Украйна - Русия какво ви е мнението

27 души загинаха при катастрофа между автобус и камион с гориво в Западна Украйна. Инцидентът е станал около 19:30 часа на магистралата Киев-Чоп.

По-интерено е как завършва новината: През последните седмици Русия съсредоточи атаките си върху Южна и Източна Украйна, като понякога нанася удари и по обекти и градове в западните региони....

Само човек без грам мозък, може да мисли, че Русия може да повлияе дългосрочно на Европа. А мрънкачите, защо ли всичките са путинофили.
А аз пък вчера по радиото чух, Волгин да казва, че няма война и че Зеленски е наркоман.
Човек, Русия и в най-недугавите си години е била и ще бъде фактор в Европа. Знам, че трудно ще го разбереш.

Човек, Русия и в най-недугавите си години е била и ще бъде фактор в Европа. Знам, че трудно ще го разбереш.
За русоробите несъмнено, това е държавата номер едно в света. ФАКТОР с главни букви. Айде стига вече с простотиите, че става много несериозно.

Не съм казвал нищо за Украйна - ако имаш информация давай поствай, това какво си чул, какво са ти казали, какво си подочул - толкова ще да е вярно, колкото, че Полша ще нападат Украйна.

Ми ето ти я непобедимата украинска армия, да не повърнеш само. Такива клипове в телеграм с лопата да ги ринеш. Това им е обичайното състояние. Обикновено се изпозастрелват сами, ама това е по брутално.

Определено звучи като подготовка за празнуване на победата над Русия.
В цитата може да прочете празничното меню. :)
Германският вътрешен министър Нанси Фетър призова германците да се запасят с храна и вода у дома. Подгответе се и за прекъсване на тока.

Ето примерен списък, препоръчан от правителството:
- 20 литра вода;
- 3,5 кг зърнени храни, хляб, тестени изделия, ориз и картофи;
- 4 кг зеленчуци и бобови растения;
- 2,5 кг плодове и ядки;
- 2,6 литра мляко и млечни продукти;
- 1,5 килограма месо, риба, яйца или яйчен прах;
- 357 грама мазнини и масла;
- продукти по ваш вкус, като мед или шоколад.

Също така според нея трябва да имате авариен източник на захранване вкъщи, ако лампите изгаснат за дълго време, пише Handelsblatt.

В Германия, заради войната в Украйна, инфлацията рязко нараства. Цените се повишават от нарастващите разходи за енергия и храна.
Странно защо вчера докато се прибирах от работа чух следното нещо по радиото (за Лондон става въпрос).
Как да купуваме храна с изтекъл срок, защото е по евтино и ще можем да покрием сметките за газ и ток (които се дигнаха за този месец с 50%).........

Колко си приличат само, сякаш са ги ляли по калъп..
И наистина:
Само човек без грам мозък не вижда на къде отива Европа и света в момента с тези "санкции"...

ахахахаха
FR5FJvQXwAAEI7Y

Ново дъно
Когато населението ти живее в 17-ти век, и пропагандата трябва да е настроена подходящо:

Колко си приличат само, сякаш са ги ляли по калъп..
И наистина:

Германският вътрешен министър Нанси Фетър призова германците да се запасят с храна и вода у дома. Подгответе се и за прекъсване на тока.
Ето примерен списък, препоръчан от правителството:
- 20 литра вода;
- 3,5 кг зърнени храни, хляб, тестени изделия, ориз и картофи;
- 4 кг зеленчуци и бобови растения;
- 2,5 кг плодове и ядки;
- 2,6 литра мляко и млечни продукти;
- 1,5 килограма месо, риба, яйца или яйчен прах;
- 357 грама мазнини и масла;
- продукти по ваш вкус, като мед или шоколад.

По-нескопосан фейк не можа ли да намериш? Източник има ли, или сделано директно то RIA/RT? Ставате жалки.

Кажи това откъде я докопа тая 'информация' за Германия.
Не виждаш ли кой съм цитирал? Дай, ще я потърсим да видим. Ако не намерим - ще смъмрим Лошият:)

Не виждаш ли кой съм цитирал? Дай, ще я потърсим да видим. Ако не намерим - ще смъмрим Лошият:)
Видях, да. голяма глупост е написал, опитва се да всее страх ли, него ли се успокоява, че Русия са някакъв ФАКТОР пред Германия - не знам.

Точно Тръмп е виновен, че остави Путин да си развява байрака, като му обещаваше всичко каквото пожелае. С такива диктатори не се процедира по този начин, защото ефекта е виден.

Ти си яко индоктриниран от демократите

Америка при Тръмп достигна апогея си и американците живяха в най-добрите времена.

• CNBC’s Jim Cramer says no matter your view on President Trump there’s no denying we’re living in the best labor market in more than a generation.
  • “This is the best number I’ve ever seen in my life,” says Cramer, 64.

А Тръмп беше наясно кой подкопава начина на живот на обикновения американец и затова беше в 17 месечна търговска война с Китай

Ето го и на видео Зеленски казва това което нанди пуска като статия. Предизборно разбира се.

Явно толкова следиш международната политика.... Тръм винаги е казвал, че с Русия трябва да се работи, да се воюва е лудост. Само луд човек може да иска война с Русия е казвал Тръмп 1000 пъти. Байдън винаги е казвал, че Русия трябва да се натиска и да й се създават всевъзможни проблеми.

Значи аз като цитирам Тръмп не следя световната политика, а ти като го цитираш я следиш? :D Иначе, да, прав си. В същото интервю се похвали, че не е започвал война, докато беше президент. И сега не казва, че иска да воюва с Русия, а какво би направил при тези заплахи на Путин. Иначе според него дори е можел да предотврати войната.

Странно защо вчера докато се прибирах от работа чух следното нещо по радиото (за Лондон става въпрос).
Как да купуваме храна с изтекъл срок, защото е по евтино и ще можем да покрием сметките за газ и ток (които се дигнаха за този месец с 50%).........
Само човек без грам мозък не вижда на къде отива Европа и света в момента с тези "санкции"...

тези на които пише Best Before може да се ядат и след срока :oops: просто няма да сa Best

Последно редактирано:
75% от световния БВП срещу 1.5% ........... Как ще завърши тоя мач би трябвало да е съвсем ясно на всеки. Явно Путин все още не го осъзнава, нашите русороби също, ни обясняват, как ЕС се самоубивал и идва края на света.

Бях писал - тази сметка да я гледаш така е че все едноче да гледаш че фейсбук е 8 пъти по скъп от Газпром и да си мислиш че като баннеш фейсбук ще нанесеш 8 пъти повече щети.

Европа се самоубива ама не идват по-лоши времена ами по-добри защото ще се отървем от нео марксистите, които развалят Запада.

Горе