако иска някой да се пробва да ги....Като изключим 4-5 по-активни там съмнявам се средната им възраст да е над 18-20. Хора с опит в живота и световната политикаЗа съжаление @Блинки след вчерашния ми коментар твърдите пичове нарочиха форума ти за русофилско сборище на ръждясали копейки
![]()
Хардуербгото е нещо като групова терапия за геймъри и сисадмини дето са минали 40те и ерекцията вече отсъства напълно дори коврите от 300+ лева не могат да го събудят.бъркаш програмистите и компютърджиите... това са две различни неща. Програмистите са силно затъпяли роботи които по-далеч от носа си не виждат и за тях няма цветно..... или черно или бяло ( опс синьо и жълто ) , докато компютърджиите са що годе свестни на тях им дай да разтягат локуми като рибарите на кой видеокартата е по добра за копаене и на каква честота им работи рам паметта .
Няма нужда във форума им има толкова помия излята на религиозна основа , редовно се пускат клипчета 18+ и съдържанието се нормализира та БГ институциите им трябва малко побутване за да може да Иво мирчев да обикаля медиите че демокрацията била застрашена89.190.194.5 това им е ИП то на хардуарето нищо , че минават през клоудфлеър , ако иска някой да се пробва да ги....![]()