Украйна - Русия какво ви е мнението

По-нескопосан фейк не можа ли да намериш? Източник има ли, или сделано директно то RIA/RT? Ставате жалки.
Не съм русофил (имам български, руски и испански паспорт към този момент и януари 2023 ще взема английски).
Просто виждам какво се случва по света и накъде отиваме с тези санкции (които не правят абсолютно нищо).
Това за Германия е стара новина от 2016 (не е нужно да споделяме и пращаме фейк новини) и е свързана с евентуален терористичен атентат/атака..

Въпреки това към този момент вече се говори и за сегашното положение
В Германия няма да е много цветно положението (както и в цяла Европа)

Не съм русофил (имам български, руски и испански паспорт към този момент и януари 2023 ще взема английски).
Просто виждам какво се случва по света и накъде отиваме с тези санкции (които не правят абсолютно нищо).
Това за Германия е стара новина от 2016 (не е нужно да споделяме и пращаме фейк новини) и е свързана с евентуален терористичен атентат/атака..

това за германия е нов новина пуснах най долу линк до интервюто на сегашната им вътрешна министърка

1-2 Май 2022

Видях, да. голяма глупост е написал, опитва се да всее страх ли, него ли се успокоява, че Русия са някакъв ФАКТОР пред Германия - не знам.
Германският вътрешен министър Нанси Файзер посъветва гражданите си да пазят хранителен резерв в случай на кризисна ситуация. „Когато всъщност електрозахранването откаже за по-дълго време или ежедневният живот е ограничен по друг начин, тогава във всеки случай е разумно да има резерв [de alimentos] за спешни случаи“ , декларира по време на интервю за Handelsblatt, публикувано миналата неделя.

От 01.05.2022 г. - 09:05 ч
В този контекст министърът посочи, че списъкът е изготвен от Федералната служба за гражданска защита и помощ при бедствия. Според въпросния документ на всяко лице са необходими следните неща за 10 дни:

• 20 литра напитки
  • 3,5 килограма зърнени храни, хляб, картофи, паста и ориз
  • 4 килограма зеленчуци и бобови растения
  • 2,5 килограма плодове и ядки
  • 2,6 килограма мляко и/или млечни продукти
  • 1,5 килограма месо, риба, яйца или цели яйца на прах
  • 357 грама мазнини и олио
  • Други храни според вкуса на всеки човек
Документът:

И? По кое време става - "по време на интервю публикувано миналата неделя". И? Кво сега? Западна гуменка ли си или? (Нали другите са "ватенки") И каква беше другата реторика - чугинени глави ли.. Може би: пластмасова пълна с либерастка фактчекърска настройка (демек: да дебънква всичко, което не се вписва в основните пропагандни линии, без дори да го е проверил), това ли трябва да кажа? Не мога, културата не ми позволява, знаеш...:D

Опитва ли се Лошият да всее страх, или предава инфото точно както е? Кво стана сега?:)

Дертре, ти си споделяй и пращай каквото пожелаеш - твоя воля. Ако нещо ти е неприятно - няма да те цитирам повече - нямаш никакъв проблем.:)

Ами как да е, нищо общо с газта на отбор 'геноцид'. Това, което е в статията, и реториката, дето беше представена в темата, че Германия се готвят за криза и за липса на ток заради газта е смешна.

Дертре, ти си споделяй и пращай каквото пожелаеш - твоя воля. Ако нещо ти е неприятно - няма да те цитирам повече - нямаш никакъв проблем.:)
Извинявам се. Просто не намерих такава новина (единствено ми излезна за 2016). Щом не е фейк ок.

Извинявам се. Просто не намерих такава новина (единствено ми излезна за 2016). Щом не е фейк ок.
Не е фейк, има интервю, просто контекста за тези провизии и мрачната картина е в контекста на това, че има война до границата им, а нищо общо с газпром и газта им.

Не знам кое е по-потресаващо, това че новината не е фейк и е напълно сериозна, или това че със сигурност ще има хиляди, които ще повярват в нея.
"Признаци за практикуване на черна магия бяха открити в щаба на украинските минохвъргачи в покрайнините на село Трехизбенка: привърженици на отвъдните сили се опитаха да „осветят“ оръжието и направиха белези с кръв, съобщава кореспондентът на РИА Новости."
"В този щаб е базирана военна част А4472. На стената му е намерен сатанински печат, предизвикващ асоциации с холивудски филми за зли духове."
"Това е "магически печат на тъмните сили", който съчетава идеите за анархия, оръжия и фашистки символи, каза тя."

FQ-WjhDXsAAKWeV.jpg

Не знам кое е по-потресаващо, това че новината не е фейк и е напълно сериозна, или това че със сигурност ще има хиляди, които ще повярват в нея.
"Признаци за практикуване на черна магия бяха открити в щаба на украинските минохвъргачи в покрайнините на село Трехизбенка: привърженици на отвъдните сили се опитаха да „осветят“ оръжието и направиха белези с кръв, съобщава кореспондентът на РИА Новости."
"В този щаб е базирана военна част А4472. На стената му е намерен сатанински печат, предизвикващ асоциации с холивудски филми за зли духове."
"Това е "магически печат на тъмните сили", който съчетава идеите за анархия, оръжия и фашистки символи, каза тя."

Виж файлът 23954

Тоя на снимката е изпратен да арестува протестиращите с въображаеми плакати. Топ новина от вчера - топла, топла...

Тва сега на практика кво означава - спреха и газчицата ли?

Тоя на снимката е изпратен да арестува протестиращите с въображаеми плакати. Топ новина от вчера - топла, топла...

В мамичка Расии е така. И най-малкия опит за протест бива брутално смачкан и хората потъпкани и с образувани дела. Пълна кочина.

Молдова не вижда непосредствена заплаха от безредици и насилие, които да се прехвърлят от войната в Украйна въпреки "провокациите" от проруските сепаратисти през последните дни. Но властите подготвят планове за извънредни ситуации за "песимистични" сценарии, каза в сряда президентът Мая Санду.
zx860y484_4342843.jpg

Споко какичко- Русияните са заети в Украйна да спят като бебета - два часа спят, два часа реват - като и мине мерака да мародерстват там и ги набият още, може да се отбият и при Вас - засега шанса е минимален според западните разузнавания - нямат ресурс да се бият на 2 места.

Германският вътрешен министър Нанси Файзер посъветва гражданите си да пазят хранителен резерв в случай на кризисна ситуация. „Когато всъщност електрозахранването откаже за по-дълго време или ежедневният живот е ограничен по друг начин, тогава във всеки случай е разумно да има резерв [de alimentos] за спешни случаи“ , декларира по време на интервю за Handelsblatt, публикувано миналата неделя.

От 01.05.2022 г. - 09:05 ч
В този контекст министърът посочи, че списъкът е изготвен от Федералната служба за гражданска защита и помощ при бедствия. Според въпросния документ на всяко лице са необходими следните неща за 10 дни:

• 20 литра напитки
  • 3,5 килограма зърнени храни, хляб, картофи, паста и ориз
  • 4 килограма зеленчуци и бобови растения
  • 2,5 килограма плодове и ядки
  • 2,6 килограма мляко и/или млечни продукти
  • 1,5 килограма месо, риба, яйца или цели яйца на прах
  • 357 грама мазнини и олио
  • Други храни според вкуса на всеки човек
Документът:

И? По кое време става - "по време на интервю публикувано миналата неделя". И? Кво сега? Западна гуменка ли си или? (Нали другите са "ватенки") И каква беше другата реторика - чугинени глави ли.. Може би: пластмасова пълна с либерастка фактчекърска настройка (демек: да дебънква всичко, което не се вписва в основните пропагандни линии, без дори да го е проверил), това ли трябва да кажа? Не мога, културата не ми позволява, знаеш...:D

Опитва ли се Лошият да всее страх, или предава инфото точно както е? Кво стана сега?:)
Нещата са долу-горе ясни от месец, два.
Колебанията са предимно за ролята на Русия.

На европейците многократно се каза да затягат коланите.

Смятат да напълнят хранилищата до зимата. Не е ли "забавно", че искат санкциите да влязат в сила точно тогава.

Доста пъти се обясни, че тази така наречена диверсификация, ще отнеме години.

Също така долара, ще си изгуби едноличната роля.

Русия напуска и МКС.

Щели да се съдят някога си. Евентуално ще се взаимоосъдят да кажем след няколко години.

Както и да го мислиш е очевидно, че идеята е в следващите месеци и години Европа е Русия да са разделени.

А ти не вярвай толкова много в трактатите на Кисинджър, защото те се променят.

Щатите са пред фалит. На тях им трябват дълги войни и ресурси.
Но по-скоро ще си ги получат за сметка на Европа.

Забравих да кажа, че Русия не предупреди тези олигарси, които обичат да харчат на Запад.

Това и много други неща могат да се кажат, но с две думи дупе да ни е яко.

Горе