Стига си ревал на личната си гувернантка като 5-годишно със специални потребности. Отново ти казвам: ти също не спазваш добрия тон. Обиждаш, провокираш злобно. Следователно получаваш от същото.@Blinky Нормално ли е това според тебе? Докога бе човек, погледни кви простотии са. Как да става дискусия с тая например в темата, като единственото, дето може да ръси е ей такива простотии. Вчера с Лошият и още някой имаше дискусия - ама това е горното като език е същото като това:
Виж файлът 23801
Да беше свършила така както почна, с дебил - все ми е тая, храненето винаги го е имало - ама това е ебати простотията, по селските кръчми не се ползва такъв език.
И понеже съм сигурен, че не съм му казал подчовек на Пикалото:
Ама тя явно се идентифицира с руските подчовеци грабители в Украйна, явно са и на сърцето - Аз не знам, кажете Вие.
А дали е нормално Едни и същи идиоти да плюят едни и същи глупости по адрес на другия и после админите да са ви виновни? Яжте си сами майната, който си сипете. То се иска малко мозък.@Blinky Нормално ли е това според тебе? Докога бе човек, погледни кви простотии са. Как да става дискусия с тая например в темата, като единственото, дето може да ръси е ей такива простотии. Вчера с Лошият и още някой имаше дискусия - ама това е горното като език е същото като това:
Виж файлът 23801
Да беше свършила така както почна, с дебил - все ми е тая, храненето винаги го е имало - ама това е ебати простотията, по селските кръчми не се ползва такъв език.
И понеже съм сигурен, че не съм му казал подчовек на Пикалото:
Ама тя явно се идентифицира с руските подчовеци грабители в Украйна, явно са и на сърцето - Аз не знам, кажете Вие.
А дали е нормално Едни и същи идиоти да плюят едни и същи глупости по адрес на другия и после админите да ви виновни? Яжте си сами майната, който си сипете. То се иска малко мозък.
Не съм съгласен с теб. И мен си обвинявала, че съм любимец. Админите си имат много работа.Стига си ревал на личната си гувернантка като 5-годишно със специални потребности. Отново ти казвам: ти също не спазваш добрия тон. Обиждаш, провокираш злобно. Следователно получаваш от същото.
Ако си мъж, за какъвто пък може и да не претендирааш, се стегни и се бори лично. Мама/блинки няма да е все до теб да те държи за ръчичка. В даден момент трябва да започнеш да се бориш сам. Нали си големия военен стратег... действай. Докажи го!
Искаш дискусия - спри с пропагандните клипчета от редит и изложи някаква теза.
Мога да се придържам и към добрия тон (аз съм мултифункционална), но за целта трябва да видия ответното желание от твоя страна.
Нанди и Етера да ги вземеш заедно, да ги умножиш по две пак не реват колкото теб.Я ми намери мое мнение в тоя стил, дето даже не знам дали в селската кръчма е редно да се говори така.
Пикалото имало желание да не ръси обиди и гнусотии - било мултифункционално, ами това от Пикалото зависи как ще се държи, всеки отговаря за себе си.
Виж файлът 23803
Това бате не е първата изцепка на Пикалото - върни назад с години ако трябва във форума - и ми кажи някой друг освен Пикалото или онзи другия, ползвал ли е някога такава селска реторика и обиди. Аз от 4 дни слушам, че съм педераст, джендър, при положение, че 3 дни пусках новини и не съм се обърнал към никого, че да 'връщат' с тея неща.
Просто толкова си могат.
Човек, едни и същи сте в тази тема олигофрените. Няма нужда да ми обясняваш. Виждам го сам. Аз бих я заключил тази тема, най-лошото от вас виждам тук. И аз не съм цвете, ама вие направо сте за пребиваване.Я ми намери мое мнение в тоя стил, дето даже не знам дали в селската кръчма е редно да се говори така.
Пикалото имало желание да не ръси обиди и гнусотии - било мултифункционално, ами това от Пикалото зависи как ще се държи, всеки отговаря за себе си.
Виж файлът 23803
Контекста тука знаеш ли какъв е - понеже Пикалото казва сега, че иска тези - това получих като отговор, като с @EGraphix дискутирахме, че целта няма нищо общо с денацификацията. От преди малко също видя - подчовек не съм казал, но те се идентифицират с руснаците явно. Реши ей така да влезне с кръчмарските епитети. Ние сега на полето с кравите ли сме или във форум за онлайн бизнес?
Това бате не е първата изцепка на Пикалото - върни назад с години ако трябва във форума - и ми кажи някой друг освен Пикалото или онзи другия, ползвал ли е някога такава селска реторика и обиди. Аз от 4 дни слушам, че съм педераст, джендър, при положение, че 3 дни пусках новини и не съм се обърнал към никого, че да 'връщат' с тея неща.
Просто толкова си могат.
Как така "онзи другия"?!?! Това е за докладване! Настоявам да бъда наричан с мили, нежни, интимни наименования, както прави Нанди: Ети, Етерчо. Вземайте пример от нея!върни назад с години ако трябва във форума - и ми кажи някой друг освен Пикалото или онзи другия, ползвал ли е някога такава селска реторика и обиди.
Ревльо голям се оказа, верно си е.Нанди и Етера да ги вземеш заедно, да ги умножиш по две пак не реват колкото теб.
Той е! (Киборгизирахме го с боцканацията му и сега ми е роб.)@етерИум
Възможно ли е @ReminD да е твоят Нийл киборга, липсващото звено между човека и машината?
И с пълно право - любимец си, всички го знаем! Гъст си с началството, пиете си кафето, биричката, жулите карти..И мен си обвинявала, че съм любимец.
Сборът и е 13, дали е случайно? Или фатално........Това е най-дългата страница в историята на форума. Световен рекорд, който няма да бъде подобрен НИКОГА!
Запомнете страница 382 ЗАВИНАГИ!
И аз имам лошо предположение: цялата "война" ще продължи, докато трябва. За да се изпълнят целите. Освен влиянието върху света, и едно убаво разрушение на украйната, задълбочаващо се изселване на населението, заселване с нови ора (от ония старите), построяване на нова страна - те текива работи. Па да видим.Имам лоша новина. Блокадата на Азовстал може да продължи две седмици или повече.
Повечето пъти се ебавам, но според мен не грубо и не само с теб. Но когато трябва те дебънкваме. Не съм водил статистика, но сериозно ти казвам, че в не кратката си история по форуми не съм виждал никога някой да бълва толкова много фалшиви новини.Пикалото иска теза да защитавам, а да не пускам пропаганда от реддит - вместо да се влиза с такива обиди, дебънкваш каквото съм пуснал, а не влизаш с 200 обиди като, че ли си на полята да пасеш кравичките. Ако не може да дебънкнеш и да опровергаеш, това което пускам, по-добре замълчи, а не засирай целия форум, още повече че тея неща се индексират. Същото важи и за дефнюса, въпреки че нещо го щадя - все пак е освидетелстван - 3 дни обяснява, че съм педераст и джендър, и той като Пикалото - защото споделям информация, а те не могат да я оборят, и решават да минават по селската линия с обидите. Що ли с юзъри като Ноук нямам такива ядове, или с още няколко. А пикалото не и е първи път, като не може да обори нещо, да минава в лични обиди по селски - @bgtifo , @EGraphix са и чели обидите, към тях самите.
Това много добре го отбелязваш, справедливо е така да се кажеИ аз не съм цвете
Кои са тия олигофрените, човек? Аз съм шокиран...Човек, едни и същи сте в тази тема олигофрените. Няма нужда да ми обясняваш. Виждам го сам.
На мен новината за войната ми дойде като гръм от ясно небе. Просто дълго време се бях изключил от новини.Фалшивите новини може да ги четеш от сводките на поглед.инфо - там всичко гарантирано е фалшиво и пропаганда. Може да си напънеш мозъчните гънки и да провериш какво съм пускал и да видим колко от това е фейк. Но не видеа от войната, а новини, и тези които съм развивал в темата. Още преди войната ви обяснявах, че Руснаците ще водят война - вие разправяхте руските партенки, че само правели сутрешна гимнастика. Болшой театър.
Всичко това не отменя факта, че пускаш каквото свариш и повечето пъти е фейк.
И отгоре на всичкото ти се спестяват много неща с цел да не те засегнат. Аз поне ти спестявам. По мое виждане и други го правят.Доказателства има ли или си говорим в стил Захарова: "никога няма да нападнем Украйна"?
махни нулата, и още 2 и може да си близо. За труповете пушещи цигари ще кажеш ли нещо?Е колко пъти искаш да те експозират. Щото без да кънтвам са поне 50-на.
The video was shown to reporters from Agence France Presse on Thursday after a Twitter account using the name Dia Diarra, who describes himself as a “former soldier” and “Malian patriot”, posted pixelated images of corpses buried in sand and accused France of atrocities.
“This is what the French left behind them when they left the base in Gossi … We cannot keep silent!” the account wrote.
France’s general staff called the Twitter video an “information attack” and said the profile was “very probably a fake account created by Wagner”
Ама защо с лошото сега.. Как си говоря/говорим? А другото ни говорене как е?Пикалото и Етериума такива думи не и правят впечатление - явно така си говорят в ежедневието - биткаджии са, форумни.