Украйна - Русия какво ви е мнението

Често гледам предали се укри какво говорят, повечето нямат по един изстрелян пълнител. Предават се при първа възможност. Разбира се, ако няма азовци наблизо, че директно ги разстрелват при опит за бягство. Последно гледах за случай със седем човека бягат от завода, до руснаците стигат 3-ма, като единия ранен. Има случаи на вързани с белезници смели украински войни, че да не бягат от позициите. Лъжат доброволците, че ще ги пратят към териториалната отбрана... и директно към източния фронт, такъв е случая с тях. От всякъде валят сигнали за специални американски хапчета, на базата на морфина, дето по три пъти на ден и бат рамбо ти вика батко :) Сигурно си чул и за това....
Има вонен модафинил (пробвал съм нормалния за цивилното население). Щом нормалния ме държа 48 часа буден (без да има умора или еуфория от наркотик), не ми се мисли за военния какво прави с човек....

Ти не виждаш проблем, в кметството да се шири зад него портрет на Владимир Владимирович и знаме на СССР-то? Да се прати писмо на Мутрофанова - Бело Изворска народна република - за евентуални бъдещи партенки и провокации.
С какво знаме или портрет променят световната политика или качествата на даден човек? Аз например съм по-подзрителен към иконата, нямам доверие на вярващи.

Българска фирма е замесена в опит за незаконен трансфер на 1,2 милиона долара от Украйна

За целта са предоставени документи за сключена сделка за внос на селскостопанска продукция през морския терминал на град Николаев.

Споразумението между двете компании обаче е сключено през март 2022 г. по време на активни военни действия в района на украинския град. Поради това в този период е било невъзможно действителното претоварване на пратки в пристанищата на региона, което показва фиктивността на това споразумение и че прехвърлянето на средствата е опит за нелегален трансфер, допълват от офиса на главния прокурор на Украйна.

Ремайнде хората пари правят.
Тоя от дарения ги е направил.
В няколко поста в туитър се споделят крипто адреси за дарения за Украйна. Всичките адреси са по на 3-4 години (имат минали транзакции), което е много съмнително кой стои зад тях и къде ще отидат парите от милите европейци които си даряват заплатите....

Договор за банкови услуги също е договор. Като внеса едни пари в дадена банка очаквам да си ги получа при поискване - същото очакват и руснаците. Като банката отказва да да си изпълни договора. Да не очакват че клиента на банката ще е спази другите си договори към собствениците на банката.

Никой ги е спрял да си купят рубли от борсата директно - сметката е за удобство на клиентите и да банките начисляват комисионни.

Руснаците приемат и злато за разплащане по фиксиран курс 5000 рубли за грам.

Проджекшън - Парите на Русия от резервите които ЕС замрази са пари получени за газ и петрол никел, уран, титан, въглища . Или излиза че ЕС е ползвала газ и петрол и никел и Все едно да имаш клиент който ползва ама накрая открадва парите който ти е платил. Няма да се намерят много доставчици който да искат такъв клиент. :)

ЕС не може да замразява долари затова ще трябва да пазарува в Долари което ще отслабва еврото спрямо долара при всяка покупка. Вместо както досега да плаща в евро и да не влияе на стабилността му,

Износа на Газпром е нараснал със 60% към Китай за първото тримесечие. Накрая Европа и да иска може и да няма какво да им продадат - но това ще е до няколко години. https://www.teletrader.com/deliveri...azprom/news/details/57789925?ts=1651620550061

След новината за списък със контра санкции рублата поскъпна още повече - до 68 за долар

£6,937.38 са моити скромни £4000 в рубли.....

Има вонен модафинил (пробвал съм нормалния за цивилното население). Щом нормалния ме държа 48 часа буден (без да има умора или еуфория от наркотик), не ми се мисли за военния какво прави с човек....
Свидетелствата сочат точно за това. 48-72 часа без сън, без страх, без болка, дори и ранен можеш да продължиш боя докато ти изтече кръвта, нечовешка издръжливост. Слушах войници, които говорят за абсолютно неадекватни действия на противника. Принципно това го броят за самоубийство, защото има голяма степен на недооценка на ситуацията.

Свидетелствата сочат точно за това. 48-72 часа без сън, без страх, без болка, дори и ранен можеш да продължиш боя докато ти изтече кръвта, нечовешка издръжливост. Слушах войници, които говорят за абсолютно неадекватни действия на противника. Принципно това го броят за самоубийство, защото има голяма степен на недооценка на ситуацията.

Една от 'тайните' на блицкрига на Германия.

Колко хора на протести тук веят американско / френско / немско/ британско знаме? Колко имат окичено такова в тях? Колко от тях имат окичени портрети на бивши и настоящи западни президенти?
Доста. Това, че не са на мемета във фейса не значи, че ги няма.

main-qimg-2fc1df9d274626300f45a5827c8a934b

Клошарите от РТ пропагандират и се хвалят колко западни оръжия намират.
Има само един дребен проблем - всичките установки са с вече изстреляни ракети - взели са просто празните тръби, които вероятно са събрали по нивите... Макар че ако трябва да сме честни русНацитата притежават и ракетите с бойните глави, някъде вътре из унищожените им танкове.

С такива диктатори не се процедира по този начин, защото ефекта е виден.
Я ни пусни пак ''вчерашния'' репортаж от протеста с въображаемите плакати.
clap2.gif
clap2.gif
clap2.gif

Една от 'тайните' на блицкрига на Германия.

Значи признаваш, че укрите са армия от наркомани? Нали знаеш, че организъм подложен на подобна стимулация, после е за боклука? Което обяснява и постравматичния стрес и множеството изпаткали военни, след всички военни кампании на америкаците.

Чакай да и пратят зелени човечета в областта, да видиш колко ще ги заобичат.
Ами обичат ги да ти кажа. Колежки, момичета на по 20 години ходят на екскурзия в Москва и Петербург, не в Париж. Латвииските ми колеги са същите.

А относно поляците, честно да ти кажа по-глеми расисти и нацисти от тях не съм виждал на живо. Само от началото на годината уволниха трима заради расови драми с африканците.

Не съм казвал нищо за Украйна - ако имаш информация давай поствай, това какво си чул, какво са ти казали, какво си подочул - толкова ще да е вярно, колкото, че Полша ще нападат Украйна.

Няма санкции - има специална финансово-икономическа операция, насочена към подпомагане и спасяване на руския народ от фашисткото му правителство.

Европа е била на пътя на разрухата?:hankey: Къде видя тая разруха изобщо? В кратуните са ви само рашистанска пропаганда и сърпове и чукове и колко велики са

Нужно ли да ти казвам, че само Италия от ЕС, има повече БВП отколкото цяла Мамичка Расии?
Странно защо вчера докато се прибирах от работа чух следното нещо по радиото (за Лондон става въпрос).
Как да купуваме храна с изтекъл срок, защото е по евтино и ще можем да покрием сметките за газ и ток (които се дигнаха за този месец с 50%).........
Само човек без грам мозък не вижда на къде отива Европа и света в момента с тези "санкции"...

Ами обичат ги да ти кажа. Колежки, момичета на по 20 години ходят на екскурзия в Москва и Петербург, не в Париж. Латвииските ми колеги са същите.

А относно поляците, честно да ти кажа по-глеми расисти и нацисти от тях не съм виждал на живо. Само от началото на годината уволниха трима заради расови драми с африканците.

Расисти от теб, арабите бяха цигани и мангали, евреите всичко най-лошо, и т.н.. и т.н.. Успокой топката.

Иначе Русия да и прати малко армия за денацификация, щом са и нацисти.

Расисти от теб, арабите бяха цигани и мангали, евреите всичко най-лошо, и т.н.. и т.н.. Успокой топката.

Иначе Русия да и прати малко армия за денацификация, щом са и нацисти.
Аз съм си спокоен просто споделям какво виждам.

Странно защо вчера докато се прибирах от работа чух следното нещо по радиото (за Лондон става въпрос).
Как да купуваме храна с изтекъл срок, защото е по евтино и ще можем да покрием сметките за газ и ток (които се дигнаха за този месец с 50%).........
Само човек без грам мозък не вижда на къде отива Европа и света в момента с тези "санкции"...

Само човек без грам мозък, може да мисли, че Русия може да повлияе дългосрочно на Европа. А мрънкачите, защо ли всичките са путинофили.
А аз пък вчера по радиото чух, Волгин да казва, че няма война и че Зеленски е наркоман.

Като казахме Израел, не е коментиран мега гафа на дипломата Лавров, тоя в такива филми се вкарва заради Путин, включително да разгневи Израел, които общо взето държат дистанция вмомента и тоя път са бесни.

Горе