deffnews
Well-Known Member
Нека да повали повечко.Тази година всички са на молебен против градушка, понеже няма да да стрелят ракети против градушка, заради самолетите на нато. Положението може да стане от лошо към трагично
Нека да повали повечко.Тази година всички са на молебен против градушка, понеже няма да да стрелят ракети против градушка, заради самолетите на нато. Положението може да стане от лошо към трагично
Пет часа преди да започне военната операция Зеленски е получил ултиматум, да признае Крим, ДНР, ЛНР, да изтегли войската от Донбас и да заяви че няма да влизат в НАТО. Той е звъннал в САЩ и Великобритания и от там са му казали нищо да не приема.
Това че колоната седя над Киев край пътя дълга 65 километра и нищо не и се случи със седмици може само да ти говори за нивото и възможностите на украинската армия авиация и артилерия в района в този момент.
Някой да е говорил за НАТО самолети изобщо? Що слагаш думи в устата, само и само да хвалиш рашките - какво биха направили - те допреди 2 месеца, за 7 дни влизаха във всяка европейска столица, вкл. и Лондон.Ако самолети на НАТО влязат - почнат да убива руски пилоти войници, базите от които са излетели ще си го получат, с цел лесно осъществяване на въдужно превъзходство - нищо че са територия на НАТО.
Доставките на оръжие за момента са смешни. От към пари изглеждат огромни
Голяма част от оръжието което беше доставено в началото беше в склада за атомно оръжие беше унищожено. 1 установка s-300 която беше унищожена - Украйна мисля имаше към 200 С-300 преди войната, и повечето са унищожени - имаше дни в който между другото унищожават по 5 такива. Другото тежко оръжие си седи в Полша
Онзи ден в Лвов Калибрите удариха 3 места които изглеждаха, това са били последните доставка която Джо обяви.
Следва граиндинг в Донбас с цел на демилитаризацията на най боеспособните части от армията на Украйна. Зеленски може да спре това ако капитулира, но ако не иска продължават.
Богатите избягахаахахахахаха - голям ултиматум - да и вземат половината страна, и най-богатия регион. Това за ултиматума звездите ли ти го говорят? Никой няма да си отдели половината страна и да я даде на рашките, дето му гъбаркат страната от 2014 година със сепаратисти и терористи. Той пък как "НЕ БИЛ ПРИЕЛ- а? " - колко странно.
Говори ми по-скоро за възможностите на Русия, да обикалят без никакъв план, и с чертежи писани на молив и амбалажна хартия.
Някой да е говорим за НАТО самолети изобщо? Що слагаш думи в устата, само и само да хвалиш рашките - какво биха направили - те допреди 2 месеца, за 7 дни влизаха във всяка европейска столица, вкл. и Лондон.
Не са смешни - Украинците нямат време да се обучават на модерно оръжие, изисква време - нещата, които пращат работят - поне голямата част, които сме гледали.
Какъв е тоя склад? Да не говориш за тренировъчния център в Лвов? Те удариха там спалните помещения...
Дай линк да видим, съмнявам се.
Да бе човек, защо изобщо се бие - трябваше да си подарят териториите. И не говори за Зеленски така, като че ли Украйна вмомента не го подкрепя масово с 95 процента.
Е как успя да напишеш Путин и българияВ този форум винаги съм знаел, че е пълно с олигофрени, но не съм очаквал да има толкова ватенки. Явно тази държава е пълна с тъпанари-мазохисти, които не искат да растат нагоре, а искат да бъдат тъпчени, мачкани, манипулирани и използвани. Пожелавам ви всичко, за което си мечтаете, да го получите, но на някое друго място, а не на територията на българия. Като например скандирането на Путлер, когато убива невинни цивилни.
Подиграван във хардварето за дУпотопен. Така ми идва от вътре. Не помня кой те беше изтипосал как ти обясняват етимологията на думата. Важното е "така да ти идва отвътре".Изречение от три думи, със седем грешки - дай пример, ако някъде съм бъркал дума, е в пост, а не в изречение - ама не ми и пука
И сателитни снимки показващи странности, но вече едва ли очудващи някого, имащи се предвид орките дето са нахлули, и се представят за 'войници'.
ще му вършат работа сега, докато го ядът червеите.
дето крадът всичко дето не е заковано
Ахаааа. Ето от къде идва този термин !!!!,Ей на това викам Мастер тролене
Мариопул? Както казах - едно е да искат, друго е да могат да го направят. Не е като да не влязоха от Беларус с огромен конвой, и да се събираха в около киевска област / Буча.
Хиперзвук - не знам защо ги споменаваш - пълна загуба на техника, при положение, че Украйна не може да свали дори обикновенни ракети, камо ли хиперзвукови. А и хиперзвуковите компенсират килограми, със скорост , не са толкова мощни. Видя с бомбандировки 60 дни какво постигнаха - не е като да не са бомбили досега навсякъде.
Това не помага особено, така война не се печели.
И впрочем - за спирането на водата, тока и т.н в Киев .. - Пропускаш, че Украйна е пълна мобилизация, имат и тренировка, и техника, която работи срещу руските - не е толкова лесно. Нали видя елитната част от парашутистите над Киев, какво стана с тях? Пушчено месо, та майките им сега ревът от Русия, че няма и обещетения, щото ги писали, че са били на учение
Попита - получи отговор.Малеее, засрами ме, какво ще правя сега, мале мале, я отивай си лягай. Щи направим специална тема, с Пикалото, да поправяте на воля и да раздавате правописно правосъдие. Я кажи за Бил Гейтс, и намаляването на популацията, разкажи, да покажеш интелект.
Попита - получи отговор.
Като типичен представител на групата си веднага премина към 5G, плоскоземие итн според учебника за промити мозъци.
Я намери нещо от мен по тези теми. Ако ще да е за бустване на морала
Ако не успееш да сънуваш призрака на Киев и много полюции.
Какво ще правиш сега?Малеее, засрами ме, какво ще правя сега, мале мале, я отивай си лягай. Щи направим специална тема, с Пикалото, да поправяте на воля и да раздавате правописно правосъдие. Я кажи за Бил Гейтс, и намаляването на популацията, разкажи, да покажеш интелект.
ахахахахаха - голям ултиматум - да и вземат половината страна, и най-богатия регион. Това за ултиматума звездите ли ти го говорят? Никой няма да си отдели половината страна и да я даде на рашките, дето му гъбаркат страната от 2014 година със сепаратисти и терористи. Той пък как "НЕ БИЛ ПРИЕЛ- а? " - колко странно. Впрочем цялата тая теза е смешна - затова подготвяше 2 месеца войници на границата и лъжеше - видяхме и 17-те разговора на Макрон колко помогнаха.
Говори ми по-скоро за възможностите на Русия, да обикалят без никакъв план, и с чертежи писани на молив и амбалажна хартия.
Някой да е говорил за НАТО самолети изобщо? Що слагаш думи в устата, само и само да хвалиш рашките - какво биха направили - те допреди 2 месеца, за 7 дни влизаха във всяка европейска столица, вкл. и Лондон.
Не са смешни - Украинците нямат време да се обучават на модерно оръжие, изисква време - нещата, които пращат работят - поне голямата част, които сме гледали.
Какъв е тоя склад? Да не говориш за тренировъчния център в Лвов? Те удариха там спалните помещения...
Пова го гледай цялото повтаря и имаш експлозия след експлозията от ракетата и след това още една повтаря.Дай линк да видим, съмнявам се.
Да бе човек, защо изобщо се бие - трябваше да си подарят териториите. И не говори за Зеленски така, като че ли Украйна вмомента не го подкрепя масово с 95 процента.
Е как може бе Торбалане?! Лесно се забрави; така ще изгубим и родовата си памет..Подиграван във хардварето за дУпотопен. Така ми идва от вътре. Не помня кой те беше изтипосал как ти обясняват етимологията на думата. Важното е "така да ти идва отвътре".
Пак казвам моята визия защо се е стигнало до грешката (освен неблагонадеждния Чичо Гугъл): според мен се изхожда от там, че тая стара руска техника е нещо като "годна за надупване", според римайнда. Затова дупотопна (а може и да е нещо като "да го топна в дупето")Много висок стандарт държат в други форуми, които вече привлякоха наши видни кадри.
Нашият виден кадър (чиято самоличност запазвам анонимна):
"Руските запорожци се чупят на всеки километър. Добре, че поне хората ги видяха колко си могат в боеве. Путин си мисли, че излиза победител, а се показа като страхливец, луд и неграмотен с дупотопна техника, която бива заминавана поради всякакви технически причини. Не си ги представям срещу добре подготвена армия с капацитет и не МОДЕРНА , а просто съвременна техника, какво ще им се случи."
Отговарят му:
"Пич, виждам, че ти харесва тази думичка, но, повярвай, в нашия език правилното е "допотопна" т.е. такава от преди Потопа - този от Стария Завет. Не се заяждам, no offence"
Нашият:
"Мерси, не ми се е налагало досега да я използвам, но тази дума ми изниква в съзнанието като видя руското чудо. Гугълнах дупотопен за всеки случай и гугъл не ме поправи, и доста сайтове така я изписват, но пък отворих първия резултат и си прав. Няма да едитвам, да ми стои като обеца на ухото."
Според мен и вие тук, всички вие, носите част от вината, че не го научихте и ходи да петни имиджа на темата по чужди форуми. Останалата част от вината: на гугъл, редит, нетфликс...
Тоя въпрос ще тегне вечно над темата...Как пък всички "модерни" и "образовани" антируски европеиди са безнадеждни неграмотници?
Някой да даде разумно обяснение, моля.
Те растат нагоре.В този форум винаги съм знаел, че е пълно с олигофрени, но не съм очаквал да има толкова ватенки. Явно тази държава е пълна с тъпанари-мазохисти, които не искат да растат нагоре, а искат да бъдат тъпчени, мачкани, манипулирани и използвани. Пожелавам ви всичко, за което си мечтаете, да го получите, но на някое друго място, а не на територията на българия. Като например скандирането на Путлер, когато убива невинни цивилни.
В този форум винаги съм знаел, че е пълно с олигофрени, но не съм очаквал да има толкова ватенки. Явно тази държава е пълна с тъпанари-мазохисти, които не искат да растат нагоре, а искат да бъдат тъпчени, мачкани, манипулирани и използвани. Пожелавам ви всичко, за което си мечтаете, да го получите, но на някое друго място, а не на територията на българия. Като например скандирането на Путлер, когато убива невинни цивилни.
Критично мислене?Викаш - като не се трият и цензурираните различните мнения и се ползва малко критично мислене се оказва че Украйна не печели войната.
Това ли е критично мислене?Ще се радвам когато руснаците влязът в България
Критично мислене?
Това ли е критично мислене?
ПС: Всички тук имате нужда да посетите психиатър!