Украйна - Русия какво ви е мнението

Е за да не знаят Руснаците къде е украйнската армия и с какво разполага! Какво да му мислиш? Да се снимат и да им пратят покана ли искаш тука сме пуснете снарядите :( :( :(
Тоя е 62IQ , не го мисли.

mnl5hqy5qrj81.jpg

Антенко, всичко което пускаш е кофти опит призив към насилие.

още руснаци криещи се по мазетата в Миколаев.

От преди една минута

Чеченци / Дегестанци / Младоци 2000-ти набор... Ей това е войската на Путя.

на Путкин явно не му минават плановете, и пътуват такива за Украйна. Тоя идиот е в състояние да почне с ядрени глави да стреля, като вижда, че Украйна не се дава на руската сган. Това е 2с7м малка, и може да използва ядрени глави. Маркирани със "Z"

0k8gvdyyl5k81.jpg

Последно редактирано:

uk.jpg

Това е Украйна по времето на мейдана.

В един момент в Грузия, където има две автономни области, които искат независимост и които за грузинците са сепаратистки, в опита си да се саморазправи с тях, Саакашвили предизвика Русия, която нахлу в Грузия и буквално я смаза за пет дни”, припомни още той.
Венелин Петков, един от най-истинските журналисти в България.
zx860y484_4155477.jpg

Последно редактирано:

Фалшива руска пропаганда и партенка. Гледах видеото, прати линк да чуя кога е казано това. Ама без да ми се оплиташ, искам timestamp кога е казана такава тъпотия.

“The internationally-recognized borders of Ukraine have been and will remain unchangeable, regardless of any statements and actions by the Russian Federation,” Ukraine’s U.N. ambassador Sergiy Kyslytsya told the council of President Vladimir Putin’s recognition of the eastern regions of Donetsk and Luhansk.

Фалшива руска пропаганда и партенка. Гледах видеото, прати линк да чуя кога е казано това. Ама без да ми се оплиташ, искам timestamp кога е казана такава тъпотия.

“The internationally-recognized borders of Ukraine have been and will remain unchangeable, regardless of any statements and actions by the Russian Federation,” Ukraine’s U.N. ambassador Sergiy Kyslytsya told the council of President Vladimir Putin’s recognition of the eastern regions of Donetsk and Luhansk.
Пич, на този свят има и хора, които защитават правото. Не ги подценявай.

Пич, на този свят има и хора, които защитават правото. Не ги подценявай.

Давай линка където е казано такова нещо, ,или си посипвай главата с пясък и признавай, че пращаш руска фалшива пропаганда. Ти да не мислиш, че всички сме малумници и вярваме каквото казва раша тъдей и риа новости? Хайде търси видео, ама да ти кажа, такова няма.

Украйна след мейдана, саморазправа с неудобните, инакомислещите, терор, психически и физически. Буквално газене върху трупове на хора, жени, деца, старци, всякакви. Без изключение.
800px-Clashes_in_Kyiv%2C_Ukraine._Events_of_February_18%2C_2014-4.jpg

Сменихме темата а? Значи няма видео, ама няма и да признаем, че новината е фейк. Сменяме на друга опорна точка. Ей затова е загуба на време да спориш с руски подлоги, пращат фейк нюз, като ги обориш, сменят темата, whataboutism fallacy.

Иначе хубаво се споменава майдана, перфектен пример колко украинците обичат руските подлоги като тебе. Сега сигурно още повече ще ги заобичат, след като раша ги нападна.

Давай линка където е казано такова нещо, ,или си посипвай главата с пясък и признавай, че пращаш руска фалшива пропаганда. Ти да не мислиш, че всички сме малумници и вярваме каквото казва раша тъдей и риа новости? Хайде търси видео, ама да ти кажа, такова няма.
Ще ти направя медийно затъмнение и ще те шляпна два пъти по дупето. :)

Сменихме темата а? Значи няма видео, ама няма и да признаем, че новината е фейк. Сменяме на друга опорна точка. Ей затова е загуба на време да спориш с руски подлоги, пращат фейк нюз, като ги обориш, сменят темата, whataboutism fallacy
Аз съм подлога на истината.

Дай видеото където са го казали това в ООН де, има ли го няма ли го, ще го има ли, изтрили ли са го, прикрили ли са го? Много се излагате руските шлюхи последните дни.
Еми намери го де, нали имаш гугъл.:)

Еми намери го де, нали имаш гугъл.:)
Такова видео не съществува, и само руски идиот русофил би си помислил, че някой би казал такива глупости, даже не знам как им ги раждат кратуните такива статии да пишат, откъде ли е преписано това, или пък сами са го измислили.

Такова видео не съществува, и само руски идиот русофил би си помислил, че някой би казал такива глупости, даже не знам как им ги раждат кратуните такива статии да пишат, откъде ли е преписано това, или пък сами са го измислили.
Това ли е отговора на гугъл?

Горе